URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

familista
tanar

Post by familista »

Poate upload-ati si voi emisiunea sa o vad si eu :cry: cine o are evident...
snp
pictor

Post by snp »

n`am prins faza cu micu coae..:(( cand am deschis tv`ul pe la 11 fara 5 min era publicitate..iar dupa asta am vazut doar pe brugner cu kombat vorbind despre summerjam :|
semne pentru muti $#%25252
J.J.
GREAT CORNHOLIO

Post by J.J. »

de cand e emisiunea asta?..de...de...de...cate luni??...de...o gramada...cate editii au fost pana acum?..oo..oo..oo gramada mai mare....deci in tot timpul asta....NU ATI OBSERVAT CA EMISIUNEA PAOTE INCEPE KAIR SI CU JUMA DE ORA INAINTE UNEORI??...in cazut asta cu 15 minute...ce cacat
snp
pictor

Post by snp »

J.J. wrote:de cand e emisiunea asta?..de...de...de...cate luni??...de...o gramada...cate editii au fost pana acum?..oo..oo..oo gramada mai mare....deci in tot timpul asta....NU ATI OBSERVAT CA EMISIUNEA PAOTE INCEPE KAIR SI CU JUMA DE ORA INAINTE UNEORI??...in cazut asta cu 15 minute...ce cacat
stiam ma..da o zis kombat in posturile anterioare ca incepe la 11 si am crezut ca o sti el ora fixa :|
semne pentru muti $#%25252
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Kombat asta e de vina, cred ca e stresat de requesturile clientilor din Fire, care vin sa ceara diverse melodii incontinuu!!! :butch2: :butch2: :butch2:
QUICK
rapperu vostru preferat

Post by QUICK »

care aveti inregistrarea?????? :?:
familista
tanar

Post by familista »

Chiar imi doream sa vad emisiunea cu micul coae...dar cum mi-au scos asthia Tv Klumea sa dus totul... :cry: tot ce mi-a mai ramas yo! de pe mtv care se duce si ala pe p!#$ ... :?
Stress
tanar

Post by Stress »

Cu ce e Urban Groove in seara asta?
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Junky, ultima aparitie in clipul Vocabule Videomix! NU am mai avut timp sa fac newsletter, mii de scuze!
Stress
tanar

Post by Stress »

O sa vedem si topul videoclipurilor?
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

as fi vrut sa il difuzez in curand dar am fost fortat de evenimentele care se intampla in continuu, sa il mai aman! Imi cer scuze si pt asta!
Kinderu06
rapperu vostru preferat

Post by Kinderu06 »

e bet bet k exista emisiuni d'astea ,si sant d parere k ar trebui invitata toata lumea care ar avea ceva d spus.
Uzzi
tanar

Post by Uzzi »

E buna o astfel de emisiune , emisiune care deschide usile unor artisti necunoscuti si care sunt la inceput de drum ... da' mai sunt si unele trupe cunoscute care apar acolo ... in concluzie e o emisiune bine venita pentru lumea hip-hopului ...
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

Pentru cei interesati, adresa de myspace a celor de la Rap On (prezenti la Din Sub in ultima editie) este http://www.myspace.com/doublessheroes
adapter
moderator astea

Post by adapter »

Originally posted by brugner @ aghh.ro
ramanem in istorie? super tare. sa ne comparam cu KRS, Rakim, Eric B., NWA, ar fi o rusine...crede-ma, tase. dar sunt sigur ca in romania poate isi va aminti cineva de aceasta initiativa, care sa speram sa nu ramana doar un simplu proiect. ne-ar trebui un post de radio sau TV, absolut. sunt cam pesimist de felul meu. ma bag si eu in seama.
:)
Post Reply