BUG Mafia
Re: BUG Mafia
ba...tot respectu pt trupa asta,da in ultimii ani,au ajuns sa sa aiba fani din ce in ce mai retardati
o sa fie banchet BUG Mafia?

-
- Niciodata un nimeni
fani retardati va avea orice trupa sau artist care conteaza in lumea asta.Boka wrote:ba...tot respectu pt trupa asta,da in ultimii ani,au ajuns sa sa aiba fani din ce in ce mai retardati
Viața e complexă și are multe aspecte.
bine-bine,da astia ai lu mafia se si chinuie s-o arate...la modu...daca esti fan mafia,inseamna c-ai bani de aruncat pe fereastra...bai ce dobitoci...astia n-au niciun contact cu realitatea...si pun pariu ca-s numa'deia tinuti in puf,care n-au facut o combinatie pe mortii ei,sa-si permita sa plateasca intrarea,si au banii de la mami si tati,altfel ar aprecia valoarea banului si nu ar mai fi atat de retardati...
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
ba baiatule dar tu chiar nu ai nici o treaba cu realitatea...nici o treaba cu nimic de fapt
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
s-a schimbat locatia in Helios, mai mult informatii vor fi aici: http://forum.bugmafia93.ro/showthread.php?t=6699
cei de pe http://forum.bugmafia93.ro au facut mai mult intalniri in bucureesti de-a lungul timpului
intr-un fel o arzi pe forum si in alt fel o arzi live cu alti forumisti in jurul tau, eu in mare voi fi prezent nu pentru mafia ci mai mult pentru rep si ca vreau sa interactionez si cu altii decat cei de pe hades plus imi urmaresc si interesele cu hhk si shop hhk
off topic:
imaginati-va cum ar fi ca intr-un local sa fie prezenti doar 50 dintre cei mai cunoscuti forumisti de pe hades, ar fi caterinca, dar s-ar lasa cu capace si unii probabil ar fi atinsi de SPLASH TEAM
acum continuam despre mafia pe topic
cei de pe http://forum.bugmafia93.ro au facut mai mult intalniri in bucureesti de-a lungul timpului
intr-un fel o arzi pe forum si in alt fel o arzi live cu alti forumisti in jurul tau, eu in mare voi fi prezent nu pentru mafia ci mai mult pentru rep si ca vreau sa interactionez si cu altii decat cei de pe hades plus imi urmaresc si interesele cu hhk si shop hhk
off topic:
imaginati-va cum ar fi ca intr-un local sa fie prezenti doar 50 dintre cei mai cunoscuti forumisti de pe hades, ar fi caterinca, dar s-ar lasa cu capace si unii probabil ar fi atinsi de SPLASH TEAM

acum continuam despre mafia pe topic

e normal daca doresti sa faci o intalnire intr-un local si nu ai vrea sa fii deranjat de outsideri, sa inchiriezi acest local, si 50 de lei din care o mare parte se duc in consumatie nu mi se pare ceva exageratBoka wrote:bine-bine,da astia ai lu mafia se si chinuie s-o arate...la modu...daca esti fan mafia,inseamna c-ai bani de aruncat pe fereastra...bai ce dobitoci...astia n-au niciun contact cu realitatea...si pun pariu ca-s numa'deia tinuti in puf,care n-au facut o combinatie pe m**** ei,sa-si permita sa plateasca intrarea,si au banii de la mami si tati,altfel ar aprecia valoarea banului si nu ar mai fi atat de retardati...
un offtopic mic:
de cand am la vanzare tricourile guess who pe http://shop.hiphopkulture.ro/okapi-sound/am de-a face aproape zilnic cu fani guess who si o parte dintre ei nu sunt cele mai inteligente creaturi, dar asta se intampla atunci cand esti popular... si nu e vb neaparat daca e retard sau nu, e vb mai mult de maturitate si experienta de viata
si asta e valabila pt orice trupa populara la un moment dat, mai ales cu cat media de varsta a fanilor e mai scazuta
Mallone wrote:fani retardati va avea orice trupa sau artist care conteaza in lumea asta.Boka wrote:ba...tot respectu pt trupa asta,da in ultimii ani,au ajuns sa sa aiba fani din ce in ce mai retardati
de cand am la vanzare tricourile guess who pe http://shop.hiphopkulture.ro/okapi-sound/am de-a face aproape zilnic cu fani guess who si o parte dintre ei nu sunt cele mai inteligente creaturi, dar asta se intampla atunci cand esti popular... si nu e vb neaparat daca e retard sau nu, e vb mai mult de maturitate si experienta de viata
si asta e valabila pt orice trupa populara la un moment dat, mai ales cu cat media de varsta a fanilor e mai scazuta
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
taty boka, ti-o arzi cat se poate de evreu
. Chiar sunt curios cati bani cheltuiesti tu intr-o sambata seara cand iesi cu baietii la o bere... in CLUB
practic intrarea e 10 lei.
40-50-100 de lei tot ii lasi intr-un club, sa zicem o data pe luna, dupa o saptamana de munca daca ai un respect de sine considerabil
.
e problema fiecaruia ce face cu banii si CLAR nu esti tu persoana in masura sa judeci

practic intrarea e 10 lei.

e problema fiecaruia ce face cu banii si CLAR nu esti tu persoana in masura sa judeci

- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
pai dupa el, fanii mafia ar trebui sa o arda cu pateu si bere la 2 pe scari la tnb si sa asculte dupa blocuri pe telefon.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
bai,eu intelesei ca 50 lei e numai intrarea,din care doar la 10 dintre ei de da un bon valoric de 4 lei,in rest,consumatia ti-o platesti singur.
suzy si megga,nu v-a bagat nimeni in seama
daca era 50 de lei doar intrarea, era jaf, banuiam eu ca nu ai citit atent
pe forum la mafia umbla zvonul ca poate isi va face aparitia si tataee la intalnire
pe forum la mafia umbla zvonul ca poate isi va face aparitia si tataee la intalnire
Boka e prost.
ce mai rad

- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
frate ai 10 bonuri de 4 lei. 400 de mii. deci 400 de mii ca sa faci consumatie de ei. practic intrarea e 100 de mii, restu ii bei sau te stergi la cur cu ei. mie nu mi se pare foarte mult.Boka wrote:bai,eu intelesei ca 50 lei e numai intrarea,din care doar la 10 dintre ei de da un bon valoric de 4 lei,in rest,consumatia ti-o platesti singur.