H.R.P.C. 2 - episodul pilot / 21 decembrie
Moderator: dan
Gieeee..pac pac...sunt ultimul cumparator al primului volum ... gie... si am ajuns acasa ca cica maine la munca de dimineata rau ... si-s dupa alte 9h ... pacat ca nu am putut sa stau la tot... ascult mixtapeu si ma oftic ca tracku 14 cu bonus bla bla.. nu va merge linku ala ba
Am sa revin cu pareri dupa ce ascult serios !

A fost superb show-ul , n-a fost plin dar nici gol , eu zic ca a fost cat se poate de ockey.
Cei mai tari parere mea au fost cei de la adliteram ( bine eu sunt fan inrait ) si butch dupa ce s-a imbatat
Au fost destule momente haioase ( nu din partea organizari ) cu ala din partea stanga a scenei , la un moment dat credeam ca o sa`l loveasca m105 (
) si multe altele
Pacat ca n-a fost si Kazi ( vroiam sa-l vad in actiune )
Oricum la multi ani HADES
Cei mai tari parere mea au fost cei de la adliteram ( bine eu sunt fan inrait ) si butch dupa ce s-a imbatat

Au fost destule momente haioase ( nu din partea organizari ) cu ala din partea stanga a scenei , la un moment dat credeam ca o sa`l loveasca m105 (

Pacat ca n-a fost si Kazi ( vroiam sa-l vad in actiune )
Oricum la multi ani HADES
tuzzy wrote: P.S. : Blaziny, DATE`N PULA MEA))))
a fost genial concertu:)) cel mai tare:X
Keep it up Hades Rec
apropo face ti si voi un avatar\wallpaper pack cu siglele trupelor...sau ceva de genu va rog
multumesc
PS:care e faza cu bonus trackul?...
Keep it up Hades Rec

apropo face ti si voi un avatar\wallpaper pack cu siglele trupelor...sau ceva de genu va rog
multumesc
PS:care e faza cu bonus trackul?...
Barathrum records(blog) sper ca nu e asa rau blogu,stiu ca n am talent dar am timp liber:)
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Icey
- fratele meu tu esti baiat
da...a fost tare concertul...welcome phlo...saracu l-am rugat sa-mi scrie si mie pe cd si ma intreba ce trebuie sa faca:)). si apropo, pogo-ul a fost genial 

[Daca urmezi calea dreapta, la prima curba o sa te lovesti de ceva sau o sa pici] http://cdtm.wordpress.com

- Icey
- fratele meu tu esti baiat
Avand in vedere ca s-au facut poze cred ca o sa fie si galerie foto in curand:D
[Daca urmezi calea dreapta, la prima curba o sa te lovesti de ceva sau o sa pici] http://cdtm.wordpress.com

- Chewbacca2
- hanzo