Eveniment deosebit, in mod cert, iar prestatia celor de pe scena a meritat asteptarea cu varf si-ndesat. In privinta publicului insa, mai ales in timpul show-ului Khidja, nu am nici un cuvant de lauda. Cum isi manifesta unii entuziasmul...
Oh well, eu sunt prea narrow-minded pentru a-ntelege, auto-justificare facila pentru pogo-mani si urlatoare ce nu concep ca distractia lor poate fi criticata de catre un om normal si pus pe voie buna.
To each his own.
Parasind zonele 'fierbinti' am reusit sa ma bucur intr-adevar de spectacol, asa cum se cuvine. Iar atunci cand au descins mult-asteptatii pe scena, parca s-a transmis un val de energie colectiva in public - cei salbatici au devenit mai pasnici, cei linistiti s-au umplut de entuziasm, iar nivelul energiei a fost, slava cerului, aproape omogen. "Sound man" a echilibrat si el ce mai era de echilibrat iar restul a fost, cum zice Miu, minunat. La sfarsitul serii, desi cu greu i-am lasat sa plece, toata lumea a parut pe deplin satisfacuta. And every man in the house was in love with miss Bravo.
Un shout-out pt GipsyBogdan, pace pentru OneSelf - talent, spirit, si charisma cu carul. La revedere!