PROMOE (Looptroop) pe 4 noiembrie la Bucuresti
Moderator: dan
Ba manca-v-as....daca nu vad place promoe si "corp de lup" suferiti pe alte forum-uri ba penalilor cu formatiile voastre de CIORAPERI manca-v-as...kktilor numa negrii d-aia stiti sa ascultati in plm,cred si eu ca nu va place promoe sau looptroop din moment ce nu canta de Hood,Bani,Pizde,Bloc si alte penalitati d-astea...hai sa vad care se simte  

POSSESSORZ MASSIVE ! ! !

- ciuby_rappa
 - tanar

bla bla bla
..fara sa -ti dai seama asa dai nastere discordiilor..lasa-i pe fiecare cu ce-i place..nu va mai certati!!!parca sunteti soacre..hai sa fim toti FLOWER POWER!!!!!!!!!preacher wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
scoteavash prietenele in orash la astia care nu va place promoe si suferitzi pe forumuri dastea de rep ca nu va place ...
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
- Suzy
 - Viata mea e pe forum. w00t!

eu ma simt...HATZ wrote:Ba manca-v-as....daca nu vad place promoe si "corp de lup" suferiti pe alte forum-uri ba penalilor cu formatiile voastre de CIORAPERI manca-v-as...kktilor numa negrii d-aia stiti sa ascultati in plm,cred si eu ca nu va place promoe sau looptroop din moment ce nu canta de Hood,Bani,Pizde,Bloc si alte penalitati d-astea...hai sa vad care se simte![]()
![]()
![]()
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- 
				ultras_cta
 - tanar

ultras_cta wrote:nush am o presimtire ca o sa cante parazitii sper sa nu
ai o presimtire departe de adevar, iti spun eu ca cei de la hades vor profita de ocazie si in deschidere vor fi trupe ce apartin de hades, in schimb e posibil sa fie invitat cineva din exterioul hades.. dar mai degraba sa asteptam afisul final cu toate detaliile
de unde dracu au aparut toti pokemonii astia? 

Atentie la limbaj, sa nu cumva sa ne cauti pe alte forumuri...HATZ wrote:Ba manca-v-as....daca nu vad place promoe si "corp de lup" suferiti pe alte forum-uri ba penalilor cu formatiile voastre de CIORAPERI manca-v-as...kktilor numa negrii d-aia stiti sa ascultati in plm,cred si eu ca nu va place promoe sau looptroop din moment ce nu canta de Hood,Bani,Pizde,Bloc si alte penalitati d-astea...hai sa vad care se simte![]()
![]()
![]()
iti dai seama ca asa ceva nu cred ca se stie, probabil ca Promoe are pt acest turneu un anumit desfasurator al show-ului, eu presupun ca va imbina piesele noi cu piesele mai vechi si probabil si parti din piese Looptroop ca in cazul Raekwon cu piesele Wu-Tang Clan intrepertate in Why NotDiSu wrote:Apropo, o concertul o sa fie exclusiv cu piesele de pe noul album?
deabia astept