Nimeni Altu'

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

SaYwhaT
rapperu vostru preferat

Re: Nimeni Altu – Misiune posibila (mixtape)

Post by SaYwhaT »

ce anume a facut?
un clarvazator un copil simplu dar nu de decor
D I F E R E N T Z A
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

mi se pare aberanta chestia asta, pe bune. Nu e vorba de bani ca pana la urma 12 roni te pisi pe ei, dar e aiurea sa o arzi la modul la care o face NA acum..
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
Cristi
#Spargator fericit

Post by Cristi »

mie imi place maxim NA dar faza cu precomanda a fost de tot cacatul ! nu a fost data o data de lansare concreta ,pei puteai sa faci precomanda si sa nu vezi niciodata albumu, daca nu se faceau 1500 de precomenzi ,si se faceau decat 1000 in 4 ani ,el ramanea cu bani si tu luai muie , nu e vorba de 3 E dar asa ca fapt divers, platesti si depinzi de alti daca iti primesti sau nu produsul.
degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
Nae.
.|.

Post by Nae. »

ce e aiurea e sa judeci un om cand nu dispui decat de foarte putina informatie...
comentati muzica (desi nici asta nu isi doreste nimeni) pentru ca de asta sunteti aici
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

nu cred ca il judeca nimeni, nu e in fata unui judecator. DAR ca artist, ca persoana publica, ca exemplu pentru unii pusti, este un risc pe care trebuie sa ti-l asumi cand iei niste hotarari. j.cristi are dreptate in ceea ce spune, era un risc sa nu se faca 1500 de precomenzi, totul era posibil nu? Are dreptul sa isi dea cu parerea daca a platit, indiferent ca a platit 3 euro sau 300.
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Normal. La orice produs cumparat poti face review.
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
pr0n
TeVreauFa

Post by pr0n »

deci link de download?
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
Eladio wutanghiddenmember
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Eladio wutanghiddenmember »

mai sus. dacă mai e valabil...
Exile
scuip tot, liniste

Post by Exile »

orice as fi scos , dupa ultimele discutii cu voi aici era clar ca o sa sariti cu cacatul in mana in sus , daca te-a dezamagit asa grav albumul HATA , zi-mi si mie nr. pre comenzii , astfel te pot gasi in lista de pre comenzi , iti gasesc nr. de telefon si iti incarc cu 3 euro la loc bai bulangiule sa nu te mai intrebi tu pe internet cat de trist pot fi . ia uite veselie iti iei sms-ul inapoi futem-as pe opinia ta .

Unde s***** sunt aceleasi lucruri ca pe NPL ? ce sa zici si tu heitar nebun ,abia asteptai sa scrii ceva de rau , dar ca persoana sa nu mai fi tu trist dupa 3 euro si sa dai dume cum ca cine-l mai pre comanda pe urmatorul iti raspund : 1.500 sociopati care se pisa pe parerea ta .

astept nr. pre comenzii fericitule
...ce mai pot spune? :lol:
rad.iarba

Post by rad.iarba »

si mie mi-a dat pm labagiul.
As da la pedale doar daca mi-ar mai creste pula .
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

si mie.
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

eu nu inteleg de ce se intampla toate lucrurile astea. a te certa cu lumea de pe internet e ca si cum m-as certa eu cu casetofonul sau cu lingurile si farfuriile din bucatarie. bine,nu zic,e bun si scandalul,ca se mai clatina creierii printre ascultatori,dar nici chiar asa ... si vedeti ca cel care v-a dat pm-ul e insusi nimeni altu' ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
Kashim

Post by Kashim »

Uite de aia nu functioneaza campaniile care indeamna lumea sa cumpere muzica. Sincer, n-as cumpara niciodata albumul unui om care o arde asa. Imi place Nimeni Altu. Dar cred ca imi place strict ca artist. Ca om...
N-am ascultat albumul (nu, n-am 3 euro de dat pe ceva ce s-ar putea sa primesc, scuze!) asa ca il dau exemplu pe raku: de pe ultimul album mi-au placut 3 sau 4 piese. Nu pot si nu vreau sa cumpar un album intreg pentru 3 melodii. Asa ca reparii nostri ar trebui sa n-o mai arda de parca ar scoate clasic dupa clasic. Ar avea ceva de invatat de la CTC sau de la Okapi baietii astia si anume promovare. Stiu, nu oricine are puterea de promovare pe care au cei de la Okapi, si ei oricum sunt niste comerciali labari, dar hai sa ne uitam la Doc si la Deliric. Facebook, twitter, interviuri (nu zic de tv si radio, ne pisam pe ele ca ne comercializam daca mergem acolo; interviuri date site-urilor de profil), mixtape-uri. Ce a facut NA nu se cheama promovare. Se cheama "ba labagiilor am un album. il vreti? dati banii si poate il primiti cand imi convine mie cat am primit".
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Kashim wrote:Ce a facut NA nu se cheama promovare. Se cheama "ba labagiilor am un album. il vreti? dati banii si poate il primiti cand imi convine mie cat am primit".
Plus unu. Albumul e slab. E trist ce-a ajuns NA. Trist rău. Probabil prea mulţi prieteni idioţi care te pupă-n cur ajung la un moment dat să te facă să te simţi vreun Doamne-Doamne mai micuţ.

P.S. Am cumpărat Nopţi prea lungi în 3 exemplare, vreau banii înapoi. Minus zgârieturile pe singurul CD pe care l-am deschis. În bancnote nemarcate de 5 lei. Come alone, or the CDs get it! :P
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Post Reply