raku - Sapte (Album)
Re: raku - Sapte (Album)
fani vor pula, bani si bautura
- schumy
- spre 5000 de posturi, e ok
cam manea, din ambele partiBrz wrote:Am fost cu un prieten prin 02 la un concert parazitii și ăla vroia sa l știe lumea gen, s a dus după concert la ei și le a cerut sa vina sa bea o sticla de whisky cu noi(io cu ăsta) , aia au zis 500€nuj dacă da scape de el..
A dat

ba,cat am luat contact cu raku a fost foarte ok,am baut o bere,jucat un sah,etc...fara basini si plm...chilleanu omu...iar live...nu cred ca am vazut pe cineva mai profi in romania...la modu...suna cel mai aproape de track.
- h. kissvelvet
- dimineata verific forumu
Si eu am luat autograf de la raku pe GRATIS
) bine... Acum ceva vreme. IMI place zorile, e o piesa reusita!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PBAsxhA3CaM&feature=youtu.be&hd=1[/youtube]
La insistentele unora dintre voi am pregatit o editie limitata de CD-uri "raku - 7" pe care le vom inmana personal celor care vor putea sa se intalneasca cu noi in Bucuresti sau la evenimentele din tara.
Cei care sunt interesati sa aiba CD-ul (sau vor detalii despre acesta) sunt rugati sa ne scrie la adresa [email protected]
* Nu le vom trimite postal sau prin curierat din cauza dificultatilor pe care colegii nostri le-au intampinat in trecut.
* Cei care vor sa le aiba semnate vor primi autografe la evenimentele live la care pot veni cu coperta.
* raku va veni in orasele despre care intrebati cand va fi chemat de organizatori, iar concertele vor fi anuntate pe aceasta pagina.
* Pentru raspuns la alte intrebari scrieti la [email protected]

eu am dat mail ieri dar inca nu a raspuns
Cei care sunt interesati sa aiba CD-ul (sau vor detalii despre acesta) sunt rugati sa ne scrie la adresa [email protected]
* Nu le vom trimite postal sau prin curierat din cauza dificultatilor pe care colegii nostri le-au intampinat in trecut.
* Cei care vor sa le aiba semnate vor primi autografe la evenimentele live la care pot veni cu coperta.
* raku va veni in orasele despre care intrebati cand va fi chemat de organizatori, iar concertele vor fi anuntate pe aceasta pagina.
* Pentru raspuns la alte intrebari scrieti la [email protected]

eu am dat mail ieri dar inca nu a raspuns

- James Carter
- Mugiwara
-
- Arhistrateg nebiruitul
Ce e rău e Raku. 
Tare piesa. Parcă simt că melodia (şi clipul) e un fel de ironie-parodie la adresa ălora care fac manelele trapu ăla de-l tot postaţi pe-aici.

Tare piesa. Parcă simt că melodia (şi clipul) e un fel de ironie-parodie la adresa ălora care fac manelele trapu ăla de-l tot postaţi pe-aici.

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
- Majestate ninja
tare negativu, faina si piesa
I have an approximate knowledge of many things.
da e misto piesa. ce bine da cu pumnii ala micu' apare si Bogdan Stoica prin clip, dati si voi pe youtube sa vedeti ce poate omu'
buna bucata lu raku

- James Carter
- Mugiwara
Ce vrea sa spuna autorul prin "el va tinea ca pe niste bagaboante..." ? 

pra pra
-
- Arhistrateg nebiruitul
..."fără tine pierdea hepatita A, B şi profetu generaţiei pe legalizate"
E vreun beef în "industrie"?
E vreun beef în "industrie"?

vorbiti serios ca raku da prost? cel putin strofa lui kepa e penibila, sa faci ratatata si rompopopom pe strofa nu e tehnica in plm.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Da cine-a zis că dă prost raku? 

- Samio Molfai
- Je suis Pateu
Ba cine ma lamureste si pe mine daca asta-i diss catre Chimie... ca asa am vazut ca vorbeste lumea prin targ..