Haarp Cord
Re: Haarp Cord
Ba specii a cantat muzica de droguri ilegale... daca tu erai pusti cordit si ascultai specii pe legale nu inseamna nimic!
-
- tanar
De-aia il auzeai pe Dragonu strigand "asta-i pentru toti fumatorii de magic din seara asta" prin concerte?Manafique wrote:Ba specii a cantat muzica de droguri ilegale... daca tu erai pusti cordit si ascultai specii pe legale nu inseamna nimic!
-
- dimineata verific forumu
1. magic-ul nu se fumeaza.
2. obisnuia sa spuna "pentru toti tragatorii de legale" prin concerte. si asta pentru ca 99% din cei de acolo erau pe legale. nu se arunca cu magic de pe scena, nu spunea "trageti legale". please, do your math.
asta se numeste show, si era parte componenta din el. faptul ca erau adesea off da dome-uri, acapella, freestyle-uri, mesaje sociale, interactiune directa cu publicul face parte dintr-un intreg care se cheama SPECTACOL. ma gandesc ca intr-o realitate atat de upgradata nu mai mergi la concert cu gluga pe cap, PET-ul in mana si dand din cap ca un aurolac, mirosind a transpiratie. cel putin sper ca nu o faceti.
2. obisnuia sa spuna "pentru toti tragatorii de legale" prin concerte. si asta pentru ca 99% din cei de acolo erau pe legale. nu se arunca cu magic de pe scena, nu spunea "trageti legale". please, do your math.
asta se numeste show, si era parte componenta din el. faptul ca erau adesea off da dome-uri, acapella, freestyle-uri, mesaje sociale, interactiune directa cu publicul face parte dintr-un intreg care se cheama SPECTACOL. ma gandesc ca intr-o realitate atat de upgradata nu mai mergi la concert cu gluga pe cap, PET-ul in mana si dand din cap ca un aurolac, mirosind a transpiratie. cel putin sper ca nu o faceti.
...un ștrudel și o armă
-
- spre 5000 de posturi, e ok
depinde de magic, ca erau N tipuri. Krystal si Pure cele mai bune si din care krystalu stiu sigur ca se lua la vena, si am impresia ca tot el se si fuma. Plm, povesteau baietii
Andrei wrote:Verdele este culoarea mea preferata. Ash dori sa pot sa am grija de tot verdele din lume
de ce te ai lasat? 

oricum deja miroase a frustrare pe topicu asta legat de unele trupe!
- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
hei, salut, care vreti niste treaba dati un semn ca vad ca majoritate n-aveti nici una.
fix'dManafique wrote:oricum deja miroase a frustrare pe topicu R.A.C.L.A legat de unele trupe!
greuceanu, cu cat dai treaba? 

-
- Arhistrateg nebiruitul
Ce gangsta e Cedrea creștinu, nene, numai mui sparte visează. Nu mai e nevoie de BUG, mergi duminica la biserică dacă vrei gangstereală. 
...cine e mai tare, Brusli, Vandam sau Cedrea?

...cine e mai tare, Brusli, Vandam sau Cedrea?
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Ete pula, a rupt Cedrea treaba, ascultati muzica si lasati prostiile.
E ok piesa asa, am incercat sa rezist la Sisu dar n-am putut, ma bucur ca nu mai e inca o piesa cu Anno Domini la productie.
E ok piesa asa, am incercat sa rezist la Sisu dar n-am putut, ma bucur ca nu mai e inca o piesa cu Anno Domini la productie.
http://soundcloud.com/arinix
-
- Arhistrateg nebiruitul
Ho, bă, că și mie-mi place, mult chiar, n-am voie acum să fac puțin mișto? A dracu de sensibiloși devenirăți, forumijdilor.
Mă rog, nu-mi place tot pachetul. De beaturi ce astea-s sătul ca Iliescu de mineriade și hemoroizi și Sișu cade pe beat cum cade pișu de boșorog cu Parkinson pe colacul veceului. Dar Eufonic și Cedrea sunt buni.

Mă rog, nu-mi place tot pachetul. De beaturi ce astea-s sătul ca Iliescu de mineriade și hemoroizi și Sișu cade pe beat cum cade pișu de boșorog cu Parkinson pe colacul veceului. Dar Eufonic și Cedrea sunt buni.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Sună bine piesa
doar că nu știu ce e cu Șișu. Pe "Cum o dau" a picat bine pe beat,dar pe piesa asta....