Anything an Undergrounder considers to be corporate, or money making becomes Mainstream, and anything a Mainstreamer believes to be odd or extreme becomes Underground.
Anything an Undergrounder considers to be corporate, or money making becomes Mainstream, and anything a Mainstreamer believes to be odd or extreme becomes Underground.
I line niggas, talking in codes, redrum, cream 2009, better come si cam atat. poate si I gotta win.
destul de multe piese ok (in ceea ce ma priveste) pentru 50-ul anului 2009.
care-i treaba cu LP-ul asta? Promo inainte de album? Piese ramase pe afara? mixtape?
Nu-i rau. Fiind un fel de mixtape e chiar foarte bun. Promovand Before I Self Destruct ne asteptam ca albumul sa fie mult peste. Mi-a lipsit un album/mictape/ceva de la 50.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Kashim wrote:Nu-i rau. Fiind un fel de mixtape e chiar foarte bun. Promovand Before I Self Destruct ne asteptam ca albumul sa fie mult peste. Mi-a lipsit un album/mictape/ceva de la 50.
Kashim wrote:Nu-i rau. Fiind un fel de mixtape e chiar foarte bun. Promovand Before I Self Destruct ne asteptam ca albumul sa fie mult peste. Mi-a lipsit un album/mictape/ceva de la 50.
mai bine se retragea
da-mi niste argumente pentru propozitia de mai sus. si sa fie plauzibile si matur enuntate.