raku - Sapte (Album)
-
- Arhistrateg nebiruitul
Re: raku - Sapte (Album)
There, there...

Zi ceva de moaștele legionarilor morți prin pușcării și poate te caută Cedrea să facă ceva special pentru tine.

Zi ceva de moaștele legionarilor morți prin pușcării și poate te caută Cedrea să facă ceva special pentru tine.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Good guy UzziCreativeEgo wrote:Eu m-am dus cu un amic să luăm autograf de la ăștia de la Mafia, după un concert, prin 99 (cred)... Uzzi era mangă și pe lângă autograf ne-a luat și câte-o bere. I-am mulțumit, i-am lăsat la masă și ne-am văzut de ale noastre. După vreo 2 ore, ăștia plecau din discoteca respectivă și când au trecut pe lângă noi am zis ceva de genul ”Să mai veniți” or something similar. Era și mai mangă, așa că ne-a luat cu el, s-a băgat în față la bar și ne-a mai luat câte-o bere.
#feelingevenspecialER #drunkUzzibestUzzi #țdaiseama

degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
@ Ego
Pe vremea cand mai bagam rap, am stat la masa cu Arssura care mi-a luat o bere si 45 de minute mi-a explicat teoria evolutiei in rap, cum sa atingi succesul si barfe rep. A fost incredibil de ok si de treaba asa omul.
Pe vremea cand mai bagam rap, am stat la masa cu Arssura care mi-a luat o bere si 45 de minute mi-a explicat teoria evolutiei in rap, cum sa atingi succesul si barfe rep. A fost incredibil de ok si de treaba asa omul.
-
- Niciodata un nimeni
Ca tot veni vorba, eu m-am dus anul asta direct in separeu la ei la Princess si am luat autograf de la Uzzi, Cadillac si Paul (Tataee nu era acolo), si nu mi-au cerut niciun ban
Cand vine vorba de relatia cu fanii, membrii B.U.G. Mafia le dau celorlalti artisti o lectie usturatoare de diplomatie. B.U.G. Mafia are multi fani, si, cu toate astea, nu-si permit sa-si bata joc de ei.
A, si alta problema care ma seaca de mult timp. Tot felul de artisti (nu dau nume) cu foarte putine like-uri si audienta precum puta de furnica, isi "angajeaza" ca PR tot felul de dudui care n-au nicio legatura cu fenomenul hip-hop, in conditiile in care B.U.G. Mafia, trupa de hip-hop cu cea mai mare audienta din spatiul carpato-danubiano-pontic, NU ARE PR!
In Romania, in 99% din cazuri, artistii mici raman mici, atat ca oameni, cat si ca artisti.
Sad, but true, boyz'n'girlz'.

Cand vine vorba de relatia cu fanii, membrii B.U.G. Mafia le dau celorlalti artisti o lectie usturatoare de diplomatie. B.U.G. Mafia are multi fani, si, cu toate astea, nu-si permit sa-si bata joc de ei.
A, si alta problema care ma seaca de mult timp. Tot felul de artisti (nu dau nume) cu foarte putine like-uri si audienta precum puta de furnica, isi "angajeaza" ca PR tot felul de dudui care n-au nicio legatura cu fenomenul hip-hop, in conditiile in care B.U.G. Mafia, trupa de hip-hop cu cea mai mare audienta din spatiul carpato-danubiano-pontic, NU ARE PR!
In Romania, in 99% din cazuri, artistii mici raman mici, atat ca oameni, cat si ca artisti.
Sad, but true, boyz'n'girlz'.
Viața e complexă și are multe aspecte.
La mafia Tataee e pr. Își face treaba mult mai bine ca 99%.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
In rest da, are dreptate Mallone.Pilu wrote:La mafia Tataee e pr. Își face treaba mult mai bine ca 99%.
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
clipul e foarte frumos, dar piesa nu e chiar pe gustul meu
ce pofta de durere in pula iti da clipul, foarte frumos.
http://soundcloud.com/arinix
Clar cea mai buna piesa de pe album. Ma bucur ca a scos clip la ea. Pacat ca nu l-a scos mai devreme pentru ca eu deja m-am cam plictisit de piesa
)
Albumul fiind destul de slab,Zorile si Na Na Na au fost singurele care au stat pe repeat.

Albumul fiind destul de slab,Zorile si Na Na Na au fost singurele care au stat pe repeat.
- iustinescu
am intrat la raku pe site si cred ca este o eroare, ca altfel nu-mi explic cum de sunt toate semnaturile la 5 euro. eu mi-am comandat vreo 4 si sper sa-si onoreze comanda, chiar daca este vorba despre o greseala.
Am fost cu un prieten prin 02 la un concert parazitii și ăla vroia sa l știe lumea gen, s a dus după concert la ei și le a cerut sa vina sa bea o sticla de whisky cu noi(io cu ăsta) , aia au zis 500€
nuj dacă da scape de el..
A dat

A dat
Legalizati cultura! Promovati arta!!!
-
Piesa asta e superba, diferita cam de tot ce-a scos Raku in trecut, ca feeling, are un vibe super pozitiv si Raku e la inaltime, mai ales pe refren. Ma bucur ca a scos clip la melodia asta, n-o mai ascultasem de mult.