Noul val de rapperi/trapperi [2019]

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Mallone
Niciodata un nimeni

Re: Noul val de rapperi/trapperi [2019]

Post by Mallone »

DiNO wrote:Tot batrani si incuiati ati ramas?
Da' tu ce mai cauti pe o platforma de comunicare anacronica pe care tot tu, impreuna cu Ionut o tineti la aparate precum bolnavii in moarte clinica, sa intrebi asa ceva?
Eu propun sa inchizi forumul. Sau cumva in adancul sufletului tau ai o slabiciune pentru astia ca noi?
DiNO wrote:Eh. Nici asa batran.
Ba esti, indiferent cat ai vrea sa te camuflezi in sotron. Aveai aproape 2 ani jumate cand Piticu si Leana incasau lovitura de gratie la Targoviste. Esti din era mIRC, Yahoo Messenger si hi5. Sa nu uiti niciodata de unde ai plecat.
DiNO wrote:De exemplu albumul lui Nane e top.
E top pentru tine, ca asa zici tu. Pe mine unul, nu ma atinge cu nimic.

Era un vers care se transpune metaforic in realitatea oricarei ere: 'Cause if you go platinum, it's got nothing to do with luck/It just means that a million people are stupid as fuck!

Bossule, lucrurile sunt foarte simple. Aici e ca la vot. Tu esti Gheorghe (sculer matriter la Electroaparataj) si eu sunt Ion (lacatus mecanic la IMGB). Tie-ti place Ion Iliescu, mie-mi place Ion Ratiu. Ambii sunt niste Ioni. Iliescu ti se pare top pentru ca sunt o gramada de prosti care-l asculta si are discursul aproape de popor si e si-n voga printre poporeni, mie-mi place Ion Ratiu pentru ca e un politician rafinat, e nemanjit si cred eu ca va promova intr-un mod real adevaratele valori ale democratiei. Ne intalnim amandoi in Piata Universitatii, ne contrazicem, tu le stii pe-ale tale, eu le stiu pe-ale mele, dar la final, la vot, votul meu il anuleaza pe-al tau.

Trebuie sa intelegi odata pentru totdeauna ca nici eu, nici tu si nici nimeni n-are dreptate aici. Fiecare judeca conform propriei perceptii un lucru extrem de subiectiv precum muzica. Si fiind libertate totala de exprimare, am dreptul de-a spune ce vrea pula mea, asa cum si tu ai dreptul sa spui ce vrea pula ta. Simple as whistle and dixie, amigo.
DiNO wrote:Bruja e top pe alea 10 minute de la urbanist.
Pentru vrajitoarea Bruja sunt valabile lucrurile de mai sus. Ii doresc mult succes si voi urmari cu maximum interes evolutia ei ca femcee. Cu o floare nu se face primavara, la fel cum din asfalt nu faci gradina, nici din curva gospodina.
DiNO wrote:Dar voi amestecati tot aici. Lucy cu Abi cu 5gang.
Asemenea aberatii muzicale nu merita din partea noastra si cred ca a nimanui vreo separare de gen muzical.
DiNO wrote:Si ghici ce? Si abi e top pentru mine.
5gang e trap pentru copii.

"Pentru colegii din muzica pop si usoara, numai succese, sanatate si concerte prin tara. Organizam concurs cu premii de sedere la Ana Aslan, pentru tinerii interpreti care traiesc mai mult de un an."
DiNO wrote:Mai terminati cu prostiile astea cu "rep cu mesaj", "rep pe vechi". Iti place sau nu. Boka ce a inteles din rep?
DiNO wrote:Ca daca vrea pula lui nu te trateaza daca nu ii dai spaga sau ii taie salariu.
Fiind un baiat modest, Boka nu-ti spune tie sau celor ca tine ca atunci cand era stagiar la Spitalul Militar din Bucuresti, a pansat zeci de victime de la Colectiv si a contribuit la ameliorarea starii acelor oameni complet nevinovati. Conform acceptiunii tale asupra lui, putea sa bage concediu medical cu 100% si sa stea acasa, ca nu iesea spaga din asta.

Boka a inteles din rap mai mult decat crezi tu.
DiNO wrote:Manole ce a inteles?
O sa-ti raspund elegant, ca sa-ti demonstrez ca sunt un domn.

Din "rep" am inteles ca e unul dintre cele mai tari genuri muzicale pe care le-am ascultat vreodata. Si am ascultat multa muzica la viata mea. Tu ce ai inteles?
DiNO wrote:Sper sa dispara incet, incet tot repul de cacat cu mesaj social.
Nu va disparea niciodata. Apa trece, pietrele raman. O sa dispari tu inaintea lui. In schimb, astia pe care-i elogiezi tu si-i consideri de top vor cadea ca popicele la primul vant muzical.
DiNO wrote:Majoritatea reparilor pe care ii contramentionati sunt crestinopati si ultranationalisti.
Serios?
Ala e mesaj?
Ce faceai la O data pe luna la Hangover cand au cantat La Familia? Stateai cumva la intrare sa notezi pe carnetel ce tip de public intra in club?
DiNO wrote:"Aoleu!"
Asta e o interjectie inainte de-a fredona piesa aia care face reclama la nunta unei fete cu nume de sticla de spirt?
Viața e complexă și are multe aspecte.
Ionuţ
#pacifist#

Post by Ionuţ »

Da' tu ce mai cauti pe o platforma de comunicare anacronica pe care tot tu, impreuna cu Ionut o tineti la aparate precum bolnavii in moarte clinica, sa intrebi asa ceva?
O să-ți răspund la asta, subiectul topicului nu prea mă interesează.

Nu știu motivația lui DiNO pentru a ține forumul în picioare dar pot să ți-o comunic pe-a mea: a fost așa din respect pentru ce a fost odată comunitatea asta. Și nu o ținem la aparate precum bolnavii în moarte clinică, din puncte de vedere tehnic, financiar chiar nu depunem deloc efort ca să o menținem. Dacă te interesează domeniul... vezi că expiră pe 02.06.2019:

Image
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Eu nu ma bag in treburile voastre administrative, ca nu ma intereseaza. Apreciez raspunsul tau civilizat.

Totusi, raspunsul meu a venit in contextul in care unul dintre administratori ironizeaza mana asta de oameni care a mai ramas aici. Buni, rai, prosti, destepti, depasiti, conectati la tehnologie, tineri, tinerei, batrani sau mosi cocosati, sunt oamenii tai care bat din taste pe site-ul tau.

E la modu': cocos, nu-ti mai convin oamenii de pe aici? Strange taica jucariile si du-te acasa. Ce atatea vrajeli si harneli de 3 lei? Stinge lumina si gata. Sau iti place sa vezi cum evolueaza un microclimat de rapperi vechi si sa vii tu din cand in cand sa le ironizezi parerile si convingerile?
.trip
ce n'est pas possible

Post by .trip »

Mallone wrote:E la modu': cocos, nu-ti mai convin oamenii de pe aici? Strange taica jucariile si du-te acasa.
exact, e la modu': cocos, nu-ti convine ce asculta oamenii de pe aici? strange taica cartile de canasta si du-te acasa
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

s-a scris cam tot ce era de scris pe subiect, asa ca n-are rost sa mai rascolesc si eu cacatul la final. pentru mine treaba e foarte simpla: atata timp cat vibe-ul melodiei pe care o ascult trezeste ceva in mine si ma face sa o reascult, e de ajuns. daca partea instrumentala e pe filmul meu, mesajul chiar nu mai are importanta. invers e mai greu sa ascult ceva ce nu-mi place cum suna, indiferent de cat de smechere sunt versurile.

eu nici macar nu-s atent la versurile pieselor trap, pentru ca nu ma intereseaza decat flow-ul si modul cum pica mc-ul pe beat-urile alea grave. practic imi imaginez ca vocea e un instrument ca oricare altul si sunt atent doar la modul cum se imbina cu restul elementelor de pe beat. asta e tot ce trebuie sa livreze o piesa trap ascultatorului, nimic mai mult. e doar muzica de club/twerking/scos cotul pe geamul bmw-ului, care trebuie doar sa sune bine (beat+flow).

si albumul lui Nane chiar e top! :bow: :bow:

.trip
ce n'est pas possible

Post by .trip »

solutie pt mumble rap vs lyrical rap: fiecare asculta ce vrea pl lui si ce ii place si toata lumea isi vede de treaba

..........

asa ar trebui sa fie
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

Sa-mi bag pula daca nu ar trebui cumva pus in rama, topic sticky, ce vreti voi, ce a zis iustinescu mai sus!!! :bow: Dpdv liric muzica trap nu exista, aici sunt inutile certurile. Eu ascult aproape zi de zi in masina piesa aia a lui Gucci Mane - I get the bag. Nici pana in ziua de azi nu stiu despre ce e vorba si sincer, ma doare in pula, ascult doar pentru beat. Orice ai zice, cine produce negativele celor care fac trap e un adevarat ZEU! Si e valabil pentru absolut toate piesele de genul asta. Daca vreau sa ascult ceva mai tehnic sau mai oldschool,ascult Immortal Technique, care comparativ cu astia care fac trap, e un zeu iar ei niste gandaci, sau ascult piese vechi de la Biggie, Cube si toti astia din anii 90 cu care am crescut. E loc pentru toata lumea, asta e ideea.

Ce nu imi place in schimb, e lipsa originalitatii si GUNOAIELE din Romania cred cred ca pot face trap ca in afara. Nu tata, nu ai cum, efectiv nu ai cum! Singurul om din Romania care se apropie de ce e trapul din afara e Boz, aici nu cred ca incape discutie. Restul nu exista. Poti sa ai tu cel mai tare negativ din lume, cand esti un puber de 16 ani in caruciorul cu rotile si "canti" despre smecherie si gangsteri, efectiv te faci de ras.

Iar legat de ce a zis DiNO, bag mana in foc ca e doar postarea unui troll batran, cum pula mea sa luati in serios ce zice?! :lol: Nu-mi vine sa cred ca ti-ai pierdut atata timp Mallone ca sa ii raspunzi cand omul facea caterinca. Refuz sa cred ca DiNO a uitat cand vindea bere la concertele rap din copilarie si a crescut ascultand anumiti artisti. N-ai cum sa pui pamant peste asta, e ca la echipa de fotbal, nu ai cum sa o schimbi orice ar fi. :wink:

In final evident ca toata lumea asculta ce vrea la fel cum oricine poate sa comenteze CE VREA si e perfect normal sa o faca. Si daca lumea zice ca piesele trap sunt de cacat, intr-un fel au dreptate. Circula si pe FB cum a facut un tip care nu avea nicio treaba cu rapul o piesa trap, facand un negativ in cateva minute si punand niste versuri la caterinca (ca aici poti sa canti sacadat si despre catelul plimbat pe afara). Si ce crezi, piesa era chiar bomba (negativul adica). Diferenta e ca la o piesa clasica lucrezi mult mai mult, lirica nu o are oricine. Pe scurt, sa faci trap e usor, poti sa nu ai treaba cu fenomenul, iei un "soarece" bun la negative si gata treaba.
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
Vallejo
baby scarecrow

Post by Vallejo »

eu cred ati auzit de trap cu satra benz
.trip
ce n'est pas possible

Post by .trip »

boz =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Hai luati de aici cu paine direct de la americani...

(e reuploadat, d-aia are un sunet cam ciudat)

Vallejo
baby scarecrow

Post by Vallejo »

mallone asta chiar e retardat. nici macar nu e vorba de old heads aici. e pur si simplu retardat.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

E related video, baga-mi-ai pula-n ma-ta de trapper sifilitic.
Vallejo
baby scarecrow

Post by Vallejo »

mars in plm de cacat cu ochi
cu cat te plateste boka sa i mananci de la cur?
related e mata si diareea
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

cam cu cat o platesc eu pe curva aia nemernica de ma-ta sa-mi suga pula ocazional, cand pun frana la km 35 pe A1.

esti un nimeni si asa vei ramane pana-n ziua decesului.
Vallejo
baby scarecrow

Post by Vallejo »

mars ma n ai auzit? cat crezi ca o sa ti acord atentie?

cineva sa i spuna lu bolnavu asta ca m am saturat de el. vad ca nu intelege. winnie the pooh asta roaba de cacat
Post Reply