hemiunu [productie]
-
- TheRapist
Mama voastra de reppari flamanzi.Black Sheep wrote:
ceva beaturi moca?
Hai sa-mi sapi gradina pe moca. Vi? Dar sa platesti tu trenul, ca no, e pentru "miscare".
Daca sunteti seriosi in privinta chestiilor care le faceti, strangeti bani si cumparati, mai ales cand vi se pare:
Precis, cand va vine sa fumati, nu spuneti la magazin: "Ceva moca?"Black Sheep wrote:
on: chiar tare
Ori cand va luati tzoalele rep...
Despre ce o sa cantati pe piesa? Livin' la vida moca? E fumata de Blaziny.
Ma irita rau intrebarea aia, sa sti. Pentru ca unii chiar depun efort sa faca beaturi (nu doar un loop+sample).
Toata treaba asta denota: Lipsa de respect pentru munca beatmakerilor!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RA9yrE8SQB0[/youtube]
Hai noroc.
ON topic: E fain ala cu Jake One si MF Doom.
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
mare dreptate ai!Graal wrote:Mama voastra de reppari flamanzi.Black Sheep wrote:
ceva beaturi moca?
Hai sa-mi sapi gradina pe moca. Vi? Dar sa platesti tu trenul, ca no, e pentru "miscare".
Daca sunteti seriosi in privinta chestiilor care le faceti, strangeti bani si cumparati, mai ales cand vi se pare:Precis, cand va vine sa fumati, nu spuneti la magazin: "Ceva moca?"Black Sheep wrote:
on: chiar tare
Ori cand va luati tzoalele rep...
Despre ce o sa cantati pe piesa? Livin' la vida moca? E fumata de Blaziny.
Ma irita rau intrebarea aia, sa sti. Pentru ca unii chiar depun efort sa faca beaturi (nu doar un loop+sample).
Toata treaba asta denota: Lipsa de respect pentru munca beatmakerilor!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RA9yrE8SQB0[/youtube]
Hai noroc.
ON topic: E fain ala cu Jake One si MF Doom.
dar depinde si de om, daca vrea sa dea asa moca niste beaturi... e ff ok din partea lui. dar cum am mai spus, beaturile TARI nu se dau moca.
Da, desigur, dar aia e la latitudinea Beatmaker-ului.'nsky wrote: dar depinde si de om, daca vrea sa dea asa moca niste beaturi... e ff ok din partea lui. dar cum am mai spus, beaturile TARI nu se dau moca.
El poate sa faca ce vrea cu munca lui.
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?