sincer..... nu mi-a placut... in afara de finala si seminifinala dintre gioni bleiz si pit, restul a fost de CACAT!!!!!! .... prestatia concurentzilor a fost de cacat... incepand de la mutzenie absoluta, la "pula mea in gura ta" pana la "nu te atac ca imi esti prieten, da-mi buca s-o pup" ......
DE CACAT!!
poate rundele viitoare.... dar nu cred... astept finala cu mult interes....
totusi nu inteleg de unde vine aceasta dorintza masochista a unora de a fi umiliti in public. daca stii ca nu esti in stare sa deschizi gura, stai frate acasa sau in public.
cine a intrat in locu aluia de nu s-a prezentat? ... ca nu eram atent...
marco a facut un gest inteligent...a vazut ca nu poate mai mult, stia cine va urma in continuare sa dea si a plecat.... mai bine asa decat sa ia microfonu si sa taca.
asta este preselectia de fapt... pentru ca in finala sa ajunga doar oameni grei ... nu putem tine 1000 de evenimente de preselectie, unele chiar fara public..nu suntem la nivelul celor din state care-si permit acest lucru.
Marco ne-a lasat cu gura cascata! Tot juriul era cu biletul Marco, pregatiti sa-l votam, pt ca oricum daduse niste dume, fatza de Moro care a tacut complet... si el a abandonat!
Chrom, a avut ghinionul sa pice cu Aforic din prima runda, clar el putea spori calitatea semifinalei...
Finala, a fost tare... dar totusi, parca nu foarte incendiara... J a meritat sa castige!