EVENIMENTE hip-hop

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Slang Royal
fratele meu tu esti baiat

Post by Slang Royal »

ar trebui ca hades sa ne ajute mai mult cand vine vorba de evenimente, si o spun cu prietenie, macar sa raspunda managerii la telefoane!
I felt like i learned the alphabet
So one day you will call me the unknown prophet
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

events managerul e putin plecat din tara, amsterdam mai exact. stiu despre ce e vorba in mare, o sa ia legatura cu tine maine sau poimaine (nu stiu exact) cand se intoarce.
Image
Dj Skid
adevarat sa mor de nu

Re: Blue Magic HH Party s-a mutat la Corner Club

Post by Dj Skid »

bluemagicparty wrote:S
De DJ va voi anunta zilele acestea, la fel si de invitatii speciali. In fiecare saptamana va fi un alt DJ. Voi promova conceptul de DJ ! :!: Pentru ca sunt foarte multi DJ talentati (DJ de hip hop) care nu sunt promovati cum trebuie si merita acest lucru pe deplin.

Foarte tare!bravo!sustin :P
Music expresses feeling and thought, without language; it was below and before speech, and it is above and beyond all words
Sera
Gademit

Post by Sera »

^^^ un fel de chemati-l pe skid
dan
Pop

Post by dan »

e tare faza cu dj.. poate dj variati cu stiluri diferite vor reusi in timp sa aduca la aceasi petrecere si un public variat.. ce pot sa va zic e ca localul arata bine.
Vineri, incepand cu ora 11:20 pana la sfarsitul zilei, in parcul Herastrau, la intrarea dinspre metrou aviatorilor - piata Charles de Gaulle, concert ASSU-JustUs-Sever, Hermetik, Arssura si multi altii precum si alte activitati ca streetdance, grafitti, etc. Esti asteptat cu cat mai multi prieteni si cunoascuti este in aer liber si intrarea este tot libera.
yo_claudiu
un domn / doamna

Post by yo_claudiu »

Vineri, incepand cu ora 11:20 pana la sfarsitul zilei, in parcul Herastrau, la intrarea dinspre metrou aviatorilor - piata Charles de Gaulle, concert ASSU-JustUs-Sever, Hermetik, Arssura si multi altii precum si alte activitati ca streetdance, grafitti, etc. Esti asteptat cu cat mai multi prieteni si cunoascuti este in aer liber si intrarea este tot libera.
[/quote]

ceva mai multe detalii? :)
aleg sa spun ce am de spus...si sa zambesc...
Slang Royal

Post by Slang Royal »

Koma wrote:events managerul e putin plecat din tara, amsterdam mai exact. stiu despre ce e vorba in mare, o sa ia legatura cu tine maine sau poimaine (nu stiu exact) cand se intoarce.
am obtinut pana la urma oaresce feedback se pare 8) :D ii spuneam ieri la jivago apropo de deplasarea la Amsterdam, ca si eu am fost peacolo 2 zile din care numi aduc aminte mare lucru 8) :shock: da mam mai si intors 8)

cat despre echipa de manageriat, eu in stiintele manageriatului ajunsesem la un punct in care se discuta despre derogarea de sarcini in momentele de incapacitate de raspundere 8) :wink: nimic rautacios in afirmatia mea!

Am vazut azi ca a revenit pentru ca suna telefonu! multumesc pentru feedback!

Apropo baieti miam luat amenda pentru lipit afise :D :D mai sunt prin tara care au probleme cu Cainii comunitari? pentru ca ar cam fi momentu sa incepe o miscare gen suporterii contra jandarmii!
Slang Royal

Re: Blue Magic HH Party s-a mutat la Corner Club

Post by Slang Royal »

Dj Skid wrote:
bluemagicparty wrote:S
De DJ va voi anunta zilele acestea, la fel si de invitatii speciali. In fiecare saptamana va fi un alt DJ. Voi promova conceptul de DJ ! :!: Pentru ca sunt foarte multi DJ talentati (DJ de hip hop) care nu sunt promovati cum trebuie si merita acest lucru pe deplin.

Foarte tare!bravo!sustin :P
iar asta e o treaba superjmechera! daca vrei iti pot trimite si eu vreo 2 baieti talentati 8)
dan
Pop

Post by dan »

Slang Royal wrote:
Koma wrote:events managerul e putin plecat din tara, amsterdam mai exact. stiu despre ce e vorba in mare, o sa ia legatura cu tine maine sau poimaine (nu stiu exact) cand se intoarce.
am obtinut pana la urma oaresce feedback se pare 8) :D ii spuneam ieri la jivago apropo de deplasarea la Amsterdam, ca si eu am fost peacolo 2 zile din care numi aduc aminte mare lucru 8) :shock: da mam mai si intors 8)

cat despre echipa de manageriat, eu in stiintele manageriatului ajunsesem la un punct in care se discuta despre derogarea de sarcini in momentele de incapacitate de raspundere 8) :wink: nimic rautacios in afirmatia mea!

Am vazut azi ca a revenit pentru ca suna telefonu! multumesc pentru feedback!

Apropo baieti miam luat amenda pentru lipit afise :D :D mai sunt prin tara care au probleme cu Cainii comunitari? pentru ca ar cam fi momentu sa incepe o miscare gen suporterii contra jandarmii!
s-a mai luat in tara amenda pt asta .. plus unii au mai luat amenda si pt freestyle in miez de noapte in plina strada :lol: e greu cu repul asta :D
yo_claudiu wrote:

ceva mai multe detalii? :)
nu pot sa iti zic ceva exact.. dar la evenimentele de gen din anii trecuti.. lumea se aduna in herastrau la pranz iar undeva dupa-amiaza seara incepea si repul..
:D
yo_claudiu
un domn / doamna

Post by yo_claudiu »

dan xan yan wrote: Vineri, incepand cu ora 11:20 pana la sfarsitul zilei, in parcul Herastrau, la intrarea dinspre metrou aviatorilor - piata
nu pot sa iti zic ceva exact.. dar la evenimentele de gen din anii trecuti.. lumea se aduna in herastrau la pranz iar undeva dupa-amiaza seara incepea si repul..
:D

oke..ms;)...be there:D
aleg sa spun ce am de spus...si sa zambesc...
dan
Pop

Post by dan »

azi in budapesta:

Image
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

:)))))))))))))
Last edited by awaky on Sat May 03, 2008 12:15 am, edited 1 time in total.
paulio
spre 5000 de posturi, e ok

Post by paulio »

din ce an sunt afisele astea mah ? "16 martie" :-s
dan
Pop

Post by dan »

dan
Pop

Post by dan »

galati:

Image
Last edited by dan on Sun May 04, 2008 12:28 pm, edited 1 time in total.
Post Reply