=))))))))))))))))))))))))))phase one wrote:totul e o conspiratie. masonii au facut clipurile astea si le-au urcat pe Youtube sa ne manipuleze. Mitica Dragomir, fratele geaman si diabolic al lui Tataee care avea par scurt in '95 si Kazi Ploae conduc loja masonica din romania. Simbad e Mesia.preacher wrote:si eu sunt de acord cu simbad ca e fake filmul si ca e o inscenare. in 95 nu se putea asa.
Istoria Rap-ului Romanesc
am citit primele pagini ale threadului si cu lacrimi in ochii am decis sa va intreb daca stiti o piesa cu refren gen: agitatie mare la mine in cartier /s-a mutat o pisda marfa in bloc la parter....pam pam/
stie cineva cum se numeste trupa....prima mea caseta cu hiphop ....am dat colectia de action man pe ea....deci s a intamplat demult
stie cineva cum se numeste trupa....prima mea caseta cu hiphop ....am dat colectia de action man pe ea....deci s a intamplat demult
- Bazooka Joe
- trendy guy
N.N.D. ... Nick de la actualul NND este acelasi cu cel care atunci facea un gel de rapsangomma wrote:am citit primele pagini ale threadului si cu lacrimi in ochii am decis sa va intreb daca stiti o piesa cu refren gen: agitatie mare la mine in cartier /s-a mutat o pisda marfa in bloc la parter....pam pam/

Inca mai am caseta aia

muie copos
- Samurai Jack Masta
- un domn / doamna
-
- Niciodata un nimeni
Inca o mica transa de melodii vechi din '95 :
Da Hood Justice - Asta-i viata noastra
Judecata De Apoi - Coruptia
Memorialul Durerii - In Puscarie
Asta asa,ca sa nu uitam de topic ...
Da Hood Justice - Asta-i viata noastra
Judecata De Apoi - Coruptia
Memorialul Durerii - In Puscarie
Asta asa,ca sa nu uitam de topic ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
-
- Niciodata un nimeni
Morometzii - Cand ( 1996 )
Cartier - O zi in Pantelimon ( 1996 )
South Killa - Impuscat ( 1996 )
IL-Egal feat La Familia & Onny - Petrecere in Sud ( 1996 )
Klansmen - Intro+Cosmar ( 1996 )
K.G.B. Team - Daca ai carte ( 1997 )
Unchiu Sapro & Spike de la K.G.B. Team - Un real derbedeu ( 1997 )
Si un bonus :
R.A.C.L.A. - Canalu lu Nelutu ( varianta 1995 )
R.A.C.L.A. - Gara de nord ( varianta de pe marpha vol 2 - 1997 - mentiune : era si clonatu in trupa pe atunci )
Hai auditie placuta !
Cartier - O zi in Pantelimon ( 1996 )
South Killa - Impuscat ( 1996 )
IL-Egal feat La Familia & Onny - Petrecere in Sud ( 1996 )
Klansmen - Intro+Cosmar ( 1996 )
K.G.B. Team - Daca ai carte ( 1997 )
Unchiu Sapro & Spike de la K.G.B. Team - Un real derbedeu ( 1997 )
Si un bonus :
R.A.C.L.A. - Canalu lu Nelutu ( varianta 1995 )
R.A.C.L.A. - Gara de nord ( varianta de pe marpha vol 2 - 1997 - mentiune : era si clonatu in trupa pe atunci )
Hai auditie placuta !
Viața e complexă și are multe aspecte.
Multumiri lui Mallone pentru ca ne-a adus aminte de topicul asta. De asemenea, multumiri pentru cele cateva piese urcate spre download
Ce ma irita pe mine sunt anumite aberatii scrise pe aici, pai acel documentar este autentic,iar personajele sunt reale, underii si hatearii de pe aici (multi copii de gradinita pe vremea aceea) ar trebui sa "taca" cu degetele pe tastatura caci in vremurile acelea empirice din 95-96 se facea rapp.Chiar daca B.U.G. sau M&G sunt acum criticati, nu le poate contesta nimeni aportul pe care l-au adus pentru hh-ul autohton, sa nu uitam ca fac parte din categoria pionierilor, alaturi de altii (cei mai in varsta stiu despre ce e vorba si ce vremuri erau pe atunci...)
P.S. Are cineva primul album de rapp de la noi "Rapsodia Efectului Defectului"- R.A.C.L.A. in format mp3? Eu l-am avut pe caseta, dar din nefericire s-a deteriorat (era tras de la un prieten care il avea chiar de la sursa - lansarea de la taraba). Pace voo celor ce stiu

P.S. Are cineva primul album de rapp de la noi "Rapsodia Efectului Defectului"- R.A.C.L.A. in format mp3? Eu l-am avut pe caseta, dar din nefericire s-a deteriorat (era tras de la un prieten care il avea chiar de la sursa - lansarea de la taraba). Pace voo celor ce stiu
Romania, Basarabia si Bucovina - un singur neam, o singura limba, o singura tara - Romania Mare
-
- funk soul sensation