PROMOE (Looptroop) pe 4 noiembrie la Bucuresti

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

HATZ
tanar

Post by HATZ »

Ba manca-v-as....daca nu vad place promoe si "corp de lup" suferiti pe alte forum-uri ba penalilor cu formatiile voastre de CIORAPERI manca-v-as...kktilor numa negrii d-aia stiti sa ascultati in plm,cred si eu ca nu va place promoe sau looptroop din moment ce nu canta de Hood,Bani,Pizde,Bloc si alte penalitati d-astea...hai sa vad care se simte :!: :!: :butch2: :butch2:
POSSESSORZ MASSIVE ! ! !
ciuby_rappa
tanar

Post by ciuby_rappa »

Bine ai grair mei Hatz ....nu merita sa vb oricum d 50 centeri din aia la care nu le place Promoe oricum le plac nmegri poate k si la pretenele lor le plac negrii :)) hai k glumeam sa nu-i jignim k nu-i frumos sorry :P plm dak nu va place nu venitzi si punct c dreq 8)
CARPE DIEM
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: scoteavash prietenele in orash la astia care nu va place promoe si suferitzi pe forumuri dastea de rep ca nu va place ... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
99.9%
rapthor
un domn / doamna

bla bla bla

Post by rapthor »

:D ..fara indoiala concureaza cu JMT la capitolu'concertu'anului in Romania..asta in caz de nu vor veni Dilated Peoples..peste 2-3 luni :P ..oricum sunt curios cine vor canta in deskidere..parerea mea e ca s-ar potrivi cel mai bine..repet parerea mea..k stil:Funktasicks ji Cast..acu'apostrofati-ma :lol: :lol: :lol: :lol:
rapthor
un domn / doamna

Post by rapthor »

preacher wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: scoteavash prietenele in orash la astia care nu va place promoe si suferitzi pe forumuri dastea de rep ca nu va place ... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
..fara sa -ti dai seama asa dai nastere discordiilor..lasa-i pe fiecare cu ce-i place..nu va mai certati!!!parca sunteti soacre..hai sa fim toti FLOWER POWER!!!!!!!!! :roll: :roll:
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

HATZ wrote:Ba manca-v-as....daca nu vad place promoe si "corp de lup" suferiti pe alte forum-uri ba penalilor cu formatiile voastre de CIORAPERI manca-v-as...kktilor numa negrii d-aia stiti sa ascultati in plm,cred si eu ca nu va place promoe sau looptroop din moment ce nu canta de Hood,Bani,Pizde,Bloc si alte penalitati d-astea...hai sa vad care se simte :!: :!: :butch2: :butch2:
eu ma simt... :(
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

:) ... i'l better power up someone's flower ....

a 2-a zi in fire... astia care s-or trezi... se face vreun afterparty ceva?... asta e intrebare asa sa nu fiu offtopic
99.9%
ultras_cta
tanar

Post by ultras_cta »

nush am o presimtire ca o sa cante parazitii sper sa nu :x
dan
Pop

Post by dan »

ultras_cta wrote:nush am o presimtire ca o sa cante parazitii sper sa nu :x
:lol:

ai o presimtire departe de adevar, iti spun eu ca cei de la hades vor profita de ocazie si in deschidere vor fi trupe ce apartin de hades, in schimb e posibil sa fie invitat cineva din exterioul hades.. dar mai degraba sa asteptam afisul final cu toate detaliile :D
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

de unde dracu au aparut toti pokemonii astia? :|
HATZ wrote:Ba manca-v-as....daca nu vad place promoe si "corp de lup" suferiti pe alte forum-uri ba penalilor cu formatiile voastre de CIORAPERI manca-v-as...kktilor numa negrii d-aia stiti sa ascultati in plm,cred si eu ca nu va place promoe sau looptroop din moment ce nu canta de Hood,Bani,Pizde,Bloc si alte penalitati d-astea...hai sa vad care se simte :!: :!: :butch2: :butch2:
Atentie la limbaj, sa nu cumva sa ne cauti pe alte forumuri...
CAGE
tanar

Post by CAGE »

Si cum am zis acum 6 ani, daca vine looptropp in romania imi vand frigiderul daca n-am bani de bilet, dat iata ca nu este nevoie ca nu e atat de scump. I LOVE PROMOE, multumesc hades records, dox si toti care au facut posibil acest vis al meu din copilarie :*:*:*
Graffiti is boring !!!
DiSu
tanar

Post by DiSu »

Apropo, o concertul o sa fie exclusiv cu piesele de pe noul album?
dan
Pop

Post by dan »

DiSu wrote:Apropo, o concertul o sa fie exclusiv cu piesele de pe noul album?
iti dai seama ca asa ceva nu cred ca se stie, probabil ca Promoe are pt acest turneu un anumit desfasurator al show-ului, eu presupun ca va imbina piesele noi cu piesele mai vechi si probabil si parti din piese Looptroop ca in cazul Raekwon cu piesele Wu-Tang Clan intrepertate in Why Not :wink:

deabia astept :D
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

Urata e treaba ca s'a aflat cu mai putin de o luna inainte...la fel ca la Raekwon. O sa fie putina lume la asta...nu ca ma deranjeaza asta in timpul concertului da'...zic asa...
Image
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

iLL:WiLL wrote:Urata e treaba ca s'a aflat cu mai putin de o luna inainte...la fel ca la Raekwon. O sa fie putina lume la asta...nu ca ma deranjeaza asta in timpul concertului da'...zic asa...
La Raekwon a fost mai mult vorba de $$$$$. Acum nu mai e asa.
Sper sa cante "These Walls Don't Lie" :!:
Post Reply