Istoria Rap-ului Romanesc

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Post Reply
madafacaru
Maica-ta ma place

Post by madafacaru »

ha, cuaye, ce vremuri... ce umblam de nebun sa cumpar tot ce apare (ce aparea in resita era si mai putin)... goana sa cumpar casetele originale (in resita exista doar un singur exemplar original aka "matritza")... si apoi in era calculatoarelor am dat o plasa de casete pe un tauaj imens... dar ce vremuri.... adevarat filmul.
... Cand vin la tine maica-ta nu ma scapa din priviri, fiindca vrea sa ma futa, nu fiindca crede ca fur...
... eu am inventat expresia: "Pe ei! Pe ei! Pe ei, pe mama lor!"...
Simbad
dimineata verific forumu

Post by Simbad »

Referitor la absenta lu' Uzzi in filmarea care a generat "valul" de posturi si eu ma mir ca nu apare. Filmarea pare facuta in '95. Melodiile primului lor album fiind deja facute (de vreme ce canta pe fundalul imaginilor) asta inseamna ca Uzzi era deja membru.

Din cate tin minte el dupa Rap Attack 1 (cand a cantat inca in Demonii) a fost cooptat in BUG, care au inceput "traducerea" pieselor lor, pana la momentul ala in engleza. (decizia asta a survenit dupa ce au vazut de cat succes s-au bucurat la fanii autohtoni RACLA, Parazitii si M&G care o dadeau in romana).

De aceea ma mir si eu ca nu apare Uzzi... Si foarte tuns Tataee. Eu in primavara lu' 95 il stiam cu ceva plete... Ma rog, e posibil sa se fi tuns peste vara.
Hipocrisy is the greatest luxury!
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

uzzi apare in una din filmari daca te uiti atent ...
muie copos
Simbad
dimineata verific forumu

Post by Simbad »

da, apare. Dar intrebarea este: la enumerarea membrilor BUG (cand fiecare zice cum il cheama) de ce sunt doar cei doi si Marijuana (?!) ?
(Mai ales ca de Marijuana nici n-am auzit ca ar fi facut vreodata parte din BUG... Ea avea un statut oarecum de "invitat".)
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

si eu sunt de acord cu simbad ca e fake filmul si ca e o inscenare. in 95 nu se putea asa.
99.9%
tzele
spre 5000 de posturi, e ok

Post by tzele »

e posibil ca tatae sa fi slabit ceva kilograme special pt filmarea asta.sau...cine stie poate au toti sosii. :D
Meursault
confuz

Post by Meursault »

preacher wrote:si eu sunt de acord cu simbad ca e fake filmul si ca e o inscenare. in 95 nu se putea asa.
totul e o conspiratie. masonii au facut clipurile astea si le-au urcat pe Youtube sa ne manipuleze. Mitica Dragomir, fratele geaman si diabolic al lui Tataee care avea par scurt in '95 si Kazi Ploae conduc loja masonica din romania. Simbad e Mesia.
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Simbad wrote:da, apare. Dar intrebarea este: la enumerarea membrilor BUG (cand fiecare zice cum il cheama) de ce sunt doar cei doi si Marijuana (?!) ?
(Mai ales ca de Marijuana nici n-am auzit ca ar fi facut vreodata parte din BUG... Ea avea un statut oarecum de "invitat".)
pai doar pe generic scrie bug mafia si apar klax, marijuana si tataee ..cand se prezinta tataee spune: bug mafia si marijuana
probabil pe vremea aia uzzi era mai rusinos cu camera sau dintr-un motiv sau altul nu a putut ajunge la filmari.
deci nu e niciun mister
muie copos
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

sau poate materialul a fost filmat in timp, pe parcursul mai multor luni sau chiar 1 an..2...
99.9%
Simbad
dimineata verific forumu

Post by Simbad »

preacher wrote:si eu sunt de acord cu simbad ca e fake filmul si ca e o inscenare. in 95 nu se putea asa.
Eu nu sunt de acord cu tine. Nu e fake. Pare de atunci.
Insa ma mir, fata de cunostintele mele, ca Uzi in toamna lu' 95 nu era considerat membru al trupei, de vreme ce pe caseta lansata prin oct 95 apare cu poza pe ea.

Si, Kombat, daca nu putea veni la filmari tot ar fi trebuit sa-l mentioneze.
O singura posibilitate exista: ca pentru scurt timp sa-l fi dat afara ?! :) In fine, cine stie ce a fost. Daca cineva afla, il rog sa dea un semn pe forum, sa lamurim misterul.
Simbad
dimineata verific forumu

Post by Simbad »

preacher wrote:sau poate materialul a fost filmat in timp, pe parcursul mai multor luni sau chiar 1 an..2...
Si in acest caz au ramas cu Renegatii pe pelicula? Pai in doi ani de filmari nu ar mai fi avut ce cauta acolo...
vik
serios, sunt ok

Post by vik »

ala din renegatii care vorbeste despre culoarea pielii e romulus mailat
http://www.ceilalti.ro
"iti dai seama"-uzzi
al33xx
tanar

Post by al33xx »

erau acolo 2 de aia care ceva de genu ca ei vor sa cante ceea ce se intampla in romania....de cantau si aia cu suntem nebuni.......nu aia ma intereseaza....prima data or facut ei niste versuri .....alea sunt super faine.....am ce am cu rapul mai nationalist de fel.....nu stie nimeni sau sa aibe acea melodie ....dak o fost melodie
NU SE ASCULTA SE SIMTE
al33xx
tanar

Post by al33xx »

mihai.lazar wrote:
Simbad wrote:da, apare. Dar intrebarea este: la enumerarea membrilor BUG (cand fiecare zice cum il cheama) de ce sunt doar cei doi si Marijuana (?!) ?
pai doar pe generic scrie bug mafia si apar klax, marijuana si tataee ..cand se prezinta tataee spune: bug mafia si marijuana
probabil pe vremea aia uzzi era mai rusinos cu camera sau dintr-un motiv sau altul nu a putut ajunge la filmari.
deci nu e niciun mister

sau poate k uzzi a filmat :) asta de ce nu mere?:))
NU SE ASCULTA SE SIMTE
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

:lol:
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Post Reply