Istoria Rap-ului Romanesc

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

rebelmonk
@ Stele Verzi

Post by rebelmonk »

phase one wrote:
preacher wrote:si eu sunt de acord cu simbad ca e fake filmul si ca e o inscenare. in 95 nu se putea asa.
totul e o conspiratie. masonii au facut clipurile astea si le-au urcat pe Youtube sa ne manipuleze. Mitica Dragomir, fratele geaman si diabolic al lui Tataee care avea par scurt in '95 si Kazi Ploae conduc loja masonica din romania. Simbad e Mesia.
=))))))))))))))))))))))))))
Image
音楽
Cine n-a zis macar o data nu mai beau niciodata?
atipic
adevarat sa mor de nu

Post by atipic »

nu lua numele domnului in desert!

adapter edit: ia abtine-te tu, ca vad ca tot postezi mult, prost si fara rost. restu' continuati pe subiect. mersi

atipic edit: glumeam ...
sangomma
fratele meu tu esti baiat

Post by sangomma »

am citit primele pagini ale threadului si cu lacrimi in ochii am decis sa va intreb daca stiti o piesa cu refren gen: agitatie mare la mine in cartier /s-a mutat o pisda marfa in bloc la parter....pam pam/
stie cineva cum se numeste trupa....prima mea caseta cu hiphop ....am dat colectia de action man pe ea....deci s a intamplat demult
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

sangomma wrote:am citit primele pagini ale threadului si cu lacrimi in ochii am decis sa va intreb daca stiti o piesa cu refren gen: agitatie mare la mine in cartier /s-a mutat o pisda marfa in bloc la parter....pam pam/
stie cineva cum se numeste trupa....prima mea caseta cu hiphop ....am dat colectia de action man pe ea....deci s a intamplat demult
N.N.D. ... Nick de la actualul NND este acelasi cu cel care atunci facea un gel de rap :). COleguld e trupa nu stiu ce-a facut.
Inca mai am caseta aia :)
muie copos
Samurai Jack Masta
un domn / doamna

Post by Samurai Jack Masta »

Kombat, daca ai albumul lui Co-G de ce nu ripuiesti si pentru astia mai tinerei :D care nu au cum aveau cum sa puna mana pe el la vremea aia si sunt mai curiosi...multumesc !
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Inca o mica transa de melodii vechi din '95 :

Da Hood Justice - Asta-i viata noastra

Judecata De Apoi - Coruptia

Memorialul Durerii - In Puscarie

Asta asa,ca sa nu uitam de topic ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

In caz ca nu stiti cum sa salvati melodiile in calculator,daca va baga in QuickTime Player dati click dreapta pe sageata aia care vine-n jos din dreapta de tot,si dati SAVE AS SOURCE...si salveaza melodia instantaneu in computer.

Inca o data,auditie placuta !
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

bag-o paia cu "sunt nebun fara minte". aia e tare rau. :bow:
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

abracadabra gen
Valy
tanar

Post by Valy »

Multumiri lui Mallone pentru ca ne-a adus aminte de topicul asta. De asemenea, multumiri pentru cele cateva piese urcate spre download :bow: Ce ma irita pe mine sunt anumite aberatii scrise pe aici, pai acel documentar este autentic,iar personajele sunt reale, underii si hatearii de pe aici (multi copii de gradinita pe vremea aceea) ar trebui sa "taca" cu degetele pe tastatura caci in vremurile acelea empirice din 95-96 se facea rapp.Chiar daca B.U.G. sau M&G sunt acum criticati, nu le poate contesta nimeni aportul pe care l-au adus pentru hh-ul autohton, sa nu uitam ca fac parte din categoria pionierilor, alaturi de altii (cei mai in varsta stiu despre ce e vorba si ce vremuri erau pe atunci...)
P.S. Are cineva primul album de rapp de la noi "Rapsodia Efectului Defectului"- R.A.C.L.A. in format mp3? Eu l-am avut pe caseta, dar din nefericire s-a deteriorat (era tras de la un prieten care il avea chiar de la sursa - lansarea de la taraba). Pace voo celor ce stiu
Romania, Basarabia si Bucovina - un singur neam, o singura limba, o singura tara - Romania Mare
souljunk.fane
funk soul sensation

Post by souljunk.fane »

am eu racla - rapsodia efectului defectului ... daca nu uploadeaza altcineva imi fac timp si urc eu ...
Valy
tanar

Post by Valy »

Merci anticipat Fane. Pace!
Romania, Basarabia si Bucovina - un singur neam, o singura limba, o singura tara - Romania Mare
adapter
moderator astea

Post by adapter »

de ce slo' scriu unii "rapp"?!? imi explica si mie cineva de unde a derivat cuvantu' asta?!?
Post Reply