Def Sqad , Eric Shermon ...Master P...PACE!!!
E GRAV!

Moderators: .etalosed, greuceanu
se scrie Gang Starr/ GangStarr o trupa legendara formata din DJ Premier (Primo) & Guru / G.U.R.U. (Gifted Unlimited Rhymes Universal)kaiser sosze wrote:GANGSTAR
in primul rand e Def Squad!!!! (Erick Sermon, Redman, Keith Murray...)kaiser sosze wrote:Def Sqad , Eric Shermon
=>kaiser sosze wrote:stii mai captain tzubasa cum e treaba... am mai spus si o repet... cu cat cineva stie mai putin despre un lucru, cu atat are impresia ca cunoaste mai multe si cu atat parerea lui e mai greu de schimbat...Poate ai dreptae, dar pe de alta parte POATE NU?
Oricum mult'am pt. remind(def squad).
-sunt deacord cu tine ca mai sunt si alti care ar fi trebuit sa intre pe lista!!! dar in nici un caz nu se poate spune despre cei de pe lista ca nu au ce cauta acolo!!!!! -nu spune nimeni k nu au c cauta, da vreau o lista mai mare.
-STILL ma fut pe cei influenteaza pe altii!!!!!!!!!
Daca nu te poti rezuma la clasificarea facuta de mine macar nu te contrazice a proasta, vei fi lovit peste nas.Sun|Rah wrote:Golden era baby! Acesta nu este un simplu top gen "best mc". Am incadrat aici cateva nume care mi se par mie esentiale pentru acea perioada, bineinteles ca ar mai fi raperi precum Gza, Kool G Rap sau Big Daddy Kane, dar vreau sa ne focusam doar asupra lor. Doresc sa vad multa critica, dar o critica argumentata zdravan, fiindca vorbim despre artisti zdraveni si nu ne-am permite s-o facem altfel, iar daca va expuneti consideratia va rog sa o faceti in acelasi mod. Well.. I'm interrupted by the doorbell!... Rakim "made emceeing a sacred art of poetic writing and colorful imagery, the most successful early users of vocally scratched hooks using sampled vocals; influeces: RedMan, EPMD, Eminem, Nas, OutKast, Blackalicious, J-Live, Tupac..
scz ca risc sa se devieze, dar n-am inteles faza cu 'nu e un punct forte'. Eu sper ca o zici in sensul ca nu trebuia sa isi puna mintea cu leocoplastul, asa cum nu-ti pui mintea cu oricepustan care gaseste de cuviinta sa conteste un maestru. hm?Velociraptor wrote:KRS-One
nici pe el nu prea l-am ascultat , e cu siguranta o legenda a hiphopului, beef-ul cu Nelly
nu e un punct forte