Tranda
- Kremlin
- Still a Late Night fan
Re: Tranda
sfinte dumnezeule, sfinte tare, sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi !
incredibil....cum coaie asa mizerie...jetjetjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet !!!
incredibil....cum coaie asa mizerie...jetjetjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet !!!
marsh, marsh, marshiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

-
- Niciodata un nimeni
asta nu e hip-hop. cel putin nu acel hip-hop care sa-mi placa si sa ma incante din toate punctele de vedere. si dupa urechea mea,nici macar prostilor,pizdelor si clubberilor n-o sa le placa asa ceva. prima oara cand am auzit de tranda,a fost cand am ascultat compilatia "10 Tone prezinta muzica cu greutate",in 2005,si sincer sa fiu,mi-a placut cum a dat pe 12 puncte. ar fi ok sa mearga din nou pe linia aia,fiindca daca ar face-o,ar avea mult mai multa priza la public decat are,scotand melodii de genul asta. respect pentru okapi,sunteti foarte tari,dar readuceti-l pe al vostru trandafir pe calea cea buna ! ( ultima replica e similara cu titlurile de prima pagina ale ziarelor colorate
)

Viața e complexă și are multe aspecte.
atunci du-te si incearca sa intelegi ce spune Lil Wayne, poate scoti vreun soi de mesaj.domestos wrote:cica praf la liricafrate, Tranda e noul Grasu XXL.fie cu autotune enervant sau fie cu o voce cat mai simpla.asculta "plaja", "mare dansator", "bulevard".Omu' o da bine rau
http://rapgenius.com/139247/Lil-wayne-b ... i-aint-godmihai wrote:atunci du-te si incearca sa intelegi ce spune Lil Wayne, poate scoti vreun soi de mesaj.domestos wrote:cica praf la liricafrate, Tranda e noul Grasu XXL.fie cu autotune enervant sau fie cu o voce cat mai simpla.asculta "plaja", "mare dansator", "bulevard".Omu' o da bine rau

sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
-
- dimineata verific forumu
Urât, nu nu nu.
Nu e ăsta Tranda pe care aș vrea să-l ascult.
Nu e ăsta Tranda pe care aș vrea să-l ascult.
du-te baaaaaKashim wrote:http://rapgenius.com/139247/Lil-wayne-b ... i-aint-godmihai wrote:atunci du-te si incearca sa intelegi ce spune Lil Wayne, poate scoti vreun soi de mesaj.domestos wrote:cica praf la liricafrate, Tranda e noul Grasu XXL.fie cu autotune enervant sau fie cu o voce cat mai simpla.asculta "plaja", "mare dansator", "bulevard".Omu' o da bine rau

- Frank Sin Arta
- spre 5000 de posturi, e ok
http://www.youtube.com/watch?v=qe-UPlYu_nk
Imi place cum suna, chill.
EDIT : Din thumbnail-ul care apare cand ii dai embed, zici ca e : "Keo - Azi Vii, Maine Pleci"
Imi place cum suna, chill.

EDIT : Din thumbnail-ul care apare cand ii dai embed, zici ca e : "Keo - Azi Vii, Maine Pleci"

Mananc tocanita cu lingurita.
- James Carter
- Mugiwara
- James Carter
- Mugiwara