io n-am mai intrat de cateva zile pe forum si am stat sa citesc de la pagina 2 numa bullshituri
asa zic si io ...sa vina oricine ca io ma prezint + cativa oameni de aici si ne convingem si aia 5 prieteni care isi conving si aia 3 prieteni care.....
deci totul e ok ...hai cu anuntul oficial
CE SYSTEMS wrote:suzy du.te man la concerte dnb daca nu te intereseaza cine vine ca suna toate la fel.
valabil si pt prietenii tai daca iti seamana.
io zic mos def,
pai ma duc boss, chiar acum vineri la arene o sa merg..daar..eu nu am zis ce ai inteles tu acolo. ma rog..oricum nu o sa aduci pe nimeni si o sa fie bartai tzeapa cum a fost si la urban vibes..daca ma insel muie mie then.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
DFB wrote:asa vorbea si Slang Royal la un moment dat...
))))
eu am votat mos def.. dar nush de ce am io o presimtire asa ca va agitati degeaba.. ce tare ar fi sa.. sau sa.. sa sa sa... nu mai visati atat k o sa fiti dezamagiti. si daca nu vine nimeni iar va agitati ca baaa m-am chinuit sa strang bani, sa c**** si iar scrieti zece pagini ca ce naspa ca nu s-a mai intamplat nimic.
da, ar fi tare sa vina ori common ori mos, dar nu imi fac planuri pana nu devine treaba mai sigura.
sunt foarte sigur
cineva mare vine eu sper din toata inima sa fie din cei trei.
cat despre cine va sta in calea concertului pana mea are un tir in fatza ca sunt multe boxe si lumini.
so stay chill ill will