Haarp Cord
-
- dimineata verific forumu
-
- ce n'est pas possible
Re: Haarp Cord
Tot mai obosit pe zi ce trece devine rapul ăsta românesc.
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
lol...cel mai obosit era in perioada specii cand insiruiau toti toate retetele de pe la toate farmaciile pe toate beaturile care sunau de parca te dadeai cu cadita pe scari...mie ce iese acum mi se pare mult mai consistent decat topeniile alea.+ ca daca te limitezi la aceleasi 10-20 de nume din miscare nu rezolvi nimic 

Formula asta noua de harp cord mi se pare cea mai nereusita de pana acum!
+1
Manafique wrote:Formula asta noua de harp cord mi se pare cea mai nereusita de pana acum!
lipsa
-
perioada aia 08-12 despre care vorbesti a fost cea mai prolifica si deschizatoare de drumuri. daca nu vorbea specii despre retetele alea si kazi ploae de trip-urile de ketamina continuai sa auzi toti obositii cum se screm despre pizde bani si cat de smenari sunt ei in spatele blocului.Boka wrote:lol...cel mai obosit era in perioada specii cand insiruiau toti toate retetele de pe la toate farmaciile pe toate beaturile care sunau de parca te dadeai cu cadita pe scari...mie ce iese acum mi se pare mult mai consistent decat topeniile alea.+ ca daca te limitezi la aceleasi 10-20 de nume din miscare nu rezolvi nimic
las-o in plua mea.
astia pe care ii ridiculizezi au relevat o fata esentiala a miscarii pe care o reprezinta. au pus punct monotoniei compusa din rime super-tehnice, calculate matematic, flow-uri plictisitoare, instrumentale de-ti vine s-o bati pe gagica-ta si subiecte abordate la infinit.
...un ștrudel și o armă
nu ridiculizez pe nimeni,asta e adevaru,si daca asta e parerea ta,o pot respecta dar sa nu mai spui la nimeni ca asculti rap,cu atat mai putin din ala de calitate.
Perioada aia a distrus pur si simplu o generatie intreaga,care acum e incapabila sa mai faca diferenta intre un rap bun si o mizerie,intre o lirica buna si o oboseala,intre un beat bun si unu care suna bine in episoadele psihotice ale etnobotanistilor.Specii(si o recunoaste si Dragonu) au distrus o generatie intreaga retardand-o la maxim(nu mai vb de sanatatea fizica,inclusiv a lor).Dar partea proasta e ca generatia asta nu isi mai revine nici acum.Aceiasi pusti corditi care asculta ceea ce li se pare lor "poetic" si "nou" si "greu de inteles",desi nu inteleg o iota din ce se vorbeste pe acolo,si incearca sa copieze comportamentu alora.
Ei sunt niste baieti ok,dar aia a fost o eroare,si voi inca o considerati o revelatie in hip hop.Trist.
Perioada aia a distrus pur si simplu o generatie intreaga,care acum e incapabila sa mai faca diferenta intre un rap bun si o mizerie,intre o lirica buna si o oboseala,intre un beat bun si unu care suna bine in episoadele psihotice ale etnobotanistilor.Specii(si o recunoaste si Dragonu) au distrus o generatie intreaga retardand-o la maxim(nu mai vb de sanatatea fizica,inclusiv a lor).Dar partea proasta e ca generatia asta nu isi mai revine nici acum.Aceiasi pusti corditi care asculta ceea ce li se pare lor "poetic" si "nou" si "greu de inteles",desi nu inteleg o iota din ce se vorbeste pe acolo,si incearca sa copieze comportamentu alora.
Ei sunt niste baieti ok,dar aia a fost o eroare,si voi inca o considerati o revelatie in hip hop.Trist.
-
iti respect parerea, insa nu sunt de acord cu ea.
generatia aia pe care au retardat-o avea un potential de retardare (foarte) ridicat daca 3 drogalai au reusit procesul prin muzica. daca nu ii prosteau acesti 3 drogalai, ii prostea proTV-ul, antena3, internetul, baietii de la scara, ORICINE. nu am auzit parerea celorlalti membri ai trupei, opinia lui dragonu este irelevanta pentru ca religie.
sanatatea lor fizica este irelevanta in discutie. 99% din rapperii romani se drogheaza.
generatia aia pe care au retardat-o avea un potential de retardare (foarte) ridicat daca 3 drogalai au reusit procesul prin muzica. daca nu ii prosteau acesti 3 drogalai, ii prostea proTV-ul, antena3, internetul, baietii de la scara, ORICINE. nu am auzit parerea celorlalti membri ai trupei, opinia lui dragonu este irelevanta pentru ca religie.
sanatatea lor fizica este irelevanta in discutie. 99% din rapperii romani se drogheaza.
...un ștrudel și o armă
ba Boka, una e ce fel de muzica se facea si alta e faptul ca muzica aia a influentat generatiile cretinoide (care oricum existau, nu Specii i-a facut retardati, ei oricum erau si daca nu se manifestau pe muzica celor de la Specii o faceau prin alta, gaseau ei ceva de la Parazitii sau alte mizerii sa ia legale si oricum).
Nu le mai pune pe amandoua la un loc. Da, e bine ca oamenii aia erau ultimii drogati si si-au revenit, dar din punct de vedere al muzicii pe care o fac, perioada aia a fost apogeul si da, zice foarte bine cristyo, muzica aia a deschis niste perspective noi.
Acum, pe bune, stim cu totii ca la tine rap de calitate inca inseamna beat-urile alea obosite care erau acum multi ani si flow gen vinnie paz, cheloo si altii. Si nu ca Vinnie nu ar fi mare raper, este si il respect si ii ascult muzica cu cea mai mare placere, dar vezi si tu ce diferente sunt deja prin rap, ca a evoluat totul. TOT!
Si asa era si normal, rapul ala de calitate nu mai este de calitatea aia in 2015, e altfel de rap de calitate si tu inca nu poti trece peste bariera asta a genurilor, iar mie mi se pare ca a fost trecuta de mult de catre artisti.
Da, Specii au fost foarte smecheri prin peisajul rapului romanesc si toata gruparea aia iti dadea un vibe misto, ca erau dark si gore si pula mea. Nu am fumat niciodata legale si nu eram prea adult pe cand indemnau Specii la asta, dar daca ai rationament, nu o faci. Deci generatia aia care s-a prajit pentru ca asculta Specii, se prajea oricum, asa era mersul doar.
^uite ca a scris si asta ce am zis eu aici, cat timp scriam chestia asta lunga
Nu le mai pune pe amandoua la un loc. Da, e bine ca oamenii aia erau ultimii drogati si si-au revenit, dar din punct de vedere al muzicii pe care o fac, perioada aia a fost apogeul si da, zice foarte bine cristyo, muzica aia a deschis niste perspective noi.
Acum, pe bune, stim cu totii ca la tine rap de calitate inca inseamna beat-urile alea obosite care erau acum multi ani si flow gen vinnie paz, cheloo si altii. Si nu ca Vinnie nu ar fi mare raper, este si il respect si ii ascult muzica cu cea mai mare placere, dar vezi si tu ce diferente sunt deja prin rap, ca a evoluat totul. TOT!
Si asa era si normal, rapul ala de calitate nu mai este de calitatea aia in 2015, e altfel de rap de calitate si tu inca nu poti trece peste bariera asta a genurilor, iar mie mi se pare ca a fost trecuta de mult de catre artisti.
Da, Specii au fost foarte smecheri prin peisajul rapului romanesc si toata gruparea aia iti dadea un vibe misto, ca erau dark si gore si pula mea. Nu am fumat niciodata legale si nu eram prea adult pe cand indemnau Specii la asta, dar daca ai rationament, nu o faci. Deci generatia aia care s-a prajit pentru ca asculta Specii, se prajea oricum, asa era mersul doar.
^uite ca a scris si asta ce am zis eu aici, cat timp scriam chestia asta lunga
bă Boka,toţi ăştia care s-au dus pe pulă din cauza etnobotanicelor şi ascultau Specii,s-au dus pe pulă fix din cauza etnobotanicelor pentru că sunt proşti.
e adevărat că Specii prin mesajele lor i-au impulsionat să zic aşa pe unii să bage tot felul de câcaturi,dar nu e ca şi cum Chime şi Dragonu' au stat pe stradă sau la intrare la concerte şi le-au împărţit pliculeţe de magic tuturor tinerilor..
e adevărat că Specii prin mesajele lor i-au impulsionat să zic aşa pe unii să bage tot felul de câcaturi,dar nu e ca şi cum Chime şi Dragonu' au stat pe stradă sau la intrare la concerte şi le-au împărţit pliculeţe de magic tuturor tinerilor..
Boka wrote:recunoaste,ba,bulangiule,ca esti bulangiu.
ce bulangiu...
off...ma...ce sa zic...da...tine de gusturi...mie multe din piesele de la specii mi se pareau obosite si fara nicio noima.Speciale pt etnobotanisti.Unu care nu era pe asa ceva nu stiu ce putea intelege de pe ele.Repet,ii respect pe baieti,sunt baieti foarte ok,dar nu consider ca si-au atins apogeul pe specii.Desi flowul ala de pe specii a ajuns semnatura lui si e apreciat de majoritatea,consider ca Dragonu si-a atins apogeul pe Atacuri de Panica,cu un al 2-lea varf de performanta pe primul album haarp cord, si Chimie pe fratii prastie...ce au dat pe specii,pe mine,personal,nu m-a spart.Si nu ascult doar paz si cheloo,imi plac o gramaaaada de trupe de afara si din tara cu o gramada de flowuri,timbruri vocale lirici sau abordari(vezi ca mai exemplific pe contul meu de facebook),dar aia au substanta.Si inca un lucru:nu tot timpu muzica aia mai ascultata e si mai buna.Pace si respect.Noroc 

-
- spre 5000 de posturi, e ok
eu la inceputul perioadei specii m-am lasat de legale, si am continuat sa-i ascult cu mare placere. Daca Specii a facut ceva "negativ" unei generatii, e faptul ca a grabit procesul de selectie naturala, care functioneaza la fel de bine la oameni cum e si la animale. Dar nu poti sa le atribui lor tot meritul, au realizat doar o mica parte.
Andrei wrote:Verdele este culoarea mea preferata. Ash dori sa pot sa am grija de tot verdele din lume
da,intr-adevar,am exagerat cu distrusul unei generatii.
Daca esti o oaie usor de manipulat, te lasi dus de val si pe pisat.
Doamne ajuta !
Doamne ajuta !