BUG Mafia
- TheG
- fratele meu tu esti baiat
Re: BUG Mafia
Am zis 10 000 ca a zis ala in 10 000, important e cum a zis si kenshin ca au fost multi. si zic ca in CEL mai bun caz 50% au fost repari(daca asculti mafia, sisu si puya si in rest mtv, nu intri in categoria asta). l-ai vazut pe grasu ala care da din maini zici ca e la guta? treaba omului. vorbim de cati fani are o formatie, nu un gen, sau si mai exact cati platitori.cert e ca nu le merge rau.
Dubiooos!!!

nici 10% nu cred ca erau acolo ascultatori reali de hip hop, dar nu conteaza asta, cert e ca au fost multi.
Inseamna ca e formatie care stie sa faca bani din muzica, daca are parte si de ascultatori care nu au rap-ul ca principal hobby.
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."
Nu are relevanta in ziua de azi ce zici tu de aia 50% daca exista sau nu . Asa ii mai poti imparti in N categorii. Aia care asculta gangsta aia care asculta hip hop in general , iar cazurile sunt nenumarate...
Eu de exemplu de ceva timp doar de putine ori mai ma imbrac larg,pentru ca nu am cum din cauza serviciului si al anumitor elemente... Dar in timpul liber,larg ma imbrac, pentru ca asa imi place. Ai fi surprins sa ma vezi la costum in masina stand la stop si ascultandu-i pe Mc Eiht , Spice 1 , ATL , SCC , nu ? E ,chiar se intampla
Deci nu poti cataloga un om doar dupa cum e imbracat... 
noroc
Eu de exemplu de ceva timp doar de putine ori mai ma imbrac larg,pentru ca nu am cum din cauza serviciului si al anumitor elemente... Dar in timpul liber,larg ma imbrac, pentru ca asa imi place. Ai fi surprins sa ma vezi la costum in masina stand la stop si ascultandu-i pe Mc Eiht , Spice 1 , ATL , SCC , nu ? E ,chiar se intampla

noroc
I was never scared to die, fuck you the world is mine
- TheG
- fratele meu tu esti baiat
Gyno wrote:Nu are relevanta in ziua de azi ce zici tu de aia 50% daca exista sau nu . Asa ii mai poti imparti in N categorii. Aia care asculta gangsta aia care asculta hip hop in general , iar cazurile sunt nenumarate...
Eu de exemplu de ceva timp doar de putine ori mai ma imbrac larg,pentru ca nu am cum din cauza serviciului si al anumitor elemente... Dar in timpul liber,larg ma imbrac, pentru ca asa imi place. Ai fi surprins sa ma vezi la costum in masina stand la stop si ascultandu-i pe Mc Eiht , Spice 1 , ATL , SCC , nu ? E ,chiar se intamplaDeci nu poti cataloga un om doar dupa cum e imbracat...
noroc
tu ai inteles ca eu am ceva cu aia care nu se imbraca rep sau cu aia care nu sunt rep la mafia? daca da, te rog reciteste-mi postu, daca intelegi acelasi lucru iti explic. daca nu, atunci nu inteleg de ce mi-te explici. caterinca faptu ca ai masina, RATB-u suge.
Dubiooos!!!

- Kaen Shine
- Shiftee
ce voiam eu cel putin sa zic e ca mafia au cel putin la fel de multi fani cocalari ca si parazitii, daca nu mai multi.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Ken , orice trupa pe care o asculti tu si o respecti ( din Romania ) , crezi ca ar refuza sa vina la un concert 5000 oameni ( din care 4000 asa zici cocalari ) sau sa vina doar aia 1000 adevarati ?
I was never scared to die, fuck you the world is mine
-
- adevarat sa mor de nu
Deci,regizare zic unii... ok... ia bagati voi asta:
http://www.youtube.com/watch?v=vmWL63ITzmw
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
faza asta cu postatul pozei pe forum emana o frustrare iesita din comun
))))))). Daca lungimea parului depaseste 3 cm (limita admisa in comunitatea rep), iar blugii stau pe mine si fara curea, inseamna ca-s travestit?
))))))) Halal mentalitate, "davistilor analfabeti"! 
asta sunt, asa ma imbrac si ma simt excelent in pielea mea!
da, pilu... si ghici ce? Ii purtam acum 3 ani, cand tu probabil masturbai statui in nike-urile tale total 90
si revenind la mafia, si mie mi se pare mai tare clipul cu varianta primei piese pe fundal. Parca ii da un alt feeling

asta sunt, asa ma imbrac si ma simt excelent in pielea mea!
da, pilu... si ghici ce? Ii purtam acum 3 ani, cand tu probabil masturbai statui in nike-urile tale total 90
si revenind la mafia, si mie mi se pare mai tare clipul cu varianta primei piese pe fundal. Parca ii da un alt feeling
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
frate, dar sa muriti voi, a zis cineva de pe topicul asta ca a fost regizat de tot continuati pe ideea asta? ca eu nu tin minte sa fi zis cineva..si daca a zis, a fost maxim unu.rappy_oradea wrote:Deci,regizare zic unii... ok... ia bagati voi asta:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- psychedeliic
- mr. blonde
e topic de gradinitza aici. unde-i Arnold the kindergarten cop?
- Chill Will
- the funky man
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
ba, ce raw suna asta. 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Chill Will
- the funky man
cea mai mega pizdoasa piesa de la mafia care mi-a rupt capu inca din '97 :
nu stiu daca e ciordit negativu sau pulaaaaa mea, oricum ...e direct sus cacat gangsta!
nu stiu daca e ciordit negativu sau pulaaaaa mea, oricum ...e direct sus cacat gangsta!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness