URBAN GROOVE
exceptionala emisiune pana acum...cred ca e cea mai buna sau daca nu,e cu siguranta in top 3 emisiuni urban groove 

"All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
Deceneu a fost la concert la DJ Vadim, insa pe la orele 20, iar noi toti am venit pe la 22, deci nimeni nu a vb cu el. Deocamdata, se pregateste ceva.ShReK wrote:mii de scuze daca a mai fost subiectu asta ....sau intrebarea asta ..
- deceneu a fost la emisiune ? daca nu ....n-ar fi o idee rea...nu mai stim de mult de el nimic ....
- BRUGNER_okocha
Postul TVK a fost cumparat de trustul care detine si Prima TV si Kiss FM. Prin urmare, data fiind afinitatea celor 2 pt hip hop sunt mari sanse ca emisiunea sa "cada". Multumesc in numele echipei mele (Hefe, Platon, Undoo, Reinhard si tuturor celor care m-au ajutat benevol, Koma, Kondamnat, Kombat, si tuturor celorlalti implicati in vreun fel) tuturor celor care ne-au urmarit, ne-au scris si s-au implicat in orice fel. NU se mai garanteaza emisiunea decat maxim 3 luni. Spre satisfactia celor care se bucura ca se inchide emisiunea, vom incerca sa migram la alt post. Daca nu se va putea, asta e, a fost frumos si cat a fost. Intre timp multa felatie pentru toti haterii nostri, daca exista inseamna ca suntem mai cunoscuti decat credeam!

- BRUGNER_okocha
[email protected], insa au scris foarte multi in ultimul timp, si nici nu stiu daca vor mai apuca toti sa apara!cotoy wrote:nu am avut rabdare sa parcurg zecile de pagini de la acest topic,i nu stiu dak s-a mai intrebat...si la editia cu hhanthology a zis brugner ceva,dar nu am fost atent...deci:
CE TREBUIE SA FACA UN ARTIST K SA AJNGA LA "DIN SUB"?
presupunand k e vorba de trimiterea unor demmouri,unde trb sa le trim?
ms. anticipat.....
- BRUGNER_okocha