URBAN GROOVE
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
-
- rapperu vostru preferat
- kaiser sosze
- tanar
- BRUGNER_okocha
hm.....UG,pai plm a fost cea mai tare,pot sa spun kiar k a fost mai tare decat YO,si sper sa mai fie......
O EMISIUNE NATURALA,IN CARE NU SUNT INGURGITATE KKTURI DE DRAGUL RATINGULUI,O EMISIUNE NATURALA,IN CARE NU SE CAUTA SA SE ACOPERE ADEVARATELE LUCRURI CE STAU IN SPATELE UNEI EMISIUNI TV(parerea mea,scz dak am gresit).
PACE PT. BRUGNER SI PT. CEI CE SE UITA.....
DUPA CUM AM SPUS,EMISIUNEA ASTA MA ATRAGE PRIN TIPUL SAU,NU PRINTR-UN AMBALAJ FRUMOS("Reinhard face semn k se apropie publicitatea","nu xxxxxxxxx cum am spus la dubla anterioara" etc),tare de tot......sa speram k o sa mai dainuie....
PACE!!!!!!
O EMISIUNE NATURALA,IN CARE NU SUNT INGURGITATE KKTURI DE DRAGUL RATINGULUI,O EMISIUNE NATURALA,IN CARE NU SE CAUTA SA SE ACOPERE ADEVARATELE LUCRURI CE STAU IN SPATELE UNEI EMISIUNI TV(parerea mea,scz dak am gresit).
PACE PT. BRUGNER SI PT. CEI CE SE UITA.....
DUPA CUM AM SPUS,EMISIUNEA ASTA MA ATRAGE PRIN TIPUL SAU,NU PRINTR-UN AMBALAJ FRUMOS("Reinhard face semn k se apropie publicitatea","nu xxxxxxxxx cum am spus la dubla anterioara" etc),tare de tot......sa speram k o sa mai dainuie....
PACE!!!!!!
Moarte manele!
- BRUGNER_okocha
fiecare are dreptul sa spuna ce vrea, in postura in care ma aflu eu, nu imi pot permite sa fiu impartial. E un punct de vedere care trebuie respectat de toti cei care il respecta pe Mark, si nu numai. Ca si cetatean liber are dreptul la o parere.MC Dexus wrote:brugnere,e bine ca inca esti printre putinii care mai tin stindardul miscarii in varf,a si am o intrebare pt. tine,sper sa-mi raspunzi,cum te-ai simtit cand mark de la dmh a spus ca ei vor sa devina "ceea ce se numeste the pioneers'?![]()
![]()
Va multumesc pentru incurajari, chiar nu am mai primit de ceva timp, si ma mai bucur si eu cand vad ca mai sunt si oameni care apreciaza.