EVENIMENTE hip-hop
Moderator: dan
Re: cu siguranta NU ACOLO
prietene... esti mai varza ca sonorizarea de la primul eveniment... ai fost la One Be Lo sa vezi sonorizarea de atunci ?! NU ! pt ca esti un tipic roman care se duce la tot ce e "MOCA" si apoi mai si comenteaza... cand o sa te duci la un concert pe bune, si ma refer aici sa si PLATESTI, atunci sa mai vb... plini rromi si boschetaricarriejones wrote:Alin-San wrote:
cu siguranta NU!! nu, nu si nu! am fost o singura data si mi-a ajuns. loc mic (simteam ca ma sufoc, nu tu aerisire, fumaraie de taiai cu cutitul), mizerie mare (la un moment dat pe masa erau 2 gandaci negri), sonorizare varza, intrare libera (deci cocalari cat cuprinde). cand am parasit clubul, dupa aproximativ 40 min, nu stiam cum sa prind mai repede un taxi la ce este in zona aia, plina de rromi si boschetari! NU SE MERITA FRATILOR! imi pare rau de petrecere ... sincer...

http://www.happy-advertising.com - WEB DESIGN & STUFF
http://www.happy-host.com - DOMENII .ro la doar 160 RON | GAZDUIRE DE LA 20 RON/LUNA
http://www.happy-host.com - DOMENII .ro la doar 160 RON | GAZDUIRE DE LA 20 RON/LUNA
pentru cei care vor sa se inscrie la workshopurile de graffiti sau breakdance trimite'ti un mail sau add la: [email protected] ... or any other infos
-
- tanar
Re: cu siguranta NU ACOLO
KliBru wrote:prietene... esti mai varza ca sonorizarea de la primul eveniment... ai fost la One Be Lo sa vezi sonorizarea de atunci ?! NU ! pt ca esti un tipic roman care se duce la tot ce e "MOCA" si apoi mai si comenteaza... cand o sa te duci la un concert pe bune, si ma refer aici sa si PLATESTI, atunci sa mai vb... plini rromi si boschetaricarriejones wrote:Alin-San wrote:
cu siguranta NU!! nu, nu si nu! am fost o singura data si mi-a ajuns. loc mic (simteam ca ma sufoc, nu tu aerisire, fumaraie de taiai cu cutitul), mizerie mare (la un moment dat pe masa erau 2 gandaci negri), sonorizare varza, intrare libera (deci cocalari cat cuprinde). cand am parasit clubul, dupa aproximativ 40 min, nu stiam cum sa prind mai repede un taxi la ce este in zona aia, plina de rromi si boschetari! NU SE MERITA FRATILOR! imi pare rau de petrecere ... sincer...)) esti IN BUCURESTI COPILE CE p*** MEA AI VREA SA GASESTI IN BUCURESTI ?! pacat ca tre' sa o zic iar ... e parerea ta si tre' sa o respectam...
draga "prietene"!
in primul rand traim in Romania, iar Constitutia ne da dreptul la libera exprimare. Eu nu te-am jignit pe tine cu "apelative" de genul "varza", si nu, nu sunt tipul de ROMANCA, care ma duc la evenimente moca. nu trebuie sa iti exprimi frustrarile adresandu-mi injurii pentru simplul fapt ca mi am exprimat punctul de vedere. pentru asta sunt facute chestiile astea unde scrii tu AKA FORUMURI. Am fost si la concerte "pe bune", mai ales cele organizate de mine (in Romania si Europa). A fost o simpla parere de umil "cetatean roman", care cutreiera cluburile si asa zisele evenimente, pentru promovarea noilor talente si oferirea de suport pentru viitor. Data viitoare citeste printre randuri sau in diagonala ce scriu (cum preferi) si tine ti pentru tine argourile si jargoanele. mai ales cu o femeie! Mai exista respect in tara asta? Vad ca nu. Bun simt nici nu mai zic. Atunci cum sa te respect eu pe tine (mare organizator ce esti tu) cand mi te adresezi cu fraze de genul " ce p**a mea".
Mai gandeste te!
o zi buna!
"The only two choices for women: witch and sexy kitten. "