Istoria Rap-ului Romanesc
- madafacaru
- Maica-ta ma place
ha, cuaye, ce vremuri... ce umblam de nebun sa cumpar tot ce apare (ce aparea in resita era si mai putin)... goana sa cumpar casetele originale (in resita exista doar un singur exemplar original aka "matritza")... si apoi in era calculatoarelor am dat o plasa de casete pe un tauaj imens... dar ce vremuri.... adevarat filmul.
... Cand vin la tine maica-ta nu ma scapa din priviri, fiindca vrea sa ma futa, nu fiindca crede ca fur...
... eu am inventat expresia: "Pe ei! Pe ei! Pe ei, pe mama lor!"...
... eu am inventat expresia: "Pe ei! Pe ei! Pe ei, pe mama lor!"...
Referitor la absenta lu' Uzzi in filmarea care a generat "valul" de posturi si eu ma mir ca nu apare. Filmarea pare facuta in '95. Melodiile primului lor album fiind deja facute (de vreme ce canta pe fundalul imaginilor) asta inseamna ca Uzzi era deja membru.
Din cate tin minte el dupa Rap Attack 1 (cand a cantat inca in Demonii) a fost cooptat in BUG, care au inceput "traducerea" pieselor lor, pana la momentul ala in engleza. (decizia asta a survenit dupa ce au vazut de cat succes s-au bucurat la fanii autohtoni RACLA, Parazitii si M&G care o dadeau in romana).
De aceea ma mir si eu ca nu apare Uzzi... Si foarte tuns Tataee. Eu in primavara lu' 95 il stiam cu ceva plete... Ma rog, e posibil sa se fi tuns peste vara.
Din cate tin minte el dupa Rap Attack 1 (cand a cantat inca in Demonii) a fost cooptat in BUG, care au inceput "traducerea" pieselor lor, pana la momentul ala in engleza. (decizia asta a survenit dupa ce au vazut de cat succes s-au bucurat la fanii autohtoni RACLA, Parazitii si M&G care o dadeau in romana).
De aceea ma mir si eu ca nu apare Uzzi... Si foarte tuns Tataee. Eu in primavara lu' 95 il stiam cu ceva plete... Ma rog, e posibil sa se fi tuns peste vara.
Hipocrisy is the greatest luxury!
- Bazooka Joe
- trendy guy
totul e o conspiratie. masonii au facut clipurile astea si le-au urcat pe Youtube sa ne manipuleze. Mitica Dragomir, fratele geaman si diabolic al lui Tataee care avea par scurt in '95 si Kazi Ploae conduc loja masonica din romania. Simbad e Mesia.preacher wrote:si eu sunt de acord cu simbad ca e fake filmul si ca e o inscenare. in 95 nu se putea asa.
- Bazooka Joe
- trendy guy
pai doar pe generic scrie bug mafia si apar klax, marijuana si tataee ..cand se prezinta tataee spune: bug mafia si marijuanaSimbad wrote:da, apare. Dar intrebarea este: la enumerarea membrilor BUG (cand fiecare zice cum il cheama) de ce sunt doar cei doi si Marijuana (?!) ?
(Mai ales ca de Marijuana nici n-am auzit ca ar fi facut vreodata parte din BUG... Ea avea un statut oarecum de "invitat".)
probabil pe vremea aia uzzi era mai rusinos cu camera sau dintr-un motiv sau altul nu a putut ajunge la filmari.
deci nu e niciun mister
muie copos
Eu nu sunt de acord cu tine. Nu e fake. Pare de atunci.preacher wrote:si eu sunt de acord cu simbad ca e fake filmul si ca e o inscenare. in 95 nu se putea asa.
Insa ma mir, fata de cunostintele mele, ca Uzi in toamna lu' 95 nu era considerat membru al trupei, de vreme ce pe caseta lansata prin oct 95 apare cu poza pe ea.
Si, Kombat, daca nu putea veni la filmari tot ar fi trebuit sa-l mentioneze.
O singura posibilitate exista: ca pentru scurt timp sa-l fi dat afara ?!

Hipocrisy is the greatest luxury!
ala din renegatii care vorbeste despre culoarea pielii e romulus mailat
http://www.ceilalti.ro
"iti dai seama"-uzzi
"iti dai seama"-uzzi
erau acolo 2 de aia care ceva de genu ca ei vor sa cante ceea ce se intampla in romania....de cantau si aia cu suntem nebuni.......nu aia ma intereseaza....prima data or facut ei niste versuri .....alea sunt super faine.....am ce am cu rapul mai nationalist de fel.....nu stie nimeni sau sa aibe acea melodie ....dak o fost melodie
NU SE ASCULTA SE SIMTE
mihai.lazar wrote:pai doar pe generic scrie bug mafia si apar klax, marijuana si tataee ..cand se prezinta tataee spune: bug mafia si marijuanaSimbad wrote:da, apare. Dar intrebarea este: la enumerarea membrilor BUG (cand fiecare zice cum il cheama) de ce sunt doar cei doi si Marijuana (?!) ?
(Mai ales ca de Marijuana nici n-am auzit ca ar fi facut vreodata parte din BUG... Ea avea un statut oarecum de "invitat".)
probabil pe vremea aia uzzi era mai rusinos cu camera sau dintr-un motiv sau altul nu a putut ajunge la filmari.
deci nu e niciun mister
sau poate k uzzi a filmat

NU SE ASCULTA SE SIMTE
- Chill Will
- the funky man