Sage Francis - A Healthy Distrust - 2005

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

arheu
fratele meu tu esti baiat

Post by arheu »

Daya wrote:f tare...pacat k e putina lume care apreciaza genu asta de hiphop....
lasa ca e mai bine asa!
nu crezi?
ti ar placea sa se "certe" userii si pe topicuri de genu?
spre exemplu,deocamdata,toti din putinii care au ascultat le a placut sau nu au postat; rezonabil!
Daya
un domn / doamna

Post by Daya »

hmmm...uita-te mai bine la postul cu sole.....si nu ma refer la miulm...ci la altcineva.. :shock: ..
oricum sincer ma bucur k se discuta si despre anticon....sau in orice caz despre altceva decat "clasicele" trupe/piese
GunG

Post by GunG »

question: Ce va place cel mai mult la sage ?
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

faptu ca potzi simtzi ca intradevar pune suflet in melodii
99.9%
k-rina
tanar

Post by k-rina »

E foarte tare albumul ... DAR ... conflictul lui cu D-zeu mi se pare prea pronuntzat ... ma rog cred ca shtitzi ca el shi Slug au "fixatzia" ca D-zeu este femeie .. la fel shi Diavolul (GOD and Lucy) ... dar aici pe melodia sun vs. moon cel putzin atitudinea lui mi se pare prea blasfemica ... dincolo de tehnica ireproshabila ..totushi "God`s not a woman He`s a big white guy in the sky/ And the deserts are reflections of his eyes/ He doesn`t cry for us / And when he does it it`s because He`s drunk (ragaitura)" sau ... "God`s not a woman ... He`s a bitch !" :? Mie imi place Sage f mult dar anumite kestii de pe albumul asta ma deranjeaza ... adica este clar ca nu ii contesta existentza shi autoritatea ci bunatatea, dreptatea ceea ce pana la urma e dreptul lui ... dar totushi "He`s a bitch" :shock: Pt mine e prea cam mult ........
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

HE'S DOPE! :bow:
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
godlovesugly
tanar

Post by godlovesugly »

Sage Francis mi se pare cel mai complet artist al vremurilor noastre...din punctul meu de vedere ...cine a ascultat piesa "spoken Word"..poate sa confirme ca are o viziune absolut corect cat si inedita in acelasi timp asupra pietei muzicale cat si a lumii....iar faptul ca da intelesuri ciudate sau face analogii care nasc controverse(God is a woman :) ..ma rog eu acolo am vazut altceva....eu am gasit alte intelesuro metaforei...asta poate fiind si frumusetea) nu face decat sa il confirme si mai mult ca cel mai bun rapper,cel mai inovativ si cel mai intersant din America.Desi imi place mai mult Atmosphere(adik Slug ....mc trupei)....din motive subiectiva..totusi il vad pe Sage ca un artist unic.Poezie pusa pe ritm...nu imi pot imagina ceva ce ar putea exprima mai bine intentiile HH...aceea de a atinge prin ritm si poezie de a schimba de a ridica semne de intrebare....
Iar faptul ca unii nu sunt de acord cu ce zice....e bine....cred ca intentia lui e sa emita motive de framantare nu sa faca lumea de acord cu el...

Sage ...Francis....Personal JOurnalist :bow:
godlovesugly....
secsu
tanar

Post by secsu »

Deci genial albumu dupa cum ma ajteptam...Omu ruleaza nam c comenta shi cred k nimeni nul bate in momentu azta...Ie d apreciat pt cine a ascultat albumele lui live cu orchetra shi Dju in spate...AOI...fuarte tare...Asha k tot am observat catziva ascultatori d astfel d muzica...lamuritzima shi p mine care e mesaju piesei Inherited Scars...Deci io am 4 interpretari plauzibile venite d la uameni kre lau ascultat p dnul Francis...Vash phi recunoscator...Pace!
petru ca treaba ezte treaba...ce face treaba sa mearga treaba...UITEA 'sha
arheu

Post by arheu »

arheu

Post by arheu »

si de ceva vreme-ncoa.... www.sagefrancis.net
Nasta
tanar

Post by Nasta »

nu am ascultat tot albumu' asta ... nu il am, in skimb am reushit sa ascult cateva piese (in jur d 4) ... shi tre' sa mah confesez: SEA LION mi se pare superba! ...
p.a.c.e.! ascultatorilor d sage!
arigo
Personal Journalist

Post by arigo »

Nasta (.Remiza) wrote:SEA LION mi se pare superba! ...
12"-ul Sea Lion contine si o versiune pe care apare saul williams.

a2-sage_francis_-_sea_lion_(feat_alias_will_oldham_and_saul_williams)-sms.mp3
arheu

Post by arheu »

kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

pe forumu asta chiar se arde FRUMOS la genul discutiilor despre diversi artisti si mai ales la topicu asta - imi place mult - :D ... non prophets nu sunt printre favoritii mei..dar imi plac din ce in ce mai mult in ultimul timp
Image
adapter
moderator astea

Post by adapter »

Se mai aude ceva de la ei? Pe langa "Hope" a mai aparut ceva?
Post Reply