URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

io am auzit ca vinde vara pepenii cultivati de el ...
99.9%
snp
pictor

Post by snp »

:)) buna afacere
semne pentru muti $#%25252
J.J.
GREAT CORNHOLIO

Post by J.J. »

mdea...nu mai prind TVKlumea...miau bagat baietzii in skimb U tv.... :|
cotoy
tanar

Post by cotoy »

CUMSE AJUNGE MA LA "DIN SUB"? :shock: :shock: :shock:
Moarte manele!
Shearer
old school

Post by Shearer »

dai mail la urban.groove@tvk-lumea sau cam asa ceva
cotoy
tanar

Post by cotoy »

ai uitat sa spui de balaurul cu 7 capete care m-ia cerut tzigari la intrare........
ms mult frate,nnu stiam cum se ajunge,vineri sa te uiti la ug,o sa fiu acolo.....sau nu.......
Moarte manele!
_shakeME_
fratele meu tu esti baiat

Post by _shakeME_ »

Shearer,
pai daca incepe la 10 , cum vrei sa inceapa la 9:40?
ce chestie...resimt efectele secundare cauzate de bac....eram sigur ca trebuia sa fie la 9
<<lasa sa curga/sticla sa planga/arunca zaru'/decat sa ma minta altii mai bine paharul>>
Image
Shearer
old school

Post by Shearer »

azi mai incepe UG?
temple
tanar

Post by temple »

exceptionala emisiune pana acum...cred ca e cea mai buna sau daca nu,e cu siguranta in top 3 emisiuni urban groove :D
"All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
Phatman
un domn / doamna

Post by Phatman »

Foarte misto Urban Groove..emisiune buna.
Am vazut acuma emisiunea cu Eqinox (pace rapX) si a fost o emisiune foarte foarte tare...aproape cea mai buna care am vazut-o pana acuma.Oamenii sunt foarte tari.bravo Brugner.
Image
Image
Image
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

ShReK wrote:mii de scuze daca a mai fost subiectu asta ....sau intrebarea asta ..

- deceneu a fost la emisiune ? daca nu ....n-ar fi o idee rea :P ...nu mai stim de mult de el nimic ....
Deceneu a fost la concert la DJ Vadim, insa pe la orele 20, iar noi toti am venit pe la 22, deci nimeni nu a vb cu el. Deocamdata, se pregateste ceva.
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Postul TVK a fost cumparat de trustul care detine si Prima TV si Kiss FM. Prin urmare, data fiind afinitatea celor 2 pt hip hop sunt mari sanse ca emisiunea sa "cada". Multumesc in numele echipei mele (Hefe, Platon, Undoo, Reinhard si tuturor celor care m-au ajutat benevol, Koma, Kondamnat, Kombat, si tuturor celorlalti implicati in vreun fel) tuturor celor care ne-au urmarit, ne-au scris si s-au implicat in orice fel. NU se mai garanteaza emisiunea decat maxim 3 luni. Spre satisfactia celor care se bucura ca se inchide emisiunea, vom incerca sa migram la alt post. Daca nu se va putea, asta e, a fost frumos si cat a fost. Intre timp multa felatie pentru toti haterii nostri, daca exista inseamna ca suntem mai cunoscuti decat credeam! :butch2: :wink:
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

cotoy wrote:nu am avut rabdare sa parcurg zecile de pagini de la acest topic,i nu stiu dak s-a mai intrebat...si la editia cu hhanthology a zis brugner ceva,dar nu am fost atent...deci:
CE TREBUIE SA FACA UN ARTIST K SA AJNGA LA "DIN SUB"?
presupunand k e vorba de trimiterea unor demmouri,unde trb sa le trim?
ms. anticipat.....
[email protected], insa au scris foarte multi in ultimul timp, si nici nu stiu daca vor mai apuca toti sa apara!
Star
tanar

Post by Star »

Brugner speram sa gaseshti o solutzie :( . Imi place mult urban groove,eu sunt sigur ca vei gasi tu ceva solutzie ca emisiunea sa nu dispara . Succes Brugner .. in continuare,si sper ca emisiunea va continua cumva .. :( :x
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Daca ar fi nevoie numai de succes, am mai gasi noi, prin lipsa de flow si texte care ma caracterizeaza :wink: , insa trebuie mult noroc si rabdare vis-a-vis de niste indivizi care nu cunosc hip hop, si tocmai de aceea s-ar debarasa fara renuscari de o asemenea emisiune!
Post Reply