hemiunu [productie]
Re:
nu vă dau niciunuia dreptate...Theodore Hansson wrote:mare dreptate ai!Graal wrote:Mama voastra de reppari flamanzi.Black Sheep wrote:
ceva beaturi moca?
Hai sa-mi sapi gradina pe moca. Vi? Dar sa platesti tu trenul, ca no, e pentru "miscare".
Daca sunteti seriosi in privinta chestiilor care le faceti, strangeti bani si cumparati, mai ales cand vi se pare:Precis, cand va vine sa fumati, nu spuneti la magazin: "Ceva moca?"Black Sheep wrote:
on: chiar tare
Ori cand va luati tzoalele rep...
Despre ce o sa cantati pe piesa? Livin' la vida moca? E fumata de Blaziny.
Ma irita rau intrebarea aia, sa sti. Pentru ca unii chiar depun efort sa faca beaturi (nu doar un loop+sample).
Toata treaba asta denota: Lipsa de respect pentru munca beatmakerilor!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RA9yrE8SQB0[/youtube]
Hai noroc.
ON topic: E fain ala cu Jake One si MF Doom.
dar depinde si de om, daca vrea sa dea asa moca niste beaturi... e ff ok din partea lui. dar cum am mai spus, beaturile TARI nu se dau moca.
în momentul în care vinzi instrumentale au loc nişte comerţuri, ceea ce înseamnă că în loc să aibă ca scop MUZICA (ca artă), au ca scop profitul.
Că în fond, relaţia dintre un producător şi un artist ar trebui să fie de colaborare, altfel mie mi se duce gîndul la ce mai face moga sau timbaland. Nu zic că nu e muzică, dar voi cred că nu sunteţi genul ăla de "muzicanţi".
Şi ca să nu creadă blacksheep că îi iau apărarea, nici "beaturi moka?" nu denotă cine ştie ce profesionalism. Nu era vorba despre muzică?
Şi ca să fiu şi on-topic, îmi place şi mie beat1 ăla. şi remixul la arme e oke. în ce lucrezi?
Re: hemiunu [productie]
nu contează mă, citeam şi eu pe-acolo... ţi-ai schimbat părerea sau ce-i?
cărţi mai vechi de 2 săptămîni nu citeşti?
hai că glumesc, mariane...
cărţi mai vechi de 2 săptămîni nu citeşti?

hai că glumesc, mariane...
refresh, da-ti o geana >>>>http://www.myspace.com/hemiunu
- divine.component
- adevarat sa mor de nu
buna treaba
- ShannonTHB
- dimineata verific forumu