... si Eminem - Girls.D M X wrote:hit em up, clar!!!
Best "diss" song ever ...
Moderators: .etalosed, greuceanu
-
- tanar
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
nu l-a uitat frate nimeni...dar au aparut prea multe posturi dubioase si s-a uitat...topicu se numeste best diss song ever...nu hai sa zicem dissurile pe care le-am vazut in beef...p mea nr1 a lui nelly e mai tare decat 50% din exemple...krs a facut un diss si nelly un super hit...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
una e sa dai diss ca nu-ti place cum o arde unu si alta e sa dai diss ca sa-ti bagi bani in buzunar.meggadon wrote:nr1 a lui nelly e mai tare decat 50% din exemple...krs a facut un diss si nelly un super hit...
pentru a doua alegere exista mereu zona benzino/eminem/d12/g-unit/game/ja rule, care si-au dat diss-uri peste diss-uri pentru vanzari.
pe moment as putea face usor o asemanare intre Ghetto Dacii-Zecimale si Common-I Used To Love H.E.R. ...amandoua piesele "intzepand" stilul gangsta...
best diss for me...hmm,DJ Quik-Way 2 Fonky (diss on Tim Dog,MC Eiht,South Bronx,Eastcoast Rap).
sa imi spuneti daca mai stiti diss-uri care sa disseze un intreg gen,noroc !
best diss for me...hmm,DJ Quik-Way 2 Fonky (diss on Tim Dog,MC Eiht,South Bronx,Eastcoast Rap).
sa imi spuneti daca mai stiti diss-uri care sa disseze un intreg gen,noroc !

"Rap is like a set-up, a lot of games
A lot of suckas with colorful names
Im so-and-so, I'm this, I'm that
Huh, but they all just wick-wick-wack"
pt mine piesa asta e mai tare ca oricare alta piesa de pe ultimele 2 albume nas de studio!!!!!!!!!!!!!!!Moses wrote:de acord.si sa zic dece:majoritatea diss-urilor sunt facute pentru valva si bani.asta e din suflet asa, il simti pe om ca e el si chiar simte ce zice.D M X wrote:dar din astea mai noi, ce parere aveti de "nas - don't body ya self"? Mie mi se pare GENIAL!!!
chiar azi am ascultat la player atat piesa originala cat si versiunea cu the game...
Da, sa e mai sarac doar cu cativa MC. Din pacate 2 dintre cei mai buni. Oricum beef-urile fac cumva parte din muzica rap. Daca nu-i battle parca n-are farmec.
Oricum, imi plac astea:
Cypress Hill - Ice Cube Killa
Eazy-E - Real Compton City G's
La capitolul KRS vs. Nelly... dpdv al diss-ului, KRS l-a casapit. Totusi a pierdut prin faptul ca boicotul initiat de el nu a avut efect iar Nelly a ajuns iar nr.1 in topuri. Totusi Nelly a facut o magarie (true, KRS se viseaza king of the hill, dar merita mult respect).
Oricum, imi plac astea:
Cypress Hill - Ice Cube Killa
Eazy-E - Real Compton City G's
La capitolul KRS vs. Nelly... dpdv al diss-ului, KRS l-a casapit. Totusi a pierdut prin faptul ca boicotul initiat de el nu a avut efect iar Nelly a ajuns iar nr.1 in topuri. Totusi Nelly a facut o magarie (true, KRS se viseaza king of the hill, dar merita mult respect).
Last edited by menthoru on Mon Jan 07, 2008 11:02 pm, edited 1 time in total.