Da' tu ce mai cauti pe o platforma de comunicare anacronica pe care tot tu, impreuna cu Ionut o tineti la aparate precum bolnavii in moarte clinica, sa intrebi asa ceva?DiNO wrote:Tot batrani si incuiati ati ramas?
Eu propun sa inchizi forumul. Sau cumva in adancul sufletului tau ai o slabiciune pentru astia ca noi?
Ba esti, indiferent cat ai vrea sa te camuflezi in sotron. Aveai aproape 2 ani jumate cand Piticu si Leana incasau lovitura de gratie la Targoviste. Esti din era mIRC, Yahoo Messenger si hi5. Sa nu uiti niciodata de unde ai plecat.DiNO wrote:Eh. Nici asa batran.
E top pentru tine, ca asa zici tu. Pe mine unul, nu ma atinge cu nimic.DiNO wrote:De exemplu albumul lui Nane e top.
Era un vers care se transpune metaforic in realitatea oricarei ere: 'Cause if you go platinum, it's got nothing to do with luck/It just means that a million people are stupid as fuck!
Bossule, lucrurile sunt foarte simple. Aici e ca la vot. Tu esti Gheorghe (sculer matriter la Electroaparataj) si eu sunt Ion (lacatus mecanic la IMGB). Tie-ti place Ion Iliescu, mie-mi place Ion Ratiu. Ambii sunt niste Ioni. Iliescu ti se pare top pentru ca sunt o gramada de prosti care-l asculta si are discursul aproape de popor si e si-n voga printre poporeni, mie-mi place Ion Ratiu pentru ca e un politician rafinat, e nemanjit si cred eu ca va promova intr-un mod real adevaratele valori ale democratiei. Ne intalnim amandoi in Piata Universitatii, ne contrazicem, tu le stii pe-ale tale, eu le stiu pe-ale mele, dar la final, la vot, votul meu il anuleaza pe-al tau.
Trebuie sa intelegi odata pentru totdeauna ca nici eu, nici tu si nici nimeni n-are dreptate aici. Fiecare judeca conform propriei perceptii un lucru extrem de subiectiv precum muzica. Si fiind libertate totala de exprimare, am dreptul de-a spune ce vrea pula mea, asa cum si tu ai dreptul sa spui ce vrea pula ta. Simple as whistle and dixie, amigo.
Pentru vrajitoarea Bruja sunt valabile lucrurile de mai sus. Ii doresc mult succes si voi urmari cu maximum interes evolutia ei ca femcee. Cu o floare nu se face primavara, la fel cum din asfalt nu faci gradina, nici din curva gospodina.DiNO wrote:Bruja e top pe alea 10 minute de la urbanist.
Asemenea aberatii muzicale nu merita din partea noastra si cred ca a nimanui vreo separare de gen muzical.DiNO wrote:Dar voi amestecati tot aici. Lucy cu Abi cu 5gang.
DiNO wrote:Si ghici ce? Si abi e top pentru mine.
5gang e trap pentru copii.
"Pentru colegii din muzica pop si usoara, numai succese, sanatate si concerte prin tara. Organizam concurs cu premii de sedere la Ana Aslan, pentru tinerii interpreti care traiesc mai mult de un an."
DiNO wrote:Mai terminati cu prostiile astea cu "rep cu mesaj", "rep pe vechi". Iti place sau nu. Boka ce a inteles din rep?
Fiind un baiat modest, Boka nu-ti spune tie sau celor ca tine ca atunci cand era stagiar la Spitalul Militar din Bucuresti, a pansat zeci de victime de la Colectiv si a contribuit la ameliorarea starii acelor oameni complet nevinovati. Conform acceptiunii tale asupra lui, putea sa bage concediu medical cu 100% si sa stea acasa, ca nu iesea spaga din asta.DiNO wrote:Ca daca vrea pula lui nu te trateaza daca nu ii dai spaga sau ii taie salariu.
Boka a inteles din rap mai mult decat crezi tu.
O sa-ti raspund elegant, ca sa-ti demonstrez ca sunt un domn.DiNO wrote:Manole ce a inteles?
Din "rep" am inteles ca e unul dintre cele mai tari genuri muzicale pe care le-am ascultat vreodata. Si am ascultat multa muzica la viata mea. Tu ce ai inteles?
Nu va disparea niciodata. Apa trece, pietrele raman. O sa dispari tu inaintea lui. In schimb, astia pe care-i elogiezi tu si-i consideri de top vor cadea ca popicele la primul vant muzical.DiNO wrote:Sper sa dispara incet, incet tot repul de cacat cu mesaj social.
Ce faceai la O data pe luna la Hangover cand au cantat La Familia? Stateai cumva la intrare sa notezi pe carnetel ce tip de public intra in club?DiNO wrote:Majoritatea reparilor pe care ii contramentionati sunt crestinopati si ultranationalisti.
Serios?
Ala e mesaj?
Asta e o interjectie inainte de-a fredona piesa aia care face reclama la nunta unei fete cu nume de sticla de spirt?DiNO wrote:"Aoleu!"