Melodii greu de gasit
Moderators: .etalosed, greuceanu
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy
mersinZa wrote:
Oxmo Puccino - Opera Puccino (1998)
___
Cash Money Click - 4 My Click +
Cash Money Click - Get The Fortune +
muie copos
stiu si eu foarte bine ca akenaton face parte din IAM.Si am scris feat.Shurik'n pt ca eu asa aveam clipu,postat de cineva tot pe forumu asta.mihai.lazar wrote:![]()
![]()
![]()
akhenaton face parte din IAM. piesa e cu shurik'n, de altfel membru in IAM ... ca a scris-o cineva gresit si asa o ai tu in calculator nu e motiv sa dai informatii eronate.
de altfel din IAM mai faceau parte si: freeman, kheops, imhotep si inca unu al carui nume imi scapa ... asta ca sa nu gasim si vreo piesa freeman feat. iam.

-
- dimineata verific forumu
Confuzia apare ptr ca pe CD-ul original scrie Akhenaton - La Fin De Leur Monde feat. IAM, si asa a fost promovata* piesa. Dar baga numai Akh si Shurik'n.nZa wrote:numele piesei e Akhenaton - La Fin De Leur Monde feat. Shurik'n .. e de pe albumul Soldats de Fortune (a lui Akh) ... piesa exista
In fine, 11 minute de lirica buna, fara refren. Unii n-au atata lirica pe tot albumul.

La ora actuala, membrii IAM sunt: Akhenaton, Shurik'n, Freeman, Kephren, Imhotep, Kheops, Seb, Akos.mihai.lazar wrote:akhenaton face parte din IAM. piesa e cu shurik'n, de altfel membru in IAM ... [...]
de altfel din IAM mai faceau parte si: freeman, kheops, imhotep si inca unu al carui nume imi scapa ...
* - adica rip-uita si data pe net.