URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

mah parca TTS au fost la urban groove undeva asta iarna ...
99.9%
legalize_sb
un domn / doamna

Post by legalize_sb »

pt brugner:
e adevarat ca ai fost invitat la sb sa filmezi (pe 6 iulie un concert de hiphop cu trupe locale)?si ai cerut 5 mil (transport si cazare)?
Shutz
un harnic machitor

Re: urban groove-emisiune noua de hip hop

Post by Shutz »

barac wrote: Formatia Verdikt nu mai exista de (mai bine de) 3 ani, Barac nu mai reprezinta Verdikt...
oricum ramane de tot rasul prin prisma ultimelor "evenimente", cuvant de la fosti colegi.
Scuze de off.

pt clarificare:verdikt nu mai exista de 3 ani dar barac poate reprezenta verdikt in calitate de fondator.din respect pt ce a fost nu am mai continuat sub acest nume cu alti membrii .puteam ,mi s a propus n am vrut.cuvant de la acelasi barac.
si ma fac de ras singur,nu ma fac de ras cu ei.
Probabil am gresit cand am scris asta. Unele lucruri ar trebui lasate asa cum sunt, sa nu mai scormonim in rahat despre chestii care nu ar trebui discutate aici.
Vezi ca ti-am dat un mesaj privat...

Cat despre emisiune, am ratat vinerea asta ca am fost ocupat cu altele, poate duminica, daca se da in reluare. Si o sa-ti comunic parerea mea, promit. ;)
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

xan yan wrote:este vreo sansa sa fie vreo editie de urban groove cu racla, bug mafia sau parazitii!? parca a fost ceva in dec legat de lansarea albumul confort 3... dar ma refer la o invitatie in studiou... deasemenea TTS ar putea fi invitati...

sper ca emisiunea sa nu dispara din grila de programe... in mare am vazut cam toate editiile, fie la tv fie pe pc...
cu RACLA e in proiect, in maxim o luna o sa ii am, sper eu, insa cu ultimele 2 nume e imposibil, de cate ori i-am invitat au refuzat amabil.
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

legalize_sb wrote:pt brugner:
e adevarat ca ai fost invitat la sb sa filmezi (pe 6 iulie un concert de hiphop cu trupe locale)?si ai cerut 5 mil (transport si cazare)?
e adevarat, nu am cerut 5 mil :lol: . Am cerut transport si cazare, fiind dispus sa renunt la cazare pana la urma. E destul de greu sa tot merg sa filmez pe banii mei, cel putin asta e parerea mea. Dar din moment ce vin sa filmez un eveniment, adica sa il promovez, tre sa mai imi platesc si drumul pana acolo, as fi vrut sa merg si la TM w/e asta, dar m-am cam saturat sa tot fac investitii in aceasta emisiune. Sunt pasionat rau, dar nu pot sa imi pierd casa pt o comunitate, in care oricum cel putin 10% ma injura.
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Re: urban groove-emisiune noua de hip hop

Post by BRUGNER_okocha »

Shutz wrote:
barac wrote: Formatia Verdikt nu mai exista de (mai bine de) 3 ani, Barac nu mai reprezinta Verdikt...
oricum ramane de tot rasul prin prisma ultimelor "evenimente", cuvant de la fosti colegi.
Scuze de off.

pt clarificare:verdikt nu mai exista de 3 ani dar barac poate reprezenta verdikt in calitate de fondator.din respect pt ce a fost nu am mai continuat sub acest nume cu alti membrii .puteam ,mi s a propus n am vrut.cuvant de la acelasi barac.
si ma fac de ras singur,nu ma fac de ras cu ei.
Probabil am gresit cand am scris asta. Unele lucruri ar trebui lasate asa cum sunt, sa nu mai scormonim in rahat despre chestii care nu ar trebui discutate aici.
Vezi ca ti-am dat un mesaj privat...

Cat despre emisiune, am ratat vinerea asta ca am fost ocupat cu altele, poate duminica, daca se da in reluare. Si o sa-ti comunic parerea mea, promit. ;)
Fratilor, referitor la Barac, am gresit si eu cand am zis ca Barac de la Verdikt...Imi cer scuze pentru acest aspect!
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Apel umanitar

Post by BRUGNER_okocha »

Daca cineva are clipuri cu Jedi Mind si e dispus sa le sharuiasca, va rog sa le uploadeze pe filehost sau yousendit. Multumesc
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

De pe forum adunate ..

http://www.filehost.ro/139567/Jedi_Mind ... ifice_mpg/
http://down.opticorp.se/jmt poze si filmari live ( ce mult le-am cautat pe astea)
http://rapidshare.de/files/9984645/Jedi ... g.m2v.html
si capsuna de pe tort e asta: www.sendspace.com/file/dpuskd Jedi.Mind.Tricks.Violent.By.Design.Deluxe.Edition.2004.DVDRI, e de colectie
Last edited by bboyspdy on Wed Jul 19, 2006 12:00 pm, edited 1 time in total.
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

muie rapidshare.de, cel mai de cacat site de upload din cate exista, nu pot sa dloadez I who have nothing
legalize_sb
un domn / doamna

Post by legalize_sb »

pt brugner(again) :D :
deci ca sa vii sa filmezi un eveniment nu ceri bani ,ci doar necesaru(transport,cazare+distractia din seara aia nu?)ai fii dispus sa vii in august pe la sfarsit sau inceput de sptembrie daca o sa facem ceva 'frumos'?
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

legalize_sb wrote:pt brugner(again) :D :
deci ca sa vii sa filmezi un eveniment nu ceri bani ,ci doar necesaru(transport,cazare+distractia din seara aia nu?)ai fii dispus sa vii in august pe la sfarsit sau inceput de sptembrie daca o sa facem ceva 'frumos'?
am mai spus tuturor celor care m-au contactat ca in masura timpului disponibil vin, de ce n-as veni, doar asta imi propun sa fac, sa pot arata cat mai multe evenimente, insa din pacate nu vin singur, si se impune decontarea transportului, si orice tip de cazare, cu un minim necesar. NU ESTE VORBA DE BANI.
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

BRUGNER_okocha wrote:nu pot sa dloadez I who have nothing
http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... E61D2D326D
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

frate, din pacate, calitatea acestui clip este o mizerie. Oamenii nu au decat un clip, care se vede ca un veceu. Macar unul cu Army Of Pharaos??? Are cineva clipuri, filmari din concerte?
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

preacher wrote:preluat din alte surse...

Jedi.Mind.Tricks.Violent.By.Design.Deluxe.Edition.2004.DVDRI

www.sendspace.com/file/dpuskd

are 700 de mega.... imi va lua ceva timp pana il iau dar se merita...
99.9%
QUICK
rapperu vostru preferat

Re: detalii noi

Post by QUICK »

BRUGNER_okocha wrote:Emisiunea va dura 55 de minute, trebuie insa sa dam si clipuri, vom avea jumate din emisiune cu clipuri. Orice pareri, sugestii, etc sunt asteptate la [email protected]. Si inca ceva: daca aveti ocazia sa ascultati muzica in masina, dati-o tare frate, ca m-am saturat sa aud numai cocalarisme la volum mare. Sa le mai dam si noi la muie nespalatilor!!!
WOOOOORD UP!!!!!!
good job brugner!la cat mai multe editii Urban Groove!! :faibox:
Post Reply