Nu cred ca e prea tarziu. Turneul din Europa din cate am vazut tine pana la sfarsitul lui August. Si ferestre mai sunt destule.Sun|Rah wrote:ce ti-a raspuns, ca invata sa se scarpine in nas?
slug vine daca e chemat. si in timisoara, din cate am observat, exista un public destul de numeros atmosphere.bLuEsHiFt wrote:slug live in romania? fuckin unbelievable! sper sa ia cineva initiativa si sa-i cheme.
dar nu cred ca o sa-i cheme cineva avand in vedere ca nu prea le este "inghitit" stilul lor
problema e ca se suprapun zilele.. de s-ar fi discutat de acum doua saptamani, era brici.
Invitati in tara?
Moderators: .etalosed, greuceanu
eu ma gandeam in ideea in care ar fi venit cu flip. altfel, doar doua, de la Utrecht, din data de 4, unde vad ca au o luna libera, in sensul ca sluggo e la gagica si sigur refuza, cealalta portita fiind dupa Munich - 16 august, biletul fiind pana in 50eur pana in cluj - ceea ce e mult, dar depinde cu ce merg baietii si ce au dupa ei.Meursault wrote:Nu cred ca e prea tarziu. Turneul din Europa din cate am vazut tine pana la sfarsitul lui August. Si ferestre mai sunt destule.
you just never know when you're living in a golden age.
As innebuni daca ar veni , deja innebunesc numai cand ma gandescSun|Rah wrote:vin. toate la timpul lor.Blacksun wrote:Nu conteaza daca nu-i timp de promovare , tu cheama-i , sunt nebun dupa atmopshere![]()
Daca vin astia in Romania cred ca ucid pe cineva de fericire

Ar fi frumos sa nu-i chemati la Timisoara si aici in Bucuresti sunt mai multi fani Atmopshere (

Am mare respect pentru orasul Timisoara , dar totusi Bucuresti e capitala

-
- fratele meu tu esti baiat
cam aia e ideea:) mereu noi am facut deplasarile, iar cand nu a venit lumea, organizatorii au sarit spunand fratilor nu vine lumea din tara, bani si alte aspecte!Blacksun wrote:As innebuni daca ar veni , deja innebunesc numai cand ma gandescSun|Rah wrote:vin. toate la timpul lor.Blacksun wrote:Nu conteaza daca nu-i timp de promovare , tu cheama-i , sunt nebun dupa atmopshere![]()
Daca vin astia in Romania cred ca ucid pe cineva de fericire![]()
Ar fi frumos sa nu-i chemati la Timisoara si aici in Bucuresti sunt mai multi fani Atmopshere () , si ganditi-va cat facem noi pana acolo si cat platim ( bine astia care merg cu trenu )
Am mare respect pentru orasul Timisoara , dar totusi Bucuresti e capitala
Cu riscul aferent, voi face un show la Timisoara, cu cel putin un nume deinteres la nivel national, iar atunci vom vedea cum se va prezenta Bucurestiul la evenimente in deplasare!
Dar nu asta e ideea, ideea e ca vad ca lumea se invarte si sar antura la Atmosphere, dar raman la afirmatia mea ca e putin cam tarziu pentru a organiza ca la carte un eveniment de genul asta, implicand costurile aferente!
I felt like i learned the alphabet
So one day you will call me the unknown prophet
- Chill Will
- the funky man
mai dute ba-n pula mea ...sau mai bine zis date-n pula noastra...da tu te-ai gandit cat facem noi pe drum?cacamash in basca ta.ai reusit sa-mi strici dimineata , esti baiat.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
- Chill Will
- the funky man
nu bai planta , nu ca sa fim gigi contra...sa se faca si in alte parti in afara de Bucuresti , cel putin partea asta de vest e cam prea moarta cand vine vorba de deplasari in Bucuresti si lumea ar prefera sa vina aici exact cum tu preferi sa mergi la bucuresti.in loc sa te bucuri ca ar putea veni cineva tare , faci mofturi ca o pizda ce esti.daca nu-ti convine stai acasa coane , nu-ti permiti sa vi , asta e alta problema.
Ar fi frumos sa nu-i chemati la Timisoara si aici in Bucuresti sunt mai multi fani Atmopshere ( ) , si ganditi-va cat facem noi pana acolo si cat platim ( bine astia care merg cu trenu )
cum pula mea sa nu ma enervez?da te-ai bagat repede in seama.
si termina cu faze gen carnat ca nu sunt femeia ta aka kitu.
Ar fi frumos sa nu-i chemati la Timisoara si aici in Bucuresti sunt mai multi fani Atmopshere ( ) , si ganditi-va cat facem noi pana acolo si cat platim ( bine astia care merg cu trenu )
cum pula mea sa nu ma enervez?da te-ai bagat repede in seama.
si termina cu faze gen carnat ca nu sunt femeia ta aka kitu.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
- Magnificent Daes
- rapperu vostru preferat
-
Prietene, singurele showuri pe care leam ratat la Bucuresti au fost Guru, si anul trecut festu la care a fost Defari, km batuti sunt aceeasi pentru toti, cat despre km 0 e greu de spus daca e sau nu e bucurestiu, mie acum o luna miau venit oameni la CtC de la Arad, Cluj Lugoj si Oradea , asta ma face sa cred si sa garantez o audienta de minim 600 de persoane la cam orice eveniment organizat in Timisoara, cu nume de afara, daca este organizat si promovat asa cum trebuie!adapter wrote:aahhh...si faceti asta doar ca sa fiti gigi contra sau cum? eu ce ar trebui sa fac de la constanta....sa fac 1500 de km sau cati or fi pana la timisoara? d'aia e ok bucuresti, e un fel de km 0 ptr toata tara. ca mai sunt carnati ca asta de mai sus asta e altceva...
E pacat ca la Emc au fost doar 500-600 de oameni, pentru ca show/ul chiar merita, si din pacate Bucurestiul nu sa dezmintit!
Nu e nici un gica contra, e diversitate!
-
partea caterincoasa e ca , am inceput threadu asta pentru a ajunge la o concluzie, una constructiva si buna pentru toti, pentru a genera o bucurie in momentul in care voi avea feedbackul dorit, iar acum am ajuns la discutii in contradictoriu unde sal facem, eu zic ca e important sal facem! mai mult, sa le facem, daca exista interes si organizatori in cat mai multe locatii!
Revin la comentariu facut pe un alt thread,si asa suntem putini care facem asta, acum ne dam si la glezne?nu, colaborare si lucrurile prind contur!
Revin la comentariu facut pe un alt thread,si asa suntem putini care facem asta, acum ne dam si la glezne?nu, colaborare si lucrurile prind contur!
-
- Splashinator
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
coae..cred ca ar veni mai multa lume daca ar face concertul in timisoara decat daca l-ar face in buc.awaky wrote:daca se vrea lume multa la acel concert, gen.. jedi mind, il faci la bucuresti. vrei sa fie 400 de insi, poti sa-l faci si-n turda atunci. ca tot e vara, litoralul ne asteapta
le : la 600 e ok atuncibafta

repari de cacat aici la noi in oras.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."