BATTLE OFF DA DOME 3 / FINALA

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

fututen culoare....

daaa.... nu ma asteptam la pytt ... mai ales dupa prima runda din runda 4 ... credeam ca e beat... daaaaaaaaaar.... nu era coaieeee... era emotionat. si cand a scapat de emotii a rupt....
runda pytt vs. ron a fost una dintre cele mai tari ever dintotdeauna care au fost vreodata dintotdeauna in betal.
eu miash fi dorit sa castige aforic dar aseara nu a fost sa fie.

partea dintre arsura si j si aforic si l doc, subscriu la ce a zis jubileaua de aur.

inca o chestie. mai usor cuaie cu glumele cu grasi ca iatzi facut pe kombat, butch, dino si marz sa se simta prost. ce e asta??

eu raman totusi cu un regret. asta e :) nu s-a putut, nu s-a putut.
99.9%
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

fratilor mie mi-a placut ce-a fost aseara, da' sincer m-am saturat sa aud "punchline-uri" despre "gagica", "mama", "supt pula" si "bagat pula". m-am saturat sa tot le aud si lumea sa sara-n sus.. "mama coaeeee ce-a zis.. a zis de gagica-sa!!!!".

wtf? that' some whack shit!
deyz
tanar

Post by deyz »

ron merita sa ajunga in finala...la facut pe j de tot kktu...si juriul nu a fost obiectiv mai ales ala a si recunoscut ca e tovaras cu j...la anu poate bagati si voi un juriu obiectiv...ma asteptam mai mult de la hades
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU
Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)

Post by Laurentiu-San »

Cristian wrote:fututen culoare....
esti scarbos ma... si tu si j si aforic...cu fututu vostru in roshu... :ron:

Cristian wrote: inca o chestie. mai usor cuaie cu glumele cu grasi ca iatzi facut pe kombat, butch, dino si marz sa se simta prost. ce e asta??

da...cristian era in culmea fericirii... :lol:
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU

Post by Laurentiu-San »

deyz wrote:ron merita sa ajunga in finala...la facut pe j de tot kktu...si juriul nu a fost obiectiv mai ales ala a si recunoscut ca e tovaras cu j...la anu poate bagati si voi un juriu obiectiv...ma asteptam mai mult de la hades
ba voi sunteti batuti in cap rau. . . ala a si recunoscut... meaaaaaamah... la voi in tara se intra cu viza? sau o banana la purtator e deajuns?...

da ba...la anu sa bagati un juriu obiectiv...aduceti un strain(nevorbitor de limba romana) care sa puncteze flow-ul, pe pruteanu care sa puncteze gramatica, pe basescu care sa puncteze punchurile, pe marko bella care sa tot dea inca o runda pt ca nu intelege poantele si pe vadim tudor care sa puncteze prestatia scenica...

ron in sus ron in jos... ron a ajuns in finala... a luat locul 3...prin bunavointa lu' Aforic... gata chill... da'ti'i o agenda noua pe 2007 si sa inceapa sa scrie de pe acum, poate la anu o sa ia locul 2...
deyz
tanar

Post by deyz »

esti dobitoc...sau prea prost ca sa-ti dai seama de cum a fost?
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU

Post by Laurentiu-San »

deyz wrote:esti dobitoc...sau prea prost ca sa-ti dai seama de cum a fost?
si dobitoc...si prost... atat... te inteleg... l'au furat pe ron... da ... grav de tot

dole?
deyz
tanar

Post by deyz »

ce suferi asa mah...crezi ca impresionezi pe cineva?
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU

Post by Laurentiu-San »

deyz wrote:ce suferi asa mah...crezi ca impresionezi pe cineva?
e o fata la mine si vreau sa ii arat cat de cocos sunt pe forum...
aforic wrote: ...bag pula in ma'ta
ca sa il citez pe aforic...
deyz
tanar

Post by deyz »

ce copil prost...
adapter
moderator astea

Post by adapter »

ba tin sa fac o precizare: aseara la 3 jumate nu eram pe net, nu eram stresat, mesajul nu a fost trimis de pe net...doar eram cu treaba pe undeva.

am fost dezamagit cand am aflat ca nu a castigat Zodiak, se pare ca cavalerii de la masa patrata m-au informat gresit...

ps: care din inregistrarile de mai sus au calitate mai ok?
Jepcar
un domn / doamna

Post by Jepcar »

O finala frumoasa . Felicitari Pytt care a rupt aseara . A fost un show fantastic si fara precedent . Arssura la sfarsit a aratat ca are cu ce !

AVIZ AMATORILOR DE CRITICI AIUREA : Da , sunt prieten cu J , sunt prieten si cu Arssura , sunt amic si cu Pytt .... am fost totusi in juriu , dar nu am favorizat pe nimeni. Multa lume m-a contestat aseara ca l-am favorizat pe J in disputa cu Ron , dar dupa runda decisiva a venit unu la mine si mi-a zis ca isi cere scuze si ca am avut dreptate. Eu m-am saturat de atatzia copii tunatzi si preparatzi d-acasa. Daca suntetzi voi mai buni , atunci venitzi voi in juriu si facetzi "dreptate".

Felicitari Hades. Pace.
www.gamextv.ro

www.gamextv.ro/es/

http://www.next-please.ro

neXtplease! FIFA powered by : Razer , GameX TV , GSP.RO
Lyrical.Mesiah
adevarat sa mor de nu

Post by Lyrical.Mesiah »

# Sorry! Link expired...
Image
frl
Kontrolez SiTuatia

Post by frl »

mihai.lazar wrote:o sa apara si o filmare oficiala la un moment dat in cateva zile..cu o paralela intre cele 3 editii ..un montaj furmos cu tot ce-a fost :)
rapiditatea depinde de timpul avut
ASTA ZICETI LA FIECARE EVENIMENT..NU VATI SATURAT???:))
S.D.S.T.
happyBABE
Sunshine

Post by happyBABE »

a fost o finala interesanta cu rezultate neasteptate.mi-a placut pyt care a a avut foarte multa vointa si aplaud faptul ca nu a fost discriminat sau depunctat pentru cum arata .cu toate astea mi-ar fii placut sa castige aforic,care a fost la inaltime.
una din cele mai bune runde mi s-au parut cele dintre aforic si j.de asemenea tin sa ii multumesc lui arssura(pace si laurei andresan :)) ),desigur nu pentru prestatie,ci pentru ca i-a reunit pe scena inca o data pe j l doc si aforic.
cu toate ca am auzit de niste retrageri,asteptam noutati despre "Atacuri de panica"
there is a mad girl in town
Post Reply