Bucuresti Summer Jam 2006

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

Yo am auzit despre clientii taximetristilor ... ex. ( - stai sa dau un interfon aici ) intelegi ? ... ma bucur ca te-am putut ajuta ... bafta
J.J.
GREAT CORNHOLIO

Post by J.J. »

nu se joaca in moghioros...deci..de la gara de nord..te sui in masina 105..kiar din fatza akolo...la coloane..si mergi pana aproape de capat..terenul sintetic se vede kiar din mashina..kiar cu 2 statii inainte de capat..zona este raul doamnei coltz cu prelungirea ghencea..cobori din mashina mergi 5 metri si esti direct pe teren:)
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

slightly offtopic: ma lamureste si pe mine cineva avizat ce e cu zvonul deceneu si piele pe 29 in Cj-Napoca? Tx
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Shearer
old school

Post by Shearer »

e in timisoara
Pheno
fratele meu tu esti baiat

Post by Pheno »

Multumesc pentru ajutor...am gasit drumul :mrgreen:
\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
Shearer
old school

Post by Shearer »

J.J. wrote:nu se joaca in moghioros...deci..de la gara de nord..te sui in masina 105..kiar din fatza akolo...la coloane..si mergi pana aproape de capat..terenul sintetic se vede kiar din mashina..kiar cu 2 statii inainte de capat..zona este raul doamnei coltz cu prelungirea ghencea..cobori din mashina mergi 5 metri si esti direct pe teren:)
si daca vin cu 385 dinspre cotroceni?
J.J.
GREAT CORNHOLIO

Post by J.J. »

este acelasi lucru..au statie comuna....deci cobori dupa intersectia cu raul doamnei imediat..se vede terenul
Richard Serrel
tanar

Post by Richard Serrel »

Ph3no wrote:Am gasit drumul...Nu vroiam sa merg cu taxiul ca am auzit foarte multe pareri negative despre taximetristii bucuresteni... :lol:

frate la taximetristi tre sa le dai impresia ca stii bucurestiul... si scapi de orice fraiereala.
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

nu se joaca ma acolo pe sinteticu ala de la parku moghioros ... ? ala din spate de acolo....nu ala de pe bulevard ...de langa Biserica aia ...
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

s-a zis unde se joaca. :|
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
J.J.
GREAT CORNHOLIO

Post by J.J. »

skrie si pe afis gen..la locatie si transport exact unde se joaca...nu..nu e ala..nu ajunge nici o mashian akolo...368, 385 si 105 te lasa exact la 5 metri de teren
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

ShReK wrote:nu se joaca ma acolo pe sinteticu ala de la parku moghioros ... ? ala din spate de acolo....nu ala de pe bulevard ...de langa Biserica aia ...
pe site-ul evenimentului scrie adresa si cum sa ajungi la scoala respectiva: http://www.hadesrecords.com/summerjam06/?page_id=6
trebuie doar un pic de bunavointa sa citesti acel site ca de-aia l-am facut... sa se informeze lumea
muie copos
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

kombat, scuze ca revin cu offtopicul dar stii ceva de un concert deceneu si piele pe 29 in Cj? merci
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

kenshin wrote:kombat, scuze ca revin cu offtopicul dar stii ceva de un concert deceneu si piele pe 29 in Cj? merci
daca era prin bucuresti probabil eram in masura sa-ti raspund ... nu am habar
muie copos
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

bx wrote:o sa vedeti cum niste elevi de clasa a 9-a din provincie o sa va rupa la fotbal :mrgreen:

oricum, f tare ce se intampla
respect :D
Tin sa te anunt ca la fotbal sunt inscrise 7 echipe deja (din 8 ) si nu am primit mail de inscriere de la voi. Asa ca daca vreti sa participati grabiti-va.
Last edited by Bazooka Joe on Mon Jul 24, 2006 12:44 pm, edited 1 time in total.
muie copos
Post Reply