Nane / Nicalai - Tehnici de supravietuire
-
- adevarat sa mor de nu
zetu,era doar o parere,adica mie imi place f mult piesa,eram si sunt incantat de ea,de aceea am scris acel mesaj atat de hotarat,sau si asta e un subiect de discutat pe acest forum? faptul ca am scris eu "punct"? .. of of
acum sa sara armata ironica,poc poc,sa zica fiecare ceva destept din tastatura,sa dovedeasca una alta,sa ramanem toti masca.... mi-am lasat parerea despre piesa si cam atat,pacat ca am deviat acum de la subiect,scuze

acum sa sara armata ironica,poc poc,sa zica fiecare ceva destept din tastatura,sa dovedeasca una alta,sa ramanem toti masca.... mi-am lasat parerea despre piesa si cam atat,pacat ca am deviat acum de la subiect,scuze
- dagmar
- fratele meu tu esti baiat
yokara wrote:nu e nici rea da nici fenomenala piesa.
subscriu
www.cia-online.ro
www.cia.myforum.ro
Hip-hopu' n-a murit, intre noi doar fie vorba / S-a mutat mai hacana, ia ghici unde? la Craiova
www.cia.myforum.ro
Hip-hopu' n-a murit, intre noi doar fie vorba / S-a mutat mai hacana, ia ghici unde? la Craiova
Ce lake mi s-a parut asta cu dumele lui gen "definitia unui mixtape", dar vad ca a iesit din penibil foarte repede, ceea ce unii nu au reusit nici dupa ani buni sa faca!
Bravo Nane, asta am de spus acum.
Instrumentalul putea fi mai cu grasime, ideea nu e rea, dar ii lipseste fatness-ul.
Peace!
PS: Daca o tine tot asa, Nane ajunge cunoscut si cu fani, iar "mega-repparii/haterii/criticii/mancatorii" de aici de pe forum ajung...tot pe forum, unde altundeva?
Instrumentalul putea fi mai cu grasime, ideea nu e rea, dar ii lipseste fatness-ul.
Peace!

PS: Daca o tine tot asa, Nane ajunge cunoscut si cu fani, iar "mega-repparii/haterii/criticii/mancatorii" de aici de pe forum ajung...tot pe forum, unde altundeva?

I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
Dar de masterizare ce zici?Graal wrote:Ce lake mi s-a parut asta cu dumele lui gen "definitia unui mixtape", dar vad ca a iesit din penibil foarte repede, ceea ce unii nu au reusit nici dupa ani buni sa faca!
Peace!![]()
Tz-ar placeeee StefaneStefan P wrote:cata orga de lautar are ala la avatar

Eu cred ca da! E tare smecher MPK-ul, dar pacat ca are pad-uri de mpc500 si nu altele mai misto.
In legatura cu "masterizarea" pe care ati scandat-o catre mine

ca la asta ma pricep eu asa cat de cat, am mentionat deja ca ar trebui mai multa grasime (in zona de lows si low-mids).
Alte mentiuni:
Reverbul vocii de pe refren nu ar fi fost alegerea mea, cu siguranta.
Vocea e putin spre drepta, ar fi trebuit pe mijloc, insa probabil nu mergea prea bine cu instrumentele care sunt indreptate prea spre centru.
I-ar fi mers lui Nane un microfon/preamp sa ii faca vocea putin mai calda.
Nu suna rau piesa, dar exista chestii care puteau fi executate mai bine.
Mai e o chestie: in tehnica de mix nu exista reguli, iar daca cine a facut mixajul, l-a facut asa ca o alegere creativa personala si nu la intamplare, atunci e foarte bine.
NOROC!!!
PS: Userii de aici adeseori mentioneaza: ba ca vocea nu se aude bine, ba ca ceva se aude naspa, etc. Eu consider ca e bine sa existe si cineva care sa puna punctul pe i, sa spuna parerea sa (eventual sa dea un sfat daca vrea si poate) despre sound, despre mixaj, aranjament, inregistrare, etc. pentru ca poate pe omul care si-a postat munca il intereseaza parerile si din aceste puncte de vedere.
Multumesc!
Pace!

I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?