URBAN GROOVE
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
COMUNICAT OFICIAL
Intrucat, intotdeauna realizatorii emisiunii, adica noi in speta, afla ultimii modificarile de program, va anuntam cu tarsheala ca emisiunea ramane vineri de la ora 22 si se va relua numai o singura data, duminica de la orele 23.
- BRUGNER_okocha
- BRUGNER_okocha
- The_LyoneSSe
- fratele meu tu esti baiat
ShReK afost, a pus-o RapX aici http://forum.hadesrecords.com/viewtopic ... 22&start=0
noroc brugner...n-o sa mai stau acum sa te felicit,sa te laud,etc,fiindca stii si tu destul de bine ca oamenii adevarati te apreciaza...vreau doar sa ma leg de un singur aspect si anume cel financiar...sper sa nu te deranjeze si sa poti sa-mi raspunzi...se castiga ceva?am auzit ca majoritatea membrilor formatiilor de pe la noi au inca o slujba pe langa muzica...sunt platiti chiar asa de prost?si aici nu ma refer la parazitii,ci la trupe precum VeritaSaga,Zale,CTC...chiar ne batem joc de putinii oameni talentatii pe care ii avem?multam frumos si iti doresc sa tina emisiunea(in aceeasi distributie) cel putin 10 ani de acum incolo...bafta in continuare 

- BRUGNER_okocha
da asa e, in general, putini artisti traiesc din hip hop. Foarte multe nume, cu mare greutate, merg ziua la servici, si probabil ca seara fac muzica sau in w/e. Nu e nimic rusinos in a munci, insa din pacate demonstreaza daca mai era nevoie, ca in Romania nu poti trai din hip hop, respect insa celor care totusi reusesc sa o faca!temple wrote:noroc brugner...n-o sa mai stau acum sa te felicit,sa te laud,etc,fiindca stii si tu destul de bine ca oamenii adevarati te apreciaza...vreau doar sa ma leg de un singur aspect si anume cel financiar...sper sa nu te deranjeze si sa poti sa-mi raspunzi...se castiga ceva?am auzit ca majoritatea membrilor formatiilor de pe la noi au inca o slujba pe langa muzica...sunt platiti chiar asa de prost?si aici nu ma refer la parazitii,ci la trupe precum VeritaSaga,Zale,CTC...chiar ne batem joc de putinii oameni talentatii pe care ii avem?multam frumos si iti doresc sa tina emisiunea(in aceeasi distributie) cel putin 10 ani de acum incolo...bafta in continuare
nici nu am zis ca e ceva rusinos in a munci,ar fi stupid sa sustin asa ceva...insa,e trist faptul ca cei care chiar au ceva de spus,nu sunt recompensati asa cum ar trebui...ma uitam la o emisiune si o vedeam pe tarfa aia de andreea balan in ce conditii traieste,ce masina areBRUGNER_okocha wrote:da asa e, in general, putini artisti traiesc din hip hop. Foarte multe nume, cu mare greutate, merg ziua la servici, si probabil ca seara fac muzica sau in w/e. Nu e nimic rusinos in a munci, insa din pacate demonstreaza daca mai era nevoie, ca in Romania nu poti trai din hip hop, respect insa celor care totusi reusesc sa o faca!temple wrote:noroc brugner...n-o sa mai stau acum sa te felicit,sa te laud,etc,fiindca stii si tu destul de bine ca oamenii adevarati te apreciaza...vreau doar sa ma leg de un singur aspect si anume cel financiar...sper sa nu te deranjeze si sa poti sa-mi raspunzi...se castiga ceva?am auzit ca majoritatea membrilor formatiilor de pe la noi au inca o slujba pe langa muzica...sunt platiti chiar asa de prost?si aici nu ma refer la parazitii,ci la trupe precum VeritaSaga,Zale,CTC...chiar ne batem joc de putinii oameni talentatii pe care ii avem?multam frumos si iti doresc sa tina emisiunea(in aceeasi distributie) cel putin 10 ani de acum incolo...bafta in continuare

- BRUGNER_okocha
erau si La Familia, insa in ultimul timp s-au scris multe cacaturi despre ei, si lumea nu stie ce sa mai creadatemple wrote:nici nu am zis ca e ceva rusinos in a munci,ar fi stupid sa sustin asa ceva...insa,e trist faptul ca cei care chiar au ceva de spus,nu sunt recompensati asa cum ar trebui...ma uitam la o emisiune si o vedeam pe tarfa aia de andreea balan in ce conditii traieste,ce masina areBRUGNER_okocha wrote:da asa e, in general, putini artisti traiesc din hip hop. Foarte multe nume, cu mare greutate, merg ziua la servici, si probabil ca seara fac muzica sau in w/e. Nu e nimic rusinos in a munci, insa din pacate demonstreaza daca mai era nevoie, ca in Romania nu poti trai din hip hop, respect insa celor care totusi reusesc sa o faca!temple wrote:noroc brugner...n-o sa mai stau acum sa te felicit,sa te laud,etc,fiindca stii si tu destul de bine ca oamenii adevarati te apreciaza...vreau doar sa ma leg de un singur aspect si anume cel financiar...sper sa nu te deranjeze si sa poti sa-mi raspunzi...se castiga ceva?am auzit ca majoritatea membrilor formatiilor de pe la noi au inca o slujba pe langa muzica...sunt platiti chiar asa de prost?si aici nu ma refer la parazitii,ci la trupe precum VeritaSaga,Zale,CTC...chiar ne batem joc de putinii oameni talentatii pe care ii avem?multam frumos si iti doresc sa tina emisiunea(in aceeasi distributie) cel putin 10 ani de acum incolo...bafta in continuarede fapt,nu stiu ce mai mira...traim intr-o tara de retardati condusa de retardati...sunt prea putini oamenii care apreciaza muzica buna...gandeste-te si tu,nu e frustrant cand tu canti cu adevarat intr-un concert,pui suflet,pleci de acolo ragusit si castigi o suma care nu e proportionala cu valoarea ta,iar apoi vine o parasuta din asta care nici nu se oboseste sa-si deschida microfonu',face play-back mereu si isi mai ia si 800 de euro pe concert...din cei care traiesc din Hiphop,presupun ca te-ai referit la parazitii si mafia...mai e altcineva?