Rappa si Leasa - Contradictoriu (2010)
Re: Rappa si Leasa - Contradictoriu (2009)
asta't petru kelu gusteru
Va multumesc pentru comentarii. Celor care incep astazi o noua saptamana de munca le urez mult spor si succes, sa nu se certe cu sefii si sa nu se streseze prea mult, iar celor care sunt in vacanta sau in concediu le urez distractie sau, dupa caz, odihna placuta!!!
In continuare asteptam pareri despre piesa. Multumim anticipat. Mult succes in tot ceea ce intreprindeti, cu conditia sa fie ceva constructiv!!!
In continuare asteptam pareri despre piesa. Multumim anticipat. Mult succes in tot ceea ce intreprindeti, cu conditia sa fie ceva constructiv!!!
- kellu_joker
- spre 5000 de posturi, e ok
ba..spadacio wrote:...esti mai praf ca heroia..."prietene" asa'i cand asculti reggaetoae...si dragoni afoni...habari nu ai de caterinca... si EBA e mai desteapta. ca tine...pt mine esti un mik krie si o arzi de'an puya)

si de unde mortii tai de pastragot stii ce ascult eu?

promit sa nu te mai supar de acum, ca am impresia ca esti gangster si nu e bine

I've commited murder and I think I've got away !!!

va rog sa comentati doar despre piesa si sa nu va mai certati daca nu iese nimic constructiv din asta. Pentru cei carora le este lene sa dea la paginile anterioare, piesa se poate downloada de aici: http://www.fileshare.ro/1371062322.05
- Chewbacca2
- hanzo
Caterinca piesa, e adevarat ca umorul e de'al Carcotasilor, gen 'rade ciob de oala sparta', DAR aduce originalitate.
Oricum am ascultat de mai multe ori, de curiozitate. Asta nu inseamna ca cei doi se ridica la nivelul celor enumerati pe piesa.
Oricum am ascultat de mai multe ori, de curiozitate. Asta nu inseamna ca cei doi se ridica la nivelul celor enumerati pe piesa.
multumim pentru comentariu Chebacca2. ma bucur ca sunt si oameni care sa comenteze obiectiv. totusi mi se pare cam deplasata comparatia cu carcotasii avand in vedere faptul, ca intregul concept al emisiunii lor este copiat dupa partea de sfarsit de la "Duelul Vedetelor 3" care a aparut cu mult inainte de emisiunea lor. mult succes in tot ceea ce intreprinzi, cu conditia sa fie ceva constructiv!
- kellu_joker
- spre 5000 de posturi, e ok
imi pare rau pt offtopic Leasa, da' omu asta e belea, e super amuzant..
Citat "spadacio": "inca nu ai prins idee de bascalia ce o fac de tine..normal ca am pus o cacaofonie..fiindca..acoli iese kk=caca=hadel=diaree=TU...itelegi...putza bleaga, dau de 2 ori..ca nu's monitorist trist ca tine..am alte ocupatzii care pt tine sunt subiecte tabu..nu nu ma'm suparat..nu am de ce..PROSTII nu ma supara..asa's ei...ma m obisnuit ...hai ceao..rapare"
@spadacio: pace tie perversoiule
Citat "spadacio": "inca nu ai prins idee de bascalia ce o fac de tine..normal ca am pus o cacaofonie..fiindca..acoli iese kk=caca=hadel=diaree=TU...itelegi...putza bleaga, dau de 2 ori..ca nu's monitorist trist ca tine..am alte ocupatzii care pt tine sunt subiecte tabu..nu nu ma'm suparat..nu am de ce..PROSTII nu ma supara..asa's ei...ma m obisnuit ...hai ceao..rapare"
@spadacio: pace tie perversoiule

I've commited murder and I think I've got away !!!

iti multumesc pentru mesaj kellu_jokeru. vreau prin acest mesaj sa va anunt pe toti ca am luat decizia de a nu mai posta pe acest forum timp de cateva zile. decizia mea este definitiva!!!! va urez tuturor mult succes in tot ceea ce intreprindeti, cu conditia sa fie ceva constructiv!!!
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
timp de cateva zile =)))))
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
eu deja ii simt lipsa... 

nu pot sa cled!!tale de tot. voi ati facut velsulile?
-
- tanar
Nuuuu...Nu noi. Noua ne-a volbit o voce intelioala....pe semne ca ela mamisica ta. Ca toata ziua e sub noi, dal plefela sa stea peste. A dlacu succubus.e4t wrote:nu pot sa cled!!tale de tot. voi ati facut velsulile?