Maybach Music Group - Self Made Vol. 2

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

DFB
Fat and ugly as ever

Re: Maybach Music Group - Self Made Vol. 2

Post by DFB »

ba, voi sunteti nebuni? Ross face unul din cele mai tari personaje din hip-hopul ultimilor ani! Daca ajungeti sa realizati in pula mea ca niste oameni in toata firea ce-ati ajuns ca hip-hopul prinde forma artistica si in variante mai light vedeti in cacat ca scoate albume mai solide decat multi din rapperii vostri preferati, a avut cea mai tare strofa de pe albumul lui Kanye, are una din cele mai grave voci, extraordinary swag s.a.m.d

Your problem is obvious!
Image
Kashim
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Kashim »

Eu nu zic ca n-a creat un personaj al dracului de fain, problema e ca nu-i iese tot timpul. Are si piese penibile de tot.
gen asta http://www.youtube.com/watch?v=RWAa8p_1AdU
si cu cine se asociaza. cu exceptia lui wale nu-i nimeni decent in mmg
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
iSPAS
Shaworman

Post by iSPAS »

n-ai argumente DFB :lol: atat timp cat porti lanturi de 200 de kg la gat, iti lingi diamantele in clipuri, esti la MAYBACH music si ai melodie bugatti boys nu esti decat un distrus total. ma pis pe banii care ii face si ca are voce, daca e un dobitoc sinistru, ceea ce nu am nici o indoiala. astia sunt cu masinile, mai sunt penibilii ailalti cu young money cash money records sau ceva de genu asta, nu e ma posibil asa ceva :lol: adica e treaba ta daca iti plac, dar n-am cum sa ascult asa ceva :lol: pe albumul lui kanye nu e rau, dar nici nu pot sa zic ca il salveaza o melodie, el tot un cocalar de o dimensiune globala ramane
enjoy life.
Kashim

Post by Kashim »

@eladio: pe rapgodfathers un link de download duce catre un fisier cu extensie dubla .zip.exe
Kashim

Post by Kashim »

Nici piesa cu Nas nu-mi place. Ar fi fost ok dar beat-ul ala e atat de plictisitor.
Post Reply