Deliric1 - Inspectia Tehnica Periodica
Re: Deliric - Inspectia Tehnica Periodica
deci sa intelegem ca a fost doar trolaj de forum si nimic mai mult? 

asadar, instrumentalul e produs de vd.. corect?
afirmatiile facute pe forum au fost la misto, doar pentru amuzament. corect?
vd nu a stiut ca aici se glumeste, si a luat in serios ce s-a scris. corect?
afirmatiile facute pe forum au fost la misto, doar pentru amuzament. corect?
vd nu a stiut ca aici se glumeste, si a luat in serios ce s-a scris. corect?
si a inceput 8-| Daca tot vreti sa va luati la pula in mod public scoateti niste diss-uri, sa se hraneasca si cultura rap, nu?
Vlade, daca citesti asta, stai calm ca eu is obiectiv si nu ma intereseaza problemele astea pe care le aveti, doar ma amuza.
prietenul ala al lui VD e eladio?
Tu ai citit recent comentariile de pe facebook sau de pe youtube? Toti copiii de 12 ani si-o ard gangsta pe acolo. 90% din aia care au inceput sa il sustina pe VD cu comentarii care viariaza de la "mue hades" la "il omor cand il vad" n-au nicio idee despre beef-ul facem-hades si-s convins ca acelasi procent nici n-a ascultat piesa E.L.E vreodata si nici nu stiu ce productii Ortega au prin playlist.ce a facut ortega nu-i ok si vd a raspuns normalde aici pana sa spui ca se inraiesc fanii ? si ca nu mai asculta ortega e o prostie... o sa continui sa ascult beaturi produse de ortega ca sunt foarte tarii, noapte buna , somn usor :*chiar daca omul ortega scade in ochii mei
Vlade, daca citesti asta, stai calm ca eu is obiectiv si nu ma intereseaza problemele astea pe care le aveti, doar ma amuza.
prietenul ala al lui VD e eladio?
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
ma, daca as fi al dreacu, as zice sa imi arati UNDE AM SCRIS EU ca nu a produs dobrescu aia
dar nu sunt, pentru ca asta am lasat sa se inteleaga...dar asa ca fapt divers...
putea sa fie vorba despre orice melodie a oricarui artist, eu faceam un experiment pe mallone, d-aia am si fost evaziv
ca lumea sufera, e alta problema cu care nu am eu treaba
dar nu sunt, pentru ca asta am lasat sa se inteleaga...dar asa ca fapt divers...
putea sa fie vorba despre orice melodie a oricarui artist, eu faceam un experiment pe mallone, d-aia am si fost evaziv
Kashim wrote: prietenul ala al lui VD e eladio?

- Mefisto_KiD
- tanar
ba imi pare rau nu le-am citit, daca sunt asa copii treaba lor cand aveam eu cont pe forumu asta ei ascultau coloana sonora de la power rangers , iar daca ,,fanii zic muie hades" nu prea au ascultat ei nici hades nici facem sa stie cam care-s dissurile dintre grupari. cum zice big l ,,clown rappers..."
,,Clown Rappers I'm Bound To Slay''
- Mefisto_KiD
- tanar
radule tu esti aci in mijlocul ,,conflictului"
))

,,Clown Rappers I'm Bound To Slay''
faceai un experiment pe mallone ca sa ce? nu e ca si cum mallone a facut biografia respectiva. el doar a postat aici, pentru a ne informa si pe noi ca s-a scris istoria trupei ctc. te intreb la modu ce te-ai fi asteptat sa demonstrezi prin experiment? ai vrut sa arati faptul ca mallone e foarte credul si crede tot ce se scrie? sau? mie asa mi se pare normal, sa plecam toti de la premisa ca ce scrie e adevarat, iar in cazul in care de dovedeste ca e fals, sa ne bagam picioarele (muie ponta cu ocazia asta)Nae. wrote:ma, daca as fi al dreacu, as zice sa imi arati UNDE AM SCRIS EU ca nu a produs dobrescu aia
-
- Niciodata un nimeni
ba tata ... ia dati voi la pagina 71 si uitati-va cine a postat PE ACEST TOPIC linkul cu biografia CTC de pe bronews. bun. va spun eu. un user pe nume Kapa. dupa care au urmat 4 posturi legate de biografie. al 5-lea post este al lui Ortega,care a postat poza aia in continuarea fragmentului din biografie pe care l-a extras. ca mi s-a parut mie ciudat si am postat imediat dupa un argument cat se poate de solid si de palpabil,asta e partea a doua,dar nu se poate spune ca el a dorit inca de la inceput sa faca vreun experiment in care sa-mi testeze vigilenta,fiindca nu avea de unde sa stie ca o sa postez eu dupa el.
n-am nimic cu nimeni,dar ortega se cam joaca cu mintile voastre. eu zic sa va uitati putin in urma si sa vedeti care e treaba cu adevarat
n-am nimic cu nimeni,dar ortega se cam joaca cu mintile voastre. eu zic sa va uitati putin in urma si sa vedeti care e treaba cu adevarat

Viața e complexă și are multe aspecte.
am facut si eu o glumita proasta cu jos base acolo si vlad mi-a dat interzis la a mai putea comenta pe pagina
...asta ce e,democratie?nu e lovitura de stat?

http://soundcloud.com/arinix
bai..deja ne ducem in altele
mai asteptam un singur post de la mallone ca sai distrug convingerile, atat (cu mallone sunt amic, nu e nicio rautate in treaba asta)
ma plictisesc cateodata
ce sloboz se intampla cu voi insa? v-ati retardat total?
tu marianski vrei sa intelegi tot? nu se poate asta, si cateodata nici nu trebuie, mai ales daca nu te priveste discutia (cu toate ca era publica)
edit. mallone
))) imi pare rau ca nu pastrez arhiva ca sa intelegi despre ce vorbesc...erau 3 posibili candidati, tu erai celm ai probabil, si cand am vazut ca ai postat m-am amuzat si orgoliul mi-a fost hranit
participarea mea pe forum e foarte discutabila, si daca ati vedea lucrurile asa cum le vad eu/noi, ati intelege...dar nu este treaba nimanui asta..fiecare are nebunia lui
nu va ganditi ca acuma dino sta si rade de se caca pe el? tocmai pt ca ma stie pe mine mai bine decat restu?
detache un pic de asta si priviti lucrul in ansamblu...de undeva de sus
mai asteptam un singur post de la mallone ca sai distrug convingerile, atat (cu mallone sunt amic, nu e nicio rautate in treaba asta)
ma plictisesc cateodata
ce sloboz se intampla cu voi insa? v-ati retardat total?
tu marianski vrei sa intelegi tot? nu se poate asta, si cateodata nici nu trebuie, mai ales daca nu te priveste discutia (cu toate ca era publica)
edit. mallone

participarea mea pe forum e foarte discutabila, si daca ati vedea lucrurile asa cum le vad eu/noi, ati intelege...dar nu este treaba nimanui asta..fiecare are nebunia lui
nu va ganditi ca acuma dino sta si rade de se caca pe el? tocmai pt ca ma stie pe mine mai bine decat restu?
detache un pic de asta si priviti lucrul in ansamblu...de undeva de sus
sa inteleg ca din punctul tau de vedere ar trebui sa inteleaga toata lumea by default ca postezi aici doar in calitate de troll, nu ca ortega, producatorul? bun, sa zicem ca de asta putem sa ne dam seama noi, astia care intram constant aici, desi si noi se vede ca luam lucrurile prea in serios, de obicei
, dar ce se intampla cand intra unul gen amicul lui vd si te ia in serios ca ai postat nu stiu ce? ca tre sa iti dai seama si de faptul ca tu nu esti nimeni in ploaie si unele lucruri pe care le zici pot avea urmari d-astea urate...

eu am vrut doar sa fac un experiment cu tineNae. wrote: tu marianski vrei sa intelegi tot? nu se poate asta, si cateodata nici nu trebuie, mai ales daca nu te priveste discutia (cu toate ca era publica)

G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.