Amprenta albumul " in spatele cortinei" produs 2Fa

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply
NICE
rapperu vostru preferat

Amprenta albumul " in spatele cortinei" produs 2Fa

Post by NICE »

Asa cum v-am obisnuit sa postez materiale de peste prut....pun inca un materialul a celor de la Amprenta 'in spatele cortinei'...un album in care s-a lucrat doi ani...cu mari pauze...inregistrat si masterizat de DablaDO 2FamilishtiRecords, marka Skuip, finalizat in 2008...e un album de debut...undeground...AUDITIE PLACUTA................

http://www.2shared.com/file/4184963/6b6 ... TINEI.html

http://www.megaupload.com/?d=BWRUIDEB

http://rapidshare.com/files/158922687/A ... I.rar.html

Image

Image
Last edited by NICE on Thu Oct 30, 2008 10:04 am, edited 2 times in total.
NICE
rapperu vostru preferat

Post by NICE »

o parere ceva ...sa lucrat si vrem sa stim ce va placut si ce nu ...hai va rog....multumesc
ShannonTHB
dimineata verific forumu

Post by ShannonTHB »

Nu merge linku :P
www.myspace.com/shannonbeatbox
Colaps
fratele meu tu esti baiat

Post by Colaps »

NICE, pentru inceput pune si tu un link bun. :)
doamnecemiplaceheroina
NICE
rapperu vostru preferat

Post by NICE »

am pus alte link-uri...auditie placuta...

Parerea mea despre album
1.Negativele mi-au placut la Intro si Outro, e ceva al nostru mioritic Bravo...
2.Asaltul - imi place cum e facut negativul cum ati citit, si atmosfera piesei, multi o sa spuna ca e ca la Nimeni altul, dar eu nu vad nimic nou ce a adus NImeni altul in negative, asa ceva a fost si o sa fie nu nimeni altul a venit cu asa stil, verita saga de exemplu...nimeni altl merge pe stilul lor...deci piesa mia placut bravo...
3.Din subteran - nu stiu dar acest negativ ma arunca la primul album al lui RO e folosit acelasi semplu, e acelasi atmosfera, Undeground 100% pentru cei care se bag in piept ca le place undeground merita sa ascultati...
4.Faptul ca....(cu RO) - imi place cum incepe RO si cum citeste textul e bestial pentru cunoscatori check it maze4ker!!!Prezentarea...imi place caci e stilul lui RO fratele meu n-are cum sa nu-mi placa ce faci, te cuprind, titze la concerte nu avem, le avem dupa concerte :D. Baietii mi-a placut piesa in special prima parte si refrenul...bravo...
5.Gînduri - Imi place wu-tang-ul, ca stil si negativ ...vreau nu vreau ma arunca la ei cu gindul, negativul imi place, in rest undeground 100%...refrenul original imi place te lasa cu furnici pe piele...
6.În felul nostru (cu Oniric) - Telenesti Clan rulzzzzzzzz...negativul imi place melodia dar beatul eu las pune alt fel ...adica alt kick si snare...dar e gustul meu ma rog...oricum o ascult cu placere...baieti ;)
7.Mentionam - se incepe parca e ca la Goroscop de la radio...aici mi-a placut cum ati citit partea ce tine de MC-ing
8.Echilibru în întuneric (cu Iancu) - Imi place cel mai tare acest negativ de pe album, nu stiu dar ma atinge, cel putin pe mine, tema n-are cum sa nu-mi placa e corecta, dar marea supriza e sa-l asclt pe Iancu...sincer am spus si atunci cind ne-am vazut ultima oara...imi place cum citeste are ceva in voce daca va lucra o sa va ia meseria...:D...cel mai tare mi-a placut Iancu inca odata e un aluat bun se poate de framintat ceva cool din el...vreau un feat cu el cum se poate ?:D
9.Lumea noastră-sa fi fost mai dinamic beatul, parerea mea va prinde mai bine, tema e la fel buna, cuvinte bune rime stocate, e buna...
10.Îngeri decăzuţi- e prea grea pentru mine, undeground cunoscatorilor ascultati, imi place ca se schimba dupa asta inceputul vioara imi place cum e folosita...in rest parerea mea e o melodie nici nici....
11.Formula alcoolului (cu Dablado) - "RO cu NICE - Crasma de pe dealul mare" deci e continuare, imi place refrenul "mort beat ....sub paaat" imi place e haios asta e important se tine minte, deci ati reusit...DablaDO puteai mai bine fratica...cred ca noptile dormite si nedormite in studiou ti-au lasat amprente...piesa imi place...
12.Calităţi nebănuite-e o piesa medie, tema e buna ...
13.Alter ego - sa nu fost negativul meu, aveam sa zic ca-mi place :D...sincer e tot una din preferatele mele nu ca e negativul meu, dar ca parerea mea e ca va sta mai bine un beat dinamic, imi place ce a adaugat DablaDO la urma, Alter Ego e tema "you know what I mean...suntem patru..." fie care in viziunea sa...bravo....
14.Tot ele (cu Nice) - la asta fac pas nu imi plce al doilea tip cum o da...cine e el ? :D ...scuzati ca nu gaseam timp...
15.Închiere - Neativul corespunde tematicei, imi aduce amite de copilarie scoala, la cei 12-13 ani...multumesc...ati reusit...
P.S. La final pot sa spun ca acest album tine mult de gustul fiecaruia, la cei care sunt pina la moarte cu Unda...ascultati ca e pentru voi...sunt piese destul de bune...la urmatorul album sunt convins ca o sa faceti rupere (parerea mea vam spus-o ;)care e )...dar deja v-ati format un stil oricum...felicitari ...in general albumul eu personal l-am asteptat...mi-a placut in general o sa-l ascult cu placere si il asclt...in prezent BIG UP!!!
NICE
rapperu vostru preferat

Post by NICE »

cine si ce a ascultat ?
Post Reply