n`am prins faza cu micu coae..( cand am deschis tv`ul pe la 11 fara 5 min era publicitate..iar dupa asta am vazut doar pe brugner cu kombat vorbind despre summerjam
de cand e emisiunea asta?..de...de...de...cate luni??...de...o gramada...cate editii au fost pana acum?..oo..oo..oo gramada mai mare....deci in tot timpul asta....NU ATI OBSERVAT CA EMISIUNEA PAOTE INCEPE KAIR SI CU JUMA DE ORA INAINTE UNEORI??...in cazut asta cu 15 minute...ce cacat
J.J. wrote:de cand e emisiunea asta?..de...de...de...cate luni??...de...o gramada...cate editii au fost pana acum?..oo..oo..oo gramada mai mare....deci in tot timpul asta....NU ATI OBSERVAT CA EMISIUNEA PAOTE INCEPE KAIR SI CU JUMA DE ORA INAINTE UNEORI??...in cazut asta cu 15 minute...ce cacat
stiam ma..da o zis kombat in posturile anterioare ca incepe la 11 si am crezut ca o sti el ora fixa
Chiar imi doream sa vad emisiunea cu micul coae...dar cum mi-au scos asthia Tv Klumea sa dus totul... tot ce mi-a mai ramas yo! de pe mtv care se duce si ala pe p!#$ ...
E buna o astfel de emisiune , emisiune care deschide usile unor artisti necunoscuti si care sunt la inceput de drum ... da' mai sunt si unele trupe cunoscute care apar acolo ... in concluzie e o emisiune bine venita pentru lumea hip-hopului ...
Originally posted by brugner @ aghh.ro
ramanem in istorie? super tare. sa ne comparam cu KRS, Rakim, Eric B., NWA, ar fi o rusine...crede-ma, tase. dar sunt sigur ca in romania poate isi va aminti cineva de aceasta initiativa, care sa speram sa nu ramana doar un simplu proiect. ne-ar trebui un post de radio sau TV, absolut. sunt cam pesimist de felul meu. ma bag si eu in seama.