Smiley feat. Uzzi - In lipsa mea (videoclip)
Moderator: .etalosed
- The Golden Jubilee
- Undercover-ul lui Dracu
clipul/piesa e pentru aia care stau lipiti de televizor , asculta toate cacaturile difuzate ...si din cand in cand mai sunt dezamagiti in love , mai dau o lacrima si se freaca pe smiley
naspa.
cat despre bani...cred ca e mega epuizat subiectul. cand e vorba de aur si parai toti o dau pe pop:))
gieeeee femeile sunt tarfe
naspa.
cat despre bani...cred ca e mega epuizat subiectul. cand e vorba de aur si parai toti o dau pe pop:))
nu... femeile sunt .. pfffff...The Golden Jubilee wrote:clipul/piesa e pentru aia care stau lipiti de televizor , asculta toate cacaturile difuzate ...si din cand in cand mai sunt dezamagiti in love , mai dau o lacrima si se freaca pe smiley
naspa.

- constanteanu'
- tanar
- constanteanu'
- tanar
baetii si-au atins deja apogeu "in anii ce-au trecut". acum culeg roadeleconstanteanu' wrote:Pai nu sunt in starea sa creeze ceva nou,o ard in melodii gen Tataee cu nu stiu ce tipa(imi scapa numele melodiei),uzzi cu smiley.adapter wrote:de ce?
Au fost candva ceva,multi ascultatori de hip hop au plecat de la ei,dar acum ...

si daca ar canta despre ce cantau inainte, ar fi destul destul de ipocriti, pentru ca e clar ca nu o mai ard ca inainte.
se lucreaza la chestii noi, dar intai o sa iasa viata noastra part 2.
si sa revenim la smiley cu uzzi.
- constanteanu'
- tanar
Nu zic sa cante despre ce cantau inainte,dar nici asa...adapter wrote:baetii si-au atins deja apogeu "in anii ce-au trecut". acum culeg roadeleconstanteanu' wrote:Pai nu sunt in starea sa creeze ceva nou,o ard in melodii gen Tataee cu nu stiu ce tipa(imi scapa numele melodiei),uzzi cu smiley.adapter wrote:de ce?
Au fost candva ceva,multi ascultatori de hip hop au plecat de la ei,dar acum ...
si daca ar canta despre ce cantau inainte, ar fi destul destul de ipocriti, pentru ca e clar ca nu o mai ard ca inainte.
se lucreaza la chestii noi, dar intai o sa iasa viata noastra part 2.
si sa revenim la smiley cu uzzi.
Lumea se intampla!
- nx
- dimineata verific forumu
poi acu femeile trag mai mult la stilu morandii ... si incearca sa se reprofileze ...
... melodia tipic morandii / trecator ... lasama papa la mare ... video nota 2
1p din oficiu si 1p pentru calitatea imagini ...

1p din oficiu si 1p pentru calitatea imagini ...
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
nu doar femeile trag la stilu morandi. Uite-te peste tot,e plin orasu ori de emo ori de "morandisti". Cel putin vara chiar ma miram daca la 3 din 5 tineri nu vedeam ochelari gen Morandi si stilu de imbracaminte la fel.Asta e muzica la putere acum. Mafia ce sa mai scoata? Ca ar fi penibil ca cante iar despre cartiere, golani si tot ce au cantat ei pana acum.Deja s-au cam epuizat subiectele. O schimbare de stil..nu prea cred ca o sa adopte vreodata. Asa ca asteptam "noul" album care o sa aiba cine stie cate remixuri si doar 1-2 piese noi. Pana atunci oamenii fac si ei ce pot ca sa traiasca (chiar daca noua fanilor nu ne convine si ne lasa masca unele colaborari)
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
fara nici o caterinca as vrea sa aud o piesa Uzzi si Eugen Iustin.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."