EVENIMENTE hip-hop
Moderator: dan
-
- fratele meu tu esti baiat
- Dj Skid
- adevarat sa mor de nu
Re: Blue Magic HH Party s-a mutat la Corner Club
bluemagicparty wrote:S
De DJ va voi anunta zilele acestea, la fel si de invitatii speciali. In fiecare saptamana va fi un alt DJ. Voi promova conceptul de DJ !Pentru ca sunt foarte multi DJ talentati (DJ de hip hop) care nu sunt promovati cum trebuie si merita acest lucru pe deplin.
Foarte tare!bravo!sustin

Music expresses feeling and thought, without language; it was below and before speech, and it is above and beyond all words
e tare faza cu dj.. poate dj variati cu stiluri diferite vor reusi in timp sa aduca la aceasi petrecere si un public variat.. ce pot sa va zic e ca localul arata bine.
Vineri, incepand cu ora 11:20 pana la sfarsitul zilei, in parcul Herastrau, la intrarea dinspre metrou aviatorilor - piata Charles de Gaulle, concert ASSU-JustUs-Sever, Hermetik, Arssura si multi altii precum si alte activitati ca streetdance, grafitti, etc. Esti asteptat cu cat mai multi prieteni si cunoascuti este in aer liber si intrarea este tot libera.
-
- un domn / doamna
[/quote]Vineri, incepand cu ora 11:20 pana la sfarsitul zilei, in parcul Herastrau, la intrarea dinspre metrou aviatorilor - piata Charles de Gaulle, concert ASSU-JustUs-Sever, Hermetik, Arssura si multi altii precum si alte activitati ca streetdance, grafitti, etc. Esti asteptat cu cat mai multi prieteni si cunoascuti este in aer liber si intrarea este tot libera.
ceva mai multe detalii?

aleg sa spun ce am de spus...si sa zambesc...
-
am obtinut pana la urma oaresce feedback se pareKoma wrote:events managerul e putin plecat din tara, amsterdam mai exact. stiu despre ce e vorba in mare, o sa ia legatura cu tine maine sau poimaine (nu stiu exact) cand se intoarce.

cat despre echipa de manageriat, eu in stiintele manageriatului ajunsesem la un punct in care se discuta despre derogarea de sarcini in momentele de incapacitate de raspundere

Am vazut azi ca a revenit pentru ca suna telefonu! multumesc pentru feedback!
Apropo baieti miam luat amenda pentru lipit afise

I felt like i learned the alphabet
So one day you will call me the unknown prophet
-
Re: Blue Magic HH Party s-a mutat la Corner Club
iar asta e o treaba superjmechera! daca vrei iti pot trimite si eu vreo 2 baieti talentatiDj Skid wrote:bluemagicparty wrote:S
De DJ va voi anunta zilele acestea, la fel si de invitatii speciali. In fiecare saptamana va fi un alt DJ. Voi promova conceptul de DJ !Pentru ca sunt foarte multi DJ talentati (DJ de hip hop) care nu sunt promovati cum trebuie si merita acest lucru pe deplin.
Foarte tare!bravo!sustin

I felt like i learned the alphabet
s-a mai luat in tara amenda pt asta .. plus unii au mai luat amenda si pt freestyle in miez de noapte in plina stradaSlang Royal wrote:am obtinut pana la urma oaresce feedback se pareKoma wrote:events managerul e putin plecat din tara, amsterdam mai exact. stiu despre ce e vorba in mare, o sa ia legatura cu tine maine sau poimaine (nu stiu exact) cand se intoarce.![]()
ii spuneam ieri la jivago apropo de deplasarea la Amsterdam, ca si eu am fost peacolo 2 zile din care numi aduc aminte mare lucru
![]()
da mam mai si intors
![]()
cat despre echipa de manageriat, eu in stiintele manageriatului ajunsesem la un punct in care se discuta despre derogarea de sarcini in momentele de incapacitate de raspundere![]()
nimic rautacios in afirmatia mea!
Am vazut azi ca a revenit pentru ca suna telefonu! multumesc pentru feedback!
Apropo baieti miam luat amenda pentru lipit afise![]()
mai sunt prin tara care au probleme cu Cainii comunitari? pentru ca ar cam fi momentu sa incepe o miscare gen suporterii contra jandarmii!

nu pot sa iti zic ceva exact.. dar la evenimentele de gen din anii trecuti.. lumea se aduna in herastrau la pranz iar undeva dupa-amiaza seara incepea si repul..yo_claudiu wrote:Vineri, incepand cu ora 11:20 pana la sfarsitul zilei, in parcul Herastrau, la intrarea dinspre metrou aviatorilor - piata Charles de Gaulle, concert ASSU-JustUs-Sever, Hermetik, Arssura si multi altii precum si alte activitati ca streetdance, grafitti, etc. Esti asteptat cu cat mai multi prieteni si cunoascuti este in aer liber si intrarea este tot libera.
ceva mai multe detalii?

-
- un domn / doamna
dan xan yan wrote: Vineri, incepand cu ora 11:20 pana la sfarsitul zilei, in parcul Herastrau, la intrarea dinspre metrou aviatorilor - piata
nu pot sa iti zic ceva exact.. dar la evenimentele de gen din anii trecuti.. lumea se aduna in herastrau la pranz iar undeva dupa-amiaza seara incepea si repul..
oke..ms;)...be there:D
aleg sa spun ce am de spus...si sa zambesc...