nici "visions of ghandi" nu a fost cu jus allah din cate stiu eu ...si dupa umila mea parere "violent by design" ramane de anvergura, net superior tuturor celorlalte aparitii Jedi
The Psycho-Social, Chemical, Biological, and Electro-Magnetic Manipulation of Human Conciousness..trebuia sa ramana la aceeasi linie melodica de atunci..momentan..nici legacy of blood nu e prea rasarit
kombat wrote:nici "visions of ghandi" nu a fost cu jus allah din cate stiu eu ...si dupa umila mea parere "violent by design" ramane de anvergura, net superior tuturor celorlalte aparitii Jedi
acelaji lucru vroiam sa-l zic ji eu... ....oricum foarte tare mi se pare ji ala de mi-e sila mie sa-i pronuntz numele... psihollogycal chemical...sloboze...lung nume:D...oricum piesa i who have nothing ruleaza!!!....pula mea...
pace
de ce te mai chinui sa te duca capul? oricum il duci tu pe el ... n-ai vrea sa intratzi in conflict de interese sau ceva
Ce parere aveti despre The Amber Probe EP si The Animal 12 Inch ?
YO cred ca JMT - Animal Rap (micky Mix ) e tare , adica mie 1 imi place . si ce sa zic de Vin P e tare omu .
nici eu nu am pretentzii de la unul cu 76 de mesaje si cont de cateva luni care deschide un topic inchis de peste un an...
sincer... tu chiar crezi ca nu puteam trai fara remarca ta??