Nu mai comparati albumele/MC/trupele intre ele pentru ca au filme diferite una fata de cealalta...Un album bun e un album care te face sa-l asculti mai mult timp.
aCEL wrote:erai spart cand ai scris ? rescrie cand esti lucid.
Imi pare rau "prietene" dar nu am 15 ani sa fiu in mijlocul zilei spart.
Cat despre commentul meu de mai sus mi s-a parut ca dany il compara pe DOC cu SDST...e o mica eroare care i se poate intampla oricui daca citesti rapid de la munca un comment.
tot n-ai relevanta in ce scrii. dar nu m-ai conteaza...
parerea mea e ca prea devreme venit acest album. cu o asteptare mai indelungata iti creste interesul si poti avea o alta perspectiva fata de album. ti se poate parea mai tare... sau te poate dezamagi complet (exceptand 1-2 piese)...
aCEL wrote:erai spart cand ai scris ? rescrie cand esti lucid.
Imi pare rau "prietene" dar nu am 15 ani sa fiu in mijlocul zilei spart.
Cat despre commentul meu de mai sus mi s-a parut ca dany il compara pe DOC cu SDST...e o mica eroare care i se poate intampla oricui daca citesti rapid de la munca un comment.
SDSC=Scapat de sub control si mi se pare relevant sa compar doua albume ale aceluiasi MC, cand nu e decat diferenta de 1 an intre ele.
Aţi ajuns să vă plângeţi că un album iese prea devreme? Asta chiar e... nici nu mai are rost să spun ceva. Cât despre lucrare, pentru mine - personal, nu e dezamăgitor fiindcă m-aşteptam la aşa ceva. Dezamăgitoare e partea instrumentală. Piese ce îmi plac: Vecinii mei, Sângele apă nu se face, Secunde reci. E cum mă aşteptam, mediocru - de la jocurile de cuvinte la subiecte. Vlad Dobrescu e cel mai bun MC din România, o s-aştept albumul respectivului cu sufletul la gură... cât despre DOC, aceeaşi poveste. Numai de bine!