URBAN GROOVE
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
pentru cine mai are inca nelamuriri cu privire la programul de difuzare al emisiunii, iata mai jos linkul cu dovada (vineri 22:00, reluare duminica 23:00)
http://www.klumea.tv/index.php?page=4&id_programe=34
http://www.klumea.tv/index.php?page=4&id_programe=34
Maed1,
pt. BRUGNER_okocha,:din ce cauza s'a tinut interviul cu xxl "inside the box" ?...cred ca nu o sa mai calce vara asta pe la recreate!
...nu stiu dak am inteles f. bine msg'ul tau...dar mai sunt si altele!...astea mi'au venit pe moment in cap(din cele pe care le aveam pe cd'urile respective)...care astea sunt singurele cu mesaj puternic pozitiv....
pt. BRUGNER_okocha,:din ce cauza s'a tinut interviul cu xxl "inside the box" ?...cred ca nu o sa mai calce vara asta pe la recreate!

<<lasa sa curga/sticla sa planga/arunca zaru'/decat sa ma minta altii mai bine paharul>>

- BRUGNER_okocha
ehehe, conditiile low budget ne obliga sa filmam doar in locuri unde lumina este foarte buna, si singurul loc optim la Recreate este borcanul! Tare intrebare!_shakeME_ wrote:Maed1,...nu stiu dak am inteles f. bine msg'ul tau...dar mai sunt si altele!...astea mi'au venit pe moment in cap(din cele pe care le aveam pe cd'urile respective)...care astea sunt singurele cu mesaj puternic pozitiv....
am observat ceva tare tare la omu' xxl: ATITUDINEA IN FATA MICROFONULUI!!!...chiar dak nu ai versuri 100% incendiare, 100% conteaza cum le spui la mic!(normal este si experienta pe care o are dar pur si simplu s'a distrat la microfon si in fata camerelor!)
<<lasa sa curga/sticla sa planga/arunca zaru'/decat sa ma minta altii mai bine paharul>>

- BRUGNER_okocha
deci eu zic ca omu chiar are lirici incendiare. M-a impresionat abordarea femeii prin prisma automobilului!_shakeME_ wrote:am observat ceva tare tare la omu' xxl: ATITUDINEA IN FATA MICROFONULUI!!!...chiar dak nu ai versuri 100% incendiare, 100% conteaza cum le spui la mic!(normal este si experienta pe care o are dar pur si simplu s'a distrat la microfon si in fata camerelor!)
- BRUGNER_okocha