un sincer, si calduros... NU`MI PLACE. am votat nu e genu meu. nu`mi place nimic ca sa fiu sincer, nici MC, nici productie, nimic... nici master... nu zic ca ar fi naspa, doar ca mie nu`mi plac
iar asa o chestie personala... cel putin asa vad eu lucrurile...
misoginismul in piesele hiphop, se accepta atunci cand ai multi ascultatori si ti se rupe... parazitii de exemplu isi permit sa fie misogini ca oricum nu raman ei fara ascultatori daca unora nu li se pare ok... dar cand esti la inceput, din start pierzi ascultatorii de sex feminin, parerea mea.
presupun ca ai vreo 18 ani cel putin... mi se par cam puerile asa versurile despre "ne bagam pula`n ma`ta" etc "iti fut femeia in gura" etc...
imi place ca la 2 dintre negative ai precizat ca sunt "semplate"

)) ca si cum restu n`ar fi..

))
prea mult injuri... mie pe piesele rep imi suna bine cuvinte gen "coae" dar nu expresii gen "sa`mi bag pula" pt ca suna prea "din popor" sa nu zic de la tzara...
fetele nu prea au treaba.
loviti de trasnet cred ca e cea mai slaba piesa... pe ramai in picioare care se vrea a fi o piesa mai serioasa dai exact ca pe loviti de trasnet... asa vesel fara treaba... iar titluri precum "pe laba" chiar nu suna rep...

boboc in scoala vietii cred ca e cea mai ok piesa... si ca beat....
nu stiu ce asteptari ai tu de la acest album, sau cum ti l`ai evaluat conform autocriticii, mie nu mi se pare tocmai ok... o sa`l mai tin cateva zile pana se umple desktopul, dupa care in recycle bin...

pt mine un album trebuie sa fie ceva mai serios, nu piese de astea facute la misto... sau nu stiu, poate ala e tripu tau. e ok atunci.
bafta