G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
iemsy wrote:Paul, eu cred ca ar fi mai degraba vorba de Mihai Sturzu? De ce?
-"Sunteti rapperi pizdii, nimic nu ati inteles" - Se stie si este pe net dovada ca Mihai Sturzu asculta Hip-Hop la inceputurile carierei, reusind sa-si faca si trupa in aceasta bransa: "Vărul lui Mihai care locuia la București avea o trupă de hip-hop care se numea Cartier iar noi voiam să fim ca ei!". De ce nu au inteles nimic? Probabil ca ei spuneau ca fac Hip-Hop dar nu era deloc rap.
-"Cand va aud futu-v-an gat, parca ne e dor de 3SE" - Muzica lor este/era una apropriata de baietii de la 3SE, acestia umpland ani la rand orele radio-urilor cu melodiile lor.
-"V-ati dus pe p***, tarfelor, pa-pa" - HI-Q nu mai este activa de cand Sturzu a intrat in politica, acesta spunand ca : " Nu mai are timp de trupa".
-"Baiatul HI-Hi-HI" - Mihai Sturzu face/facea parte din renumita trupa de muzica HI-Q care e formata din 3 membri, de aici acei 3x HI.
-"A semnat cu Ha Ha HA" - aici ne-am dus cu totii cu gandul la HaHaHA Production dar acest "Ha HA HA" sa nu uitam ce conotatii poate sa aibe. Mihai Sturzu este unul din liderii PSD-ului la tineret, nu demult semnand cu PSD de unde Ponta isi bate joc de noi si de tara, pe internet existand destule dovezi legat la auzul cuvantului PSD:
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
170009574b7b17b53c6e6.jpg (20.98 KiB) Viewed 2049 times