Young Jeezy - My President Is Black (feat. Nas)
Moderators: .etalosed, greuceanu
- E.On Lockz
- dimineata verific forumu
am o curiozitate, chiar nu stiu, young jeezy asta a scos piesa care sa il sustina pe obama inainte sa iasa presedinte sau s'a trezit sa mearga si el in trend?
cum poti sa zici "my president is black, my lambo blue"... incet incet hip-hopul de afara devine aproape identic cu manele de la noi. drept concluzie mi se pare penibila piesa
cum poti sa zici "my president is black, my lambo blue"... incet incet hip-hopul de afara devine aproape identic cu manele de la noi. drept concluzie mi se pare penibila piesa
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
bvo frate...just another gimmickiLL:WiLL wrote:rasisti o p***.. isi fac toti reclama pe spatele lu obama
Last edited by megga on Mon Jan 19, 2009 6:46 pm, edited 1 time in total.
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
eu ma refeream la investirea cu sperante, nu cu voturi propriu-zise.Gecko wrote:ne-am luat toti teapa cu clinton?noi toti?fratica...nu stiu despre tine...dar eu cel putin...sunt roman...adica...vorba aia...presedinte basescu...nu l-am prins pe clinton presedinte in romania
Eu, dopat cu versurile tuturor trupelor de rap americane, am fost si sunt un sustinator (din fata televizorului din romania, of course) al democratilor. Si in general nu cred sa existe fan de rap care sa simpatizeze cu republicanii.
Hipocrisy is the greatest luxury!
- E.On Lockz
- Chill Will
- the funky man
cum frate sa fie piesa aia campioana?jur b0ka, fa-ma sa inteleg la modu cel mai serios si daca ma convingi 10% eu mi-o pun pe player si o ascult o saptamana in fiecare dimineata in metrou in drum spre munca si poate o sa zic macar ca a iesit pe podium, nu ca e campionana.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
- E.On Lockz
Re: Young Jeezy - My President Is Black (feat. Nas)
te rupe-n cur... unde boss ca io chiar nu realizez ce poa' sa te rupa.B0ka wrote:http://videos.onsmash.com/v/1qYRFLp5UXvS95bq cacatu ma rupe!!!
1.N-ai Lamborgini
2.Nu esti american
3.Nici negru
Unde te regasesti in toata povestea astuia ? ... lasand la o parte faptu ca beatu e tandari. Zice My President is Black ... si tu esti alb ca plm ... du-te si joaca tenis boss... de camp , nu care cumva de masa ( nici asta n-a fost punch Suburbia?)
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
dar pariez ca are un cric dragut care s-ar potrivi de minune la un lamborghini :XStefan P wrote:
1.N-ai Lamborgini
2.Nu esti american
3.Nici negru
stefan p, hai sa nu mai ascultam NWA ca nu locuim in LA. Sau hai sa nu mai ascultam hip hop strain, ca nu ne poate reprezenta ceva spus intr-o limba ce nu ne apartine s.a.m.d.... Astea-s argumente de tot cacatul!
ascultati muzica,va rog
D.M.X. are dreptate...
Stefan P,hai sa-ti spun 2 secrete:1:rapul e muzica negrilor
si al 2-lea:nu joc decat la pariu,si nu tenis de camp,ci baschet...faci fatsa?
Krayzee Funksta si E.On.Lockz:pt ca suna bine ,ma face sa dau cu placere din cap pe ea,se poate rupe lumea pe ea la un party hip hop...si pt ca young jeezy e smecher,are lambourghini,are bani gramada,fani,canta despre ce vrea pula lui si o face bine
l.e:vai,cat de imatur si iresponsabil sunt

Stefan P,hai sa-ti spun 2 secrete:1:rapul e muzica negrilor

Krayzee Funksta si E.On.Lockz:pt ca suna bine ,ma face sa dau cu placere din cap pe ea,se poate rupe lumea pe ea la un party hip hop...si pt ca young jeezy e smecher,are lambourghini,are bani gramada,fani,canta despre ce vrea pula lui si o face bine

l.e:vai,cat de imatur si iresponsabil sunt

beshi ma... asculta tu melodii despre Obama... si regaseste-te tu in ele. un calduros luati pula si noapte buna domnilor!D M X wrote:dar pariez ca are un cric dragut care s-ar potrivi de minune la un lamborghini :XStefan P wrote:
1.N-ai Lamborgini
2.Nu esti american
3.Nici negru
stefan p, hai sa nu mai ascultam NWA ca nu locuim in LA. Sau hai sa nu mai ascultam hip hop strain, ca nu ne poate reprezenta ceva spus intr-o limba ce nu ne apartine s.a.m.d.... Astea-s argumente de tot cacatul!
LE : singura piesa pe care am apreciat-o referitor la Obama... cea a lu Joel Ortiz ( si nu subiectu m-a fascinat , logic... si modul in care nareaza shau acolo ) , dar nu am dat din cap pe ea , n-o ascult in masina sau pe WC ci doar mi sa parut ok ... pe voi va RUPE! Va FUTE! Traiti PIESAA!
- Chewbacca2
- hanzo