URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

special_k
tanar

Post by special_k »

pula mea, esti aiursa sa mor
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

am vz si eu, nu intelegeam de ce sunt gratulat la mai bine de 8 luni de la inceputul emisiunii. Dar e bine si mai tarziu decat niciodata! :D
syla
tanar

Post by syla »

bine bine k se face inca ceva pt cultura hip hop din romania!!!sper sa fie tare!peace!
compun imnuri si sinfonii pt surzi!!!
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

baaa.. ma pis pe mine de ras la editia asta de la Urban Groove. sa moara, sa faca.. :lol: caterinca gen.. pm, aia nu stie sa vorbeste romaneste corect? in fine.. emotiile acestea! :shock:
Shearer
old school

Post by Shearer »

cu cine a fost ?
yo am uitat de emisiune :)
acum ma uit la mister boss or smtg
CE SYSTEMS
rapperu vostru preferat

Post by CE SYSTEMS »

la ce kkt de ora a inceput k ma enerveaza tvklumea astia niciodata nul prind de la 10 juma am venit am zis k prind si io juma de ora si n-a fost nik ... plm c sa intamplat a inceput mai devreme?
Shearer
old school

Post by Shearer »

in general incepe la 10
aia cu puya a fost pe la 10 juma , editia trecuta cu barac a fost de pe la fara 5 sau 10
imprevizibil
kaiser sosze
tanar

Post by kaiser sosze »

PACE lu' OMU' BRUGNER, da ceva vesti despre VEX? :?: :?: :?: :?:
Aparentele te pot insela
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

niciodata nu a avut mobil, asa ca, comunicarea cu el se face prin email in 99% din cazuri. Putini stiu cate ceva despre el, singura consolare este ca mai vb pe la concertele Khidja, cand sunt in disp buna si merg! :wink:
snp
pictor

Post by snp »

brugner am vazut la emisiunea trecuta un video misto realizat..9mm...stilul lor chiar mi`a placut ..e funny..au un album ? poti pune videoul ?
semne pentru muti $#%25252
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

Eu am vazut doar un videoclip cu Big L si Kid Capri (Put It On) 8)
Image
HiroHito
spre 5000 de posturi, e ok

Post by HiroHito »

brugnere,e bine ca inca esti printre putinii care mai tin stindardul miscarii in varf,a si am o intrebare pt. tine,sper sa-mi raspunzi,cum te-ai simtit cand mark de la dmh a spus ca ei vor sa devina "ceea ce se numeste the pioneers'? :lol: :lol: :lol:
cotoy
tanar

Post by cotoy »

hm.....UG,pai plm a fost cea mai tare,pot sa spun kiar k a fost mai tare decat YO,si sper sa mai fie......

O EMISIUNE NATURALA,IN CARE NU SUNT INGURGITATE KKTURI DE DRAGUL RATINGULUI,O EMISIUNE NATURALA,IN CARE NU SE CAUTA SA SE ACOPERE ADEVARATELE LUCRURI CE STAU IN SPATELE UNEI EMISIUNI TV(parerea mea,scz dak am gresit).
PACE PT. BRUGNER SI PT. CEI CE SE UITA.....
DUPA CUM AM SPUS,EMISIUNEA ASTA MA ATRAGE PRIN TIPUL SAU,NU PRINTR-UN AMBALAJ FRUMOS("Reinhard face semn k se apropie publicitatea","nu xxxxxxxxx cum am spus la dubla anterioara" etc),tare de tot......sa speram k o sa mai dainuie....
PACE!!!!!!
Moarte manele!
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

MC Dexus wrote:brugnere,e bine ca inca esti printre putinii care mai tin stindardul miscarii in varf,a si am o intrebare pt. tine,sper sa-mi raspunzi,cum te-ai simtit cand mark de la dmh a spus ca ei vor sa devina "ceea ce se numeste the pioneers'? :lol: :lol: :lol:
fiecare are dreptul sa spuna ce vrea, in postura in care ma aflu eu, nu imi pot permite sa fiu impartial. E un punct de vedere care trebuie respectat de toti cei care il respecta pe Mark, si nu numai. Ca si cetatean liber are dreptul la o parere.
Va multumesc pentru incurajari, chiar nu am mai primit de ceva timp, si ma mai bucur si eu cand vad ca mai sunt si oameni care apreciaza.
HiroHito
spre 5000 de posturi, e ok

Post by HiroHito »

ok judecator de pe marte ce esti :lol: orice e facut k lumea in materie de hip-hop merita respectat.
Post Reply