Mie nu mi se pare deloc echitabil faptul ca arbitrii la battle tre' sa fie tot oameni din domeniu care au avut legatura macar 1 data cu fenomenul asta de Freestyle. Nu bat apropouri, dar nu e corect. Au fost foarte multe runde pana acum la ODD IV care, din pct. meu de vedere alegerea castigatorului a fost TOTAL incorecta. Instig la neparticipare din partea Mc-iilor pana nu sunt arbitrati de oameni care stiu ce inseamna o VICTORIE la battle !!!
Koma, nu fac dezbatere pe tema asta, doar am spus ce ma nemultumeste pe mine ca fost participant la astfel de concursuri si ce mi se pare nedrept, dar ce rost are sa cer eu dreptate sau sa fac sugestii ?
.. era doar un punct de vedere!!
Oricum, n-am tinut minte rundele, f multi MC nici nu au ce cauta la astfel de concurs, brutalizeaza extrem de crunt aroma de stil liber. Circul are nevoie de artisti nu doar de Clovni!
mie mi s-a parut deplasata faza cu "instig la neparticiparea mc-iilor in finala" bla bla, atata tot in rest nu am de gand sa-ti schimb punctul de vedere.
participanti slabi au fost la fiecare editie, la fel cum au fost si participanti buni. totul se cerne.
nu mai are nici un farmec dar daca erai tare ai fi zis chestiile astea de pe atunci[pe vremea knd erai concurent]
si femeile nu mai erau curve daca nu musca eva din mar dar totusi te bucuri ca sunt. i'm right?
Daca eu participam la battle si castigam pe nedrept nu cred ca renuntam sa-mi asum laudele nu neaparat din egoism dar poate bucuria de pe moment acoperea moralitatea . aforic a vazut acum problema dintr-un al unghi si ii dau dreptate . is never to late.
asa vad eu lucrurile posibil sa gresesc plm