N1cky - Am gasit calea....(album 2009)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Cum ti se pare albumul?

a. foarte bun
1
6%
b. bun
2
12%
c. merge
2
12%
d. naspa
7
41%
e. nu e genu meu
5
29%

Total votes: 17

n1cky
tanar

N1cky - Am gasit calea....(album 2009)

Post by n1cky »

Am gasit calea...primul meu album....16 piese...am muncit pe el ceva vreme....restul aflati ascultand....Auditie placuta!multumesc

si linkurile pentru download:

DUMP

Files.Filefront

RapidShare

tracklist
Image

Image
Image
Last edited by n1cky on Tue Jan 13, 2009 2:47 pm, edited 1 time in total.
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

mie personal nu-mi place vocea si accentul...mc-ului.(nu ma refer la accentul de ardeal..ca ala suna bine,Ciuraru rupe,..ci pur si simplu cum pune accentul pe anumite silabe ale cuvintelor)

productia nu-i rea...da nici nu rupe
piesa par bizar...nu te prinde...(asta a sa nu zicem ca are multe asemanari cu piesa bizar a lu spike cu cheloo...ca poate doar mi se pare mie)

la piesa ramai in picioare..nu e foarte reusit instrumentalul ala...insa sampleul rupe pizda..pe sampleul ala trebuia sa spargi microfonu..sa dai in el de sa-i sara membranele...si tu ai dat cum se aude..ma rog...fiecare cum simte ...oricum e o piesa buna aia..poate cea mai buna de pe album.

bafta in continuare!!!
aaa..si sunt convins ca n-ai coborat din Escalade ...sau..cine stie
peepee in ya girl's eyebrow
NskY
#

Post by NskY »

nicky, ti`am editat topicul putin... am pus in primul post tracklist, coperta, am pus chestionaru calumea, si am sters aberatiile...

personal vreau sa aud parerile celor de pe forum despre masterizare...

cu o parere o sa revin mai tarziu, pt ca nu vreau sa jignesc :)
n1cky
tanar

Post by n1cky »

oke...merci...plme;))
NskY
#

Post by NskY »

un sincer, si calduros... NU`MI PLACE. am votat nu e genu meu. nu`mi place nimic ca sa fiu sincer, nici MC, nici productie, nimic... nici master... nu zic ca ar fi naspa, doar ca mie nu`mi plac

iar asa o chestie personala... cel putin asa vad eu lucrurile...

misoginismul in piesele hiphop, se accepta atunci cand ai multi ascultatori si ti se rupe... parazitii de exemplu isi permit sa fie misogini ca oricum nu raman ei fara ascultatori daca unora nu li se pare ok... dar cand esti la inceput, din start pierzi ascultatorii de sex feminin, parerea mea. :)
presupun ca ai vreo 18 ani cel putin... mi se par cam puerile asa versurile despre "ne bagam pula`n ma`ta" etc "iti fut femeia in gura" etc...

imi place ca la 2 dintre negative ai precizat ca sunt "semplate" :))) ca si cum restu n`ar fi.. :)))
prea mult injuri... mie pe piesele rep imi suna bine cuvinte gen "coae" dar nu expresii gen "sa`mi bag pula" pt ca suna prea "din popor" sa nu zic de la tzara...
fetele nu prea au treaba.

loviti de trasnet cred ca e cea mai slaba piesa... pe ramai in picioare care se vrea a fi o piesa mai serioasa dai exact ca pe loviti de trasnet... asa vesel fara treaba... iar titluri precum "pe laba" chiar nu suna rep... :? boboc in scoala vietii cred ca e cea mai ok piesa... si ca beat....

nu stiu ce asteptari ai tu de la acest album, sau cum ti l`ai evaluat conform autocriticii, mie nu mi se pare tocmai ok... o sa`l mai tin cateva zile pana se umple desktopul, dupa care in recycle bin... :) pt mine un album trebuie sa fie ceva mai serios, nu piese de astea facute la misto... sau nu stiu, poate ala e tripu tau. e ok atunci.

bafta
Graal
adevarat sa mor de nu

Post by Graal »

Drive Slow Virtigo... Drive Slow homie! (ma refer la sample)

Imi suna tipic romanesc amatorial.
Macar e bine ca nu ai tras cu un microfon de casti.
Stiu ca poate doare ce iti spune lumea de pe aici, insa ceea ce iti spun eu nu sunt haterisme. Nu as avea de ce sa fiu hater, sincer.
Sunt deschis la toate tipurile de muzica si stiu sa diferentiez ce e bun de ce e naspa sau doar mediorcru.
Ceea ce iti pot spune e ca ai viitorul in fata, iar daca esti serios in privinta "miscarii hip hop" o vei sustine, vei pune dedicare si pasiune in asta, niste talent (daca este acolo) si poti avansa spre telurile tale.

Succes.

Experienta si critica fac omul mai bun. Nu-ti fie frica de ele.
:wink:
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
n1cky
tanar

Post by n1cky »

mei oameni...io mi`am pus albumul pe forum pentru promovare...nu am stiut ca o sa rad atat de mult citindu`mi comenturile;))numa bine;)
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

n1cky wrote:.nu am stiut ca o sa rad atat de mult citindu`mi comenturile;))numa bine;)
...pff..pai atunci e cam grav fratioare...
peepee in ya girl's eyebrow
n1cky
tanar

Post by n1cky »

ma referam ca primesc comenturi gen:"aaa..si sunt convins ca n-ai coborat din Escalade ...sau..cine stie"...versu era"cobor din escalade si ma trezesc din vis"...nu intentionez sa jignesc pe nimeni da chiar mau amuzat unele chestii...nu o zic in nume de rau...mi`ar place sa primesc comenturi care sa ma ajute pe viitor genu:"Experienta si critica fac omul mai bun. Nu-ti fie frica de ele." nu sa mi se zica ce mc najpa sau cool sunt
Last edited by n1cky on Wed Jan 14, 2009 10:10 pm, edited 1 time in total.
Exile
scuip tot, liniste

Post by Exile »

altul care face rep fara sa se uite cum scrie . prietene , eu n-o sa-ti ascult albumu pentru simplul fapt ca ai scris "mau" in loc de "m-au". ceau.
n1cky
tanar

Post by n1cky »

:))=))oke bah...MAU luat si altii la rost ca nu scriu corect pe mess:))asta ma face un MC najpa si kiar nu merita sa`mi asculti albumul:))=))nu?
Last edited by n1cky on Wed Jan 14, 2009 10:18 pm, edited 1 time in total.
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

cum va alegeti frate numele astea?! I-ul nu mai e la moda sau ce? :| Cand ma uit in sectiunea asta, ma crucesc!

nici nu ma mai obosesc sa descarc....
n1cky
tanar

Post by n1cky »

bah...e o poveste lunga....faza cu "I"=))...nu te obosi;;)
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

te rugam , spune-ne povestea ...
n1cky
tanar

Post by n1cky »

de fapt e un roman...:))daca o sa fiti cuminti o sa veo spun la noapte...promit!;))
Post Reply