hateri
blondule,nu mai face baza de afrikanu,el a fost singuru care a vazut ceva potential la mine si mi-a dat credit,pe vremea cand imi dadea beatu tzeapa,rezuma-te la a-i zice somalezu,dak tie iti place da nu-l mai lua la pula
kopiiilu...tu nu esti la vie akum?
app...blondule,ai aflat cn e brunetu?...k a zis k ne sparge pe toti...si da drumu la alea 2 piese nescoase k asteptam...
Ba` bok`mi bag p*** dak mai dau drumu la ceva pe net, am terminat cu bacu shi am destul timp sa mah ocup de album... asa ca... sper sa nu dureze prea mult!
Pai o sa fie cava de genul:
1)productie, dak nu invatz rapid sa fac beat`uri o sa ramana cele pa care deja "le-am programat", adica de pe net;
2) featuri, Sinistratu (2-3 piese), Boka (1-2), pate Mitza (dak mai vrea, ca el "s-a lasat de facut rime") + Inca 2, 3 oameni (surpriza, k asa då bine).
3) mod de achizitionare, direct de la mie sau de la cine o sa mah mai ajute sa-l vad shi bineintzeles o si de la intrarea clubului unde v-a avea loc lansarea... cred k o sa fac 100 de CD-uri....
4)Nr. piese, Sunt sigur ca o sa fie cel putzin 15 track`uri (pt care am deja negativele shi versurile). nu m`am decis...
5)Nume album, pfuu... chiar sunt pe ganduri, Cel mai posibil (Singur pe lume) pt k`m place cum suna, sunt exact asa cum suna si-n + mai e shi numele cartzi mele preferate!
Hefa... cred k da... adik nu cred k am fani infocatzi sa le ia... nu foarte multzi.. dar o sa le cumpere multzi tovarashi... shi dak nu le vand asta e, macar incerc....