2012 Fuziune Constanta-Bucuresti-Arad-Bilbao
Re: 2012 Fuziune Constanta-Bucuresti-Arad-Bilbao
singura bucata unde e ok sub7 e aia de pe "cand muzica moare". si nici aia nu'i tare toata.. doar inceputu.
daca n-ai capacitate te comporti ca xpl
enjoy life.
daca esti prost postezi ca dobitocu pe aici cu toti grupiez..
sub7.. dumnezeul semidoctilor !
sub7.. dumnezeul semidoctilor !
xpl pastreaza-ti cultura pentru tine,ca voi astia hateri vreti doar DOCuri nimic documentat
b-)
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
de ce e hater frate?
ca n-are aceeasi parere cu voi? 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
poate sa-i spuna ca nu-i place si e de ajuns, cand afirmi ca o anumita persoana e semidocta fara sa o cunosti e urat, dar poate XPL are o cultura vasta in toate domeniile si de acolo de la mare scrie el ceva mai cu cap, ca el e mai cult decat toti artistii adunati.
b-)
inainte sa te ofuschezi pe aici uita'te atent sa vezi cine a inceput cu afirmatii la adresa userilor nongrupies.. moralistule.
si mai terminati in pm cu prostiile astea..cum baga unu o parere negativa la ceva ce va place gata e hater. va comportati ca niste frustrati.
si mai terminati in pm cu prostiile astea..cum baga unu o parere negativa la ceva ce va place gata e hater. va comportati ca niste frustrati.
- bachus'
- dimineata verific forumu
OZN wrote:poate sa-i spuna ca nu-i place si e de ajuns, cand afirmi ca o anumita persoana e semidocta fara sa o cunosti e urat, dar poate XPL are o cultura vasta in toate domeniile si de acolo de la mare scrie el ceva mai cu cap, ca el e mai cult decat toti artistii adunati.
OZN wrote:nu stiu ce rupe 47,dar daca eu s-au gasit sa vorbeasca despre "patrie" e foarte grav.
e genu de material care e ascultat datorita numelui artistului.pun pariu ca daca unul oarecare scotea asta,il zburati imediat din "miscare". pe intregul material nu prea gasesti nimic bun de ascultat.

ce spuneai?

baietii mari nu plang sunt plini de sange.
eu cand am ascultat si mi-a placut furnici coapte chiar nu erau un nume asa de cunoscut cum e dragonu acum.
si cu tot respectul pentru kazi si specii, dar niciodata n-au cum sa faca ce face subsapte,cel putin pe mein kampf,sigur imi placea piesa daca in loc de sub7 scria bachus dar sa fie in aceeasi forma
si cu tot respectul pentru kazi si specii, dar niciodata n-au cum sa faca ce face subsapte,cel putin pe mein kampf,sigur imi placea piesa daca in loc de sub7 scria bachus dar sa fie in aceeasi forma
b-)
Mai taci in pula mea.
OZN gandeste`te ca nu ne intereseaza parerea ta despre dragonu si nici de fetish-uri ai cu sub7. Stim ca ti-ai dori si ca piesa sa fi fost produsa de VITREG nu okn , dar e ok.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
- bachus'
- dimineata verific forumu
ideea era alta...OZN wrote:eu cand am ascultat si mi-a placut furnici coapte chiar nu erau un nume asa de cunoscut cum e dragonu acum.
ti-am dat un exemplu in care si tu iti exprimi o parere (sincera si personala) si poti fi considerat "hater".
baietii mari nu plang sunt plini de sange.
ba da gata coaie am inteles ca va injectati specii in vene da lasati in plm hatereala asta proasta. 2012 au featuri cu chimie si dragonu
enjoy life.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
ba coae, voi vorbiti de hatereala si aveti hatereala in posturi. wtf? si tu ai semnatura ce indeamna la pace si o arzi mega dubios pe aici.....
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."