VERY SOON...

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Locked
VooDoo
rapperu vostru preferat

Post by VooDoo »

atunci my bad....asta se vorbea la promoe...nu inseamna ca asa e...ai lamurit tu lucrurile.
10
Zodiak
moderator astea

Post by Zodiak »

asta e chiar misto. era in trecere, si am zis sa-l oprim sa pape un mic, sa bea o bere, si sa dea o strofa. imi place ca vorbeste lumea, nu se incurca.

@adN_criptic: asa cum am spus mai sus, asteptam ceva sugestii ce pot fi sustinute si financiar, eventual. nu neaga nimeni ca Afu-Ra este un mare artist. Dar ca si alti mari artisti, e posibil sa nu umple sala polivalenta. Cand alegi ce si unde sa faci, iei in calcul costuri de productie, artist fees, riscuri, si mai ales publicul de Hip-hop din Romania, care nu stii ce alte bairame ar putea avea tocmai si chiar in ziua aia. Daca tu esti fan, in mod sigur vei fi acolo, alaturi de alti 10 prieteni, si mai mult ca sigur ca iti va placea showul. Dar nu te baza pe faptul ca langa tine se vor inghesui inca 1000 de oameni, ca nu e chiar asa...
Image
Beware the beast man...
J.J.
GREAT CORNHOLIO

Post by J.J. »

Zodiak wrote: care nu stii ce alte bairame ar putea avea tocmai si chiar in ziua aia.
sau..de ce nu...kiar...AVslobozAnale si alte dastea :butch2: :slap: :caramizi: :baioneta: :stanca:
dan
Pop

Post by dan »

si mai trebuie tinut cont ca acest concert vine imediat dupa altele 2, promoe, respectiv cel jmt, si multi din provincie probabil vor veni numai la unul din acestea 3... asta fie din motive financiare, fie din cauza ca nu au unde sa stea... oricum 2006 din punct de vedere al concertelor a fost un an bun, astept cu interes maxim 2007 8)

la fel ca adN_criptic, si eu astept cu mai mult interes afu-ra decat promoe sau jmt, dar asta nu umple cu nimic mai mult sala organizatorilor :wink: ca ascultatorii de hip-hop de la noi sunt ciudati tare cand e vorba de concerte... :lol:
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Hillfiguz wrote:Circula de vreo 1 luna jumate ba chiar 2 vestea ca ar veni Afu in Ro - Timisoara dar n-a fost nimica concret.Asta se intampla cam la cateva zile dupa festivalu' HipHopKemp cand niste romani de-ai nostri au fost p'acolo.
de fapt, propun de acum incolo ca toate trupele de hip hop cu nume sa vina la tm, eventual la tmbase, bine?
The Golden Jubilee
Undercover-ul lui Dracu

Post by The Golden Jubilee »

=))
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Re: un pic aiurea...

Post by BRUGNER_okocha »

adN_criptic wrote:de obicei nu ma bag in chestii d-astea... dar e cam aiurea situatia aici...

Afu-Ra a colaborat cu MOP, Gang Starr si o gramada de alte super-nume in hip-hop...
Afu-Ra >>>> Promoe
Afu-Ra >> Jedi Mind Tricks

si totusi... Afu-Ra o sa cante in romania in Fire? ca sa nu-l vada nimeni? probabil cu o sonorizare penala si o atmosfera de super inghesuiala si fum?

chiar daca o sa cante 20 de minute... tot merita un eveniment mai mare, intr-o locatie in care sa te poti bucura decent de prestatia lui.

dupa ce ati organizat Promoe foarte bine, promovare... sonorizare... etc... dati cu bata in balta tocmai la Afu-Ra.

urat.
Investesti si tu? Sfaturile voastre nu ajuta pe nimeni cu nimic, deocamdata noi facem, astia sunt banii, plus ca ala nu poate decat duminica. In viitor, poti organiza si tu, si iti jur ca atunci o sa vin eu sa iti dau sfaturi, dar pana atunci va rog sa nu va mai dati atat cu parerea pentru ca sunt aspecte pe care le stim si noi, si ne-am gandit la toate solutiile. Biletele se pot lua din timp si cei din provincie vor avea posibilitatea sa isi cumpere daca chiar ii intereseaza. Pentru cine nu isi ia bilet din timp, un calduros "La Revedere!!!", ca n-o sa stam toata viata dupa oameni care se scarpina la coaie 3 luni, si in ultima zi vin in fata salii si vor sa intre. Daca mai apare vreun sponsor, iti jur ca schimbam locatia, il punem si pe stadionul Cotroceni din partea mea, bine? :lol: Sunt 3 evenimente in acest sfarsit de an, si nu stiu cati or sa mai faca deplasarea dupa 2 evenimente de top (Promoe si JMT). Este corect ca dpdv al numelui, AFU RA e cel mai greu, de departe, insa asta nu inseamna ca lumea se va inghesui la el, sa nu uitam ca Raekwon a adunat maxim 600 de oameni, cu invitatii cu tot si cu personalul Why Not! Desi nu suntem obligati cu nimic, am tot dat explicatii, insa cred ca am cam exagerat si noi si cei care le cer!
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

E de vazut concertu dar omu asta n-a mai scos ceva tare de ani de zile.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
daytona
un domn / doamna

Post by daytona »

Hillfiguz wrote:E de vazut concertu dar omu asta n-a mai scos ceva tare de ani de zile.
Subscriu, Body Of The Life Force e de departe singuru care merita atentie.
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

cand a fost Primo a fost bine, cand n-a mai fost, nu prea a mai "rupt"!
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

oricum tin sa va anuntz ca pe equality, rumba si hip hop o sa ma rup :D

YA'LL WANT SOME HIP HOP??? HEEEELLLL YEAAAAH!!!
99.9%
Zodiak
moderator astea

Post by Zodiak »

brugner s-a suparat. :) luand lucrurile mai calculat si cu mult calm, e bine de stiut ca Bucurestiul (si Romania in general) nu are foarte multe locatii de concerte cu capacitate 800-1500. Si ca promoter, mai ales daca activezi in zona asta de ceva ani buni si ai eventuri in spate, si daca ai si "nas", te prinzi ca nu are sens sa te risti sa platesti o groaza de bani (in general chiriile pentru sali sunt cateva mii) si sa te trezesti in colaps financiar ca nu a venit lumea sa dea bani pe bilet, sau au venit doar 1/5 sau 1/6 din capacitatea salii si lasi o impresie proasta de "sala goala". Noi intelegem temerile, dar in acelasi timp le-am luat in considerare inainte de a anunta eventul. nu o sa avem in perioada imediat urmatoare mai mult de 3000 de platitori la Hip-hop, dar daca vom ajunge impreuna acolo, Polivalenta si Arenele vor deveni noile cluburi de iesit la bere si-un concert.

In mod sigur showul Hades 3 ani si concertul Afu-ra vor iesi foarte foarte, iar cei prezenti vor pleca acasa cu un zambet larg. Toti cei implicati in organizarea evenimentului isi doresc acest lucru si vor face toate demersurile necesare pentru a se face sa se intample. Cred ca important, ca fan, e sa fiu acolo.
Image
Beware the beast man...
daytona
un domn / doamna

Post by daytona »

In mod cert exista motive pentru care fire ramane singura varianta...dar e mare pacat.
Fire are o problema foarte mareeee....stalpiii :) (din punctul asta de vedere, chiar si club A ar fi fost o locatie mai buna, dupa parerea mea)

Numarul oamenilor care sa poata "vedea" efectiv concertul este si va ramane foarte mic, indiferent de proiectii si alte chestii ajutatoare!

Lucrul asta e posibil chiar sa-i faca pe multi sa stea acasa....(ceea ce ar fi minunat, pt cei care vor neaparat sa mearga :)) )

Avand in vedere ca mai e ceva timp pana atunci :), nu pot decat sa sper ca...vor aparea alternative, solutii, bani (in cazul in care inca se mai cauta)...daca nu...sa fim noi sanatosi si sa-l vedem pe om oriunde o veni, ca sigur o sa merite :D
adN_criptic
tanar

Post by adN_criptic »

nu am dat nici un sfat, nu am cerut nici o explicatie...
mi-am exprimat o parere: este urat ca Afu-Ra concerteaza in Fire.

iar in legatura cu Raekwon... pretul biletului a fost principalul factor pentru lipsa oamenilor, al doilea factor a fost promovarea slaba.

mai incet cu panica.
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

Brugner n-are de ce sa se supere , am zis un adevar si am dreptate.S-a vazut si la HipHop Kemp 2006 cum a fost ...n-a impresionat prea mult!Dar e de vazut oricum.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Locked