DIRTY SOUTH anyone?
e uman sa fi prost...
Kalamarin ... o sa am rugamintea sa te mai abtii . . .nu'ti convine ceva esti liber sa dai sign out.
si mai usor cu jignirile gratuite, ca se intampla chestii ...
http://forum.hadesrecords.com/viewtopic ... 01&start=0
http://forum.hadesrecords.com/viewtopic.php?t=2800
conditiile au fost indeplinite. . . ai fost avertizat in prealabil.
Kalamarin ... o sa am rugamintea sa te mai abtii . . .nu'ti convine ceva esti liber sa dai sign out.
si mai usor cu jignirile gratuite, ca se intampla chestii ...
http://forum.hadesrecords.com/viewtopic ... 01&start=0
http://forum.hadesrecords.com/viewtopic.php?t=2800
conditiile au fost indeplinite. . . ai fost avertizat in prealabil.

Salut bro!
Vad ca nu te-ai abtinut si ti-ai deschis topic pe Hades.
Stiai ca nu vei avea un feedback majoritar pozitiv, dar totusi te-a mancat.
Ei bine acum, fiind un prieten bun iti voi pune adevarul pe masa:
Daca tot ai postat, accepta criticile, lasa temperamentul, fiecare are dreptul la gandire, exprimare si propriile idei.
Titlul mie imi inspira o discutie generala asupra speciei Dirty South din increngatura HipHop din genul Muzica, insa tu l-ai transformat in ceva subiectiv, focalizat pe beaturile tale.
Drept urmare:
You know I love music, You know I love HipHop and You know I love the Dirty Dirty Southern Hip Hop, but some of those beats you got over there, on a scale from 1 to 10 are a 3-4 at the most.
Feedback-ul meu sincer(no hate, I gots only love, brotha):
Trebuie sa le mai diversifici putin, sa nu lasi sa fie un beat de 3 minute jumate care are aceleasi 4 masuri repetate pe toata durata instrumentalului.
Trebuie sa folosesti pe unele instrumentale sunete mai bune, VSTIs ,ReFills. etc., deoarece suna foarte slab unele, nu au grasime, punch, etc.
Invata putina tehnica de mix, chiar daca instrumentalele tale vor ajunge eventual la un studio profesional unde vor fi mixate si masterizate, deoarece inainte sa ajunga acolo, trebuie sa impresionezi clientul, sa iti sune bine cat de cat beatul.
Invata putin sa lucrezi mai mult cu notele (ti-am mai spus asta), putina teorie muzicala, sa treci peste folosirea acelorasi acorduri, etc.
Dupa cum au spus si restul de aici:
E inutil sa compari ce faci tu cu ce e in topuri.
Nu poti judeca obiectiv propria-ti munca, deoarece esti prea atasat de ea,
Abia peste 1 an sau 2 cand te vei uita inapoi vei zice: "Bah, ce mult am avansat!" sau "Asta, intradevar, nu suna cum trebuie"
Eu unul stiu ca am facut asta.
O viata intreaga inveti, important e sa ai o minte deschisa.
OK. Acum despre Dirty South.
Exista multi puristi pe lumea asta. Unii poate nu stiu termenul si il prefera pe cel care e gresit = "ingusti la minte". Intr-adevar poate nu au mintea integral deschisa, dar fiecare om are gusturile proprii, nu ii poti impune unui om sa asculte ce vrei tu.
Sunt o gramada de manelisti care nu ar asculta hip hop de nici un fel, nici sa ii motivezi cu bani, dar sunt si multi manelisti care sustin mai mult si sunt mai entuziasmati la un show de hiphop, decat asa zisii "ascultatori", care uneori tind sa fie prea critici, denumiti cu un alt termen foarte popular "hateri".
Dirty South-ul are frumusetea lui.
Sa va spun o poveste scurta:
Septembrie 2005, Miami, USA, ma uitam pe MTV Jamz, VH1 Soul si BET ... astea erau programele favorite. Insa 80 la suta din vreme vedeam clipuri de Dirty South si chestii de genul (Atunci am auzit piesa Chris Brown - Run it, si m-a spart din prima).
Eu ascultam hiphop bun:Dilated, RA the Rugged Man, Demigodz, Tonedeff, Wu, MosDef, Common, Erykah Badu, etc.
Ascultam si Bow Wow.(e relevant imediat)
A venit la tv clipul Dem Franchize Boyz cu JD, Bow Wow si Da Brat.
Am zis:"Naspa, ce retardati, ce cacat e si asta. Uite mah, cu ce simplisme ajung altii la TV si fac milioane de dolari".
Ok, dupa putin timp ascultam piesa si o fredonam, pentru ca mintea mi-a fost deschisa si am putut sa vad stilul si sa ii simt vibe-ul. Plus, cred ca a ajutat mult si faptul ca eram in state, felul lor de a fi,etc; posibil si asta.
Fiecare cu gusturile lui.
Sunt multe piese southern sau cantate de artisti care sunt sau au fost la un moment dat southern care ma rup si rup in general.
PS: Toata lumea de aici cred ca a ascultat Ludacris si i-a placut.
Ludacris e din sud si e dirty. Toti ati fredonat Move Bitch, desi e southern.
PACE!!! Dane, sti jocul, nu te supara frate!!!
PS: O sa postez si eu ceva beaturi de south care le-am facut, dar nu acum.
PS2: Scuze de postul asta asa de lung + scuze daca am greseli, nu am chef sa il recitesc, e 2:50 dimineata la mine aici in Seattle. Noroc!

Vad ca nu te-ai abtinut si ti-ai deschis topic pe Hades.
Stiai ca nu vei avea un feedback majoritar pozitiv, dar totusi te-a mancat.
Ei bine acum, fiind un prieten bun iti voi pune adevarul pe masa:
Daca tot ai postat, accepta criticile, lasa temperamentul, fiecare are dreptul la gandire, exprimare si propriile idei.
Titlul mie imi inspira o discutie generala asupra speciei Dirty South din increngatura HipHop din genul Muzica, insa tu l-ai transformat in ceva subiectiv, focalizat pe beaturile tale.
Drept urmare:
You know I love music, You know I love HipHop and You know I love the Dirty Dirty Southern Hip Hop, but some of those beats you got over there, on a scale from 1 to 10 are a 3-4 at the most.
Feedback-ul meu sincer(no hate, I gots only love, brotha):
Trebuie sa le mai diversifici putin, sa nu lasi sa fie un beat de 3 minute jumate care are aceleasi 4 masuri repetate pe toata durata instrumentalului.
Trebuie sa folosesti pe unele instrumentale sunete mai bune, VSTIs ,ReFills. etc., deoarece suna foarte slab unele, nu au grasime, punch, etc.
Invata putina tehnica de mix, chiar daca instrumentalele tale vor ajunge eventual la un studio profesional unde vor fi mixate si masterizate, deoarece inainte sa ajunga acolo, trebuie sa impresionezi clientul, sa iti sune bine cat de cat beatul.
Invata putin sa lucrezi mai mult cu notele (ti-am mai spus asta), putina teorie muzicala, sa treci peste folosirea acelorasi acorduri, etc.
Dupa cum au spus si restul de aici:
E inutil sa compari ce faci tu cu ce e in topuri.
Nu poti judeca obiectiv propria-ti munca, deoarece esti prea atasat de ea,
Abia peste 1 an sau 2 cand te vei uita inapoi vei zice: "Bah, ce mult am avansat!" sau "Asta, intradevar, nu suna cum trebuie"
Eu unul stiu ca am facut asta.
O viata intreaga inveti, important e sa ai o minte deschisa.
OK. Acum despre Dirty South.
Exista multi puristi pe lumea asta. Unii poate nu stiu termenul si il prefera pe cel care e gresit = "ingusti la minte". Intr-adevar poate nu au mintea integral deschisa, dar fiecare om are gusturile proprii, nu ii poti impune unui om sa asculte ce vrei tu.
Sunt o gramada de manelisti care nu ar asculta hip hop de nici un fel, nici sa ii motivezi cu bani, dar sunt si multi manelisti care sustin mai mult si sunt mai entuziasmati la un show de hiphop, decat asa zisii "ascultatori", care uneori tind sa fie prea critici, denumiti cu un alt termen foarte popular "hateri".
Dirty South-ul are frumusetea lui.
Sa va spun o poveste scurta:
Septembrie 2005, Miami, USA, ma uitam pe MTV Jamz, VH1 Soul si BET ... astea erau programele favorite. Insa 80 la suta din vreme vedeam clipuri de Dirty South si chestii de genul (Atunci am auzit piesa Chris Brown - Run it, si m-a spart din prima).
Eu ascultam hiphop bun:Dilated, RA the Rugged Man, Demigodz, Tonedeff, Wu, MosDef, Common, Erykah Badu, etc.
Ascultam si Bow Wow.(e relevant imediat)
A venit la tv clipul Dem Franchize Boyz cu JD, Bow Wow si Da Brat.
Am zis:"Naspa, ce retardati, ce cacat e si asta. Uite mah, cu ce simplisme ajung altii la TV si fac milioane de dolari".
Ok, dupa putin timp ascultam piesa si o fredonam, pentru ca mintea mi-a fost deschisa si am putut sa vad stilul si sa ii simt vibe-ul. Plus, cred ca a ajutat mult si faptul ca eram in state, felul lor de a fi,etc; posibil si asta.
Fiecare cu gusturile lui.
Sunt multe piese southern sau cantate de artisti care sunt sau au fost la un moment dat southern care ma rup si rup in general.
PS: Toata lumea de aici cred ca a ascultat Ludacris si i-a placut.
Ludacris e din sud si e dirty. Toti ati fredonat Move Bitch, desi e southern.
PACE!!! Dane, sti jocul, nu te supara frate!!!

PS: O sa postez si eu ceva beaturi de south care le-am facut, dar nu acum.
PS2: Scuze de postul asta asa de lung + scuze daca am greseli, nu am chef sa il recitesc, e 2:50 dimineata la mine aici in Seattle. Noroc!

I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
Apropo Dan aka Mirakal Man, daca mai urmaresti thread-ul asta, vezi ca mi-am schimbat id-ul, deoarece l-am pierdut pe celalalt.
Daca il vrei pe cel nou, da-mi un mesaj privat.
E valabil si pentru alti useri care citesc postul acesta fie ca ma cunosc sau sunt interesati sa cumpere instrumentale.
Daca il vrei pe cel nou, da-mi un mesaj privat.
E valabil si pentru alti useri care citesc postul acesta fie ca ma cunosc sau sunt interesati sa cumpere instrumentale.

I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
- Kaen Shine
- Shiftee
frate si eu, acu cateva zile, stateam si ma uitam la mtv si ma gandeam 'ce slbz, cu ce cacaturi simple si comerciale ajung astia la tv'. cand deodata aud o bataie in usa, scap sticla pe pepsi max pe tricoul alb, calc pisica pe coada, plm, ma-mpiedic pana la usa si deschid - doi insi respectabili, cu ochelari de soare cat fatza, chalice din ala p.i.m.p., si se recomanda martorii lui Li'l John. Si mi-au lasat niste pliante, chestii, si am vazut lumina, frate, si acum cand il vad pe T-Pain ca un george clinton in mizerie cu autotune pe lavaliera imi creste inima, snap snap foo YEEEEAH! skeet skeet and all that. Am vazut lumina, frate. Scuze de propaganda, dar e 2 si 3 minute pm aici in Tirgu-Mures, si e destul de frig afara, mi s-a ars becul de la un far si imi da erori flashul. dar am vazut lumina. ds foreva bwooi
- Kaen Shine
- Shiftee
Dirty nu e hip hop .. e alt gen , ok... va place , traiti pentru el dar nu e hip hop ... si pe noi nu ne deranjeaza ca e altceva...ne deranjeaza ca cei care-l fac pretind ca e hip hop... si cand vede cineva la TV spune : Uite-i si pe handicapatii astia cum se mascaresc aici , hip hopu e jalnic ... in crunk orice femeie e curva , orice schilod e peste ... scuza-ma... rep-ul are alte valori si alte principii tinere , asculta-ti genul cat vrei , ok ... nu-l contest atata timp cat nu mai afirmati : Crunk/Dirty e rep! Ca vi-l iau si vi-l bag fix in gaoz
Asculta rappers delight si asculta orice cacat de la lil john , raportandu-te la timp si spatiu , spune-mi unde e diferenta!
PS si da... am fredonat si io Move Bitch e o piesa buna... dar e Dance!
Asculta rappers delight si asculta orice cacat de la lil john , raportandu-te la timp si spatiu , spune-mi unde e diferenta!
PS si da... am fredonat si io Move Bitch e o piesa buna... dar e Dance!
- Chill Will
- the funky man
cuvant , intra la alte genuri de muzica.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
ce e ma?!?!?tu n-ai nici o treaba ba baiatule...asa injurati si mafia acum cativa ani...si acum sunteti baietasi toti si respectati veteranii...nu are rost cu voi ma...daca nu existau cativa oamnei destepti care sa combine cat de cat hip-hop cu pop si alte chestii, hip-hopu era disparut de mult...move bitch e dance?!?!?!

O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
^ Foarte adevarat.. sunt de aceasi parere : Dirty South nu e HipHop ! La fel zicea si Fernando ala ca el face rap.. sa'i dam dreptate ? Si e foarte iritant ca majoritatea romanilor care asculta Dirty South habar nu au ce e ala . Am intrebat cativa gaozari de genu daca le place Dirty South si mi'au zis ca nu au auzit niciodata de trupa asta. 
Uite un exemplu :
Xpl Cristy (12/3/2008 10:19:24 PM): ce iti place ma la Dirty South : Lil Wayne.. astia ?
Anonim (12/3/2008 10:19:48 PM): dirty south [nici nu am auzit de astia] la lil wayne imi place ca imi place..
Anonim (12/3/2008 10:20:15 PM): are piese ook
Anonim (12/3/2008 10:20:15 PM): chiar daca e vorba de bani si dealea
Anonim (12/3/2008 10:20:19 PM): in fine nu conteaza
Xpl Cristy (12/3/2008 10:20:41 PM): manelele iti plac ?
Anonim (12/3/2008 10:20:53 PM): taci in pm ..
Xpl Cristy (12/3/2008 10:20:56 PM): hai ma
Xpl Cristy (12/3/2008 10:21:00 PM): uite
Anonim (12/3/2008 10:21:01 PM): nu in pm ce pm ai
Xpl Cristy (12/3/2008 10:21:08 PM): susanu canta Dirty South
Anonim (12/3/2008 10:21:28 PM): ba taci in pm cu termenii tai de smecher, gata, inceteaza

Uite un exemplu :
Xpl Cristy (12/3/2008 10:19:24 PM): ce iti place ma la Dirty South : Lil Wayne.. astia ?
Anonim (12/3/2008 10:19:48 PM): dirty south [nici nu am auzit de astia] la lil wayne imi place ca imi place..
Anonim (12/3/2008 10:20:15 PM): are piese ook
Anonim (12/3/2008 10:20:15 PM): chiar daca e vorba de bani si dealea
Anonim (12/3/2008 10:20:19 PM): in fine nu conteaza
Xpl Cristy (12/3/2008 10:20:41 PM): manelele iti plac ?
Anonim (12/3/2008 10:20:53 PM): taci in pm ..
Xpl Cristy (12/3/2008 10:20:56 PM): hai ma
Xpl Cristy (12/3/2008 10:21:00 PM): uite
Anonim (12/3/2008 10:21:01 PM): nu in pm ce pm ai
Xpl Cristy (12/3/2008 10:21:08 PM): susanu canta Dirty South
Anonim (12/3/2008 10:21:28 PM): ba taci in pm cu termenii tai de smecher, gata, inceteaza
- Kaen Shine
- Shiftee
scuza-ma...BUG MAFIA e 100% HIP HOP! ca bine ai zis de ei... uite exemplu de mainstream 100% rep... Move bitch e dance dameggadon wrote:ce e ma?!?!?tu n-ai nici o treaba ba baiatule...asa injurati si mafia acum cativa ani...si acum sunteti baietasi toti si respectati veteranii...nu are rost cu voi ma...daca nu existau cativa oamnei destepti care sa combine cat de cat hip-hop cu pop si alte chestii, hip-hopu era disparut de mult...move bitch e dance?!?!?!![]()
- Kaen Shine
- Shiftee
nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar dupa parerea mea http://www.youtube.com/watch?v=dSUfN4vmYzc asta e hiphop cam cat e si snap si coco jambo 

See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer